Fugalaau

Juniper Cossack i totonu o le togalaau - uiga o le galueaina ma ituaiga

I totonu o le togalaau o le conifers, o le tele o junipers ua avea ma taʻutaʻua fiafia i le meleniuma fou. I latou tulaga latou te le maua ni laau totino e sili atu le lelei nai lo le ulu o Cossack. O loʻo manatu i ai o le mea e sili ona lelei, faigofie ma faigofie ona tupu meaola mo se mafuaʻaga. O le faigata ma le le faʻaleagaina, o Cossack junipers e matua ofo lava ma o latou gafatia aoga ma lelei le fetuunaiga. Ae o le manatu o le a latou tuputupu ae ia i latou lava o se mea sese tele. Latou te manaʻomia le malamalama lelei ma talafeagai lelei. Ae o le tele o ituaiga ituaiga e mafai ai e oe ona maua se laau talafeagai mo soo se nofoaga i le togalaau.

Juniper Cossack i totonu o le togalaau - uiga o le galueaina ma ituaiga.

Faʻamatalaga o le juniper Cossack

Cossack junipers e maua i le natura i totonu o Eurasia. O nei laʻau faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia i totonu o la latou fetuunaiga, lea e mafai ona maua uma i atumauga i Europa i Saute ma Siberia. O lenei ituaiga o meaola o loʻo tele lava ina faʻaalia i le lau o Asia Minor ma le Caucasus.

Juniper Cossack (Juniperus sabina) - fetolofi, meaola dioecies, e tupu tele lava i le lautele o laau toto. I le natura, o nisi o vaomatua Cossack e atiina ae i le foliga o le tele o lapisi o laau e foliga mai e malolosi tele, o taamilosaga fiafia, o ona talo e mafai ona faamemelo i ai.

Cossack junipers e faasolosolo lemu, e faaopoopo pe a ma le 6-7 cm le maualuga i le tausaga, lea e tatau ona mafaufau i ai pe a faatau mai ni fualaau laiti. O le gafatia o Cossack junipers e fausia ai vao, ola vave ma fatuina ni vaega tetele ona o le aʻafia o laau o loo taoto i luga o le eleele e mafai ai ona faʻaaogaina e tusa lava i galuega faʻatino ma le faʻataʻitaʻiina o meaola, i le fatuina o le tele o meaʻai ma le faʻaauau ona toto.

I lenei ituaiga o vine, e pei lava o le paʻu e faapitoa. Brown, togi lemu, ma se lanu mumu, vaaia lelei i luga o paranesi tuai, e foliga mai e matagofie ma faamamafaina le matagofie o nila. Juniper Cossack e lua ituaiga o nila: talavou - foliga faʻalanu ma vaivai, ma se lanu uliuli ma se vevela tutotonu ma tagata matutua - scaly, lanumeamata lanumeamata, ma se leo o le olive.

E le mafai ona valaʻau le vaʻa o le juniper Cossack e le mafaamatalaina. Laititi, e na o le 0.5 mm le umi, e lanu uliuli ma le timu, timu, e toetoe lava a le vaaia i luga o lala. Laʻau i totonu o faʻasalaga e oʻo i le pito o le tautoulu po o le tautotogo o le tausaga a sau. O lenei ituaiga o vaomatua e amata ona fua fua mai le valu tausaga.

Juniper Cossack e faigofie ona iloa i le manogi. Faatasi ai ma ituaiga uma o juniper, o Cossack juniper o loo i ai le manogi sili ona manaia. E faʻaalia e ia lava pe a nutimomoia ma nila, ma togi. O le vaega o le mafuaaga mo lenei manogi manogi o le suauu taua lea e tasi, lea e fuafua ai le tulaga o le laau e matua inu tele lava. A faʻaaogaina le Cossack juniper i le mamanu o le togalaau, e taua le manatua o meaola ma tamaiti e mamao ese mai le mea sili ona lelei, ae o se tasi o ituaiga sili ona matautia.

E mafai ona e faitau e uiga i isi ituaiga vaomatua i la tatou tusiga: Junipers i le togalaau - ituaiga ma faʻaoga.

O ituaiga sili ona lelei o le juniper Cossack

I le aganuu faʻatoʻaga, o Cossack junipers o loʻo faʻatusalia i foliga teuteu ma ituaiga. O ituaiga uma o laau e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu - o le junipers e oʻo atu i le afa mita le maualuga, e pei o loʻo salalau i luga o le eleele, laau toto ma le maualuga o le tasi i le 2 mita ma laau uumi maualuga e tusa ma le 4 m. I le aofai atoa, ua vavae ese Cossack juniper sili atu ma le 50 ituaiga, ma fou, ituaiga ituaiga eseese, e foliga mai i le maketi malosi.

Juniper Cossack "Arcadia".

Juniper Cossack "Broadmoor".

Juniper Cossack "Variegata".

Eseese ituaiga

O ituaiga sili ona lelei o le juniper Cossack e aofia ai:

  • "Arcadia" - maualalo, e oo atu i le 50 cm le maualuga, faʻapipiʻi solo (e oʻo i le 2 mita le lautele) ma le juniper hardy, faʻatasi ai ma nilala laiti ma se lanu lanumeamata-lanu meamata, e matua ese le eseesega ma le tele o conifers. O lālā e fai siʻi luga, e faʻaleleia le lagona o le maualuga o le ufiufi ma faia ai le aʻafiaga o laumei lalaga. Mafai ona tumau le lauulu lauulu ma le fusi.
  • "Scandia" - faʻasalalau lautele lautele, faʻasalalau faʻasalalau, faia ai le faʻavalevalea o se mea e maua ai le eleele. Olatila ma se lanu samasama po o le lanu e avatu i le laau se foliga faapitoa.
  • "Pafalo" - faʻamamafa, e oo atu i le 35-40 cm le maualuga, e sili atu i le 3 mita le lautele, o se ituaiga o loʻo i ai se lanu meamata matagofie. O se pale malulu e fatuina ai se lagona o le taʻalo. O loʻo taʻua o se tasi o vaomatua sili ona taumalulu-faigata i le aganuu.
  • "Broadmoor" - o se tama manaia e tusa ma le 0.5 cm le maualuga ma le lapisi o le vao e oʻo i le 3.5 mita, faʻamalosi malolosi, moli, lanumoana-lanumoana o nila, faʻamalosi, ma le matagofie o le palealii ma se manogi malosi. Na te taliaina le teuteuina.
  • "Rockery Gem" - O se tasi o ituaiga malosi e sili ona malosi, o se faʻalauteleina o le tuputupu ae (faʻafetai i laʻau e faigofie ona maua i totonu o le palapala), lea, e maualuga atu i le afa mita, e mafai ona sili atu i le 2 mita sikuea o le teritori. O lanu manulele lanu manulele, lalelei, matagofie matagofie lanu lanumeamata uliuli, foliga mai e foliga mai o "pulupulu" uma e "pipii" i le tasi itu.
  • "Tinamatua" - e le o se foliga laititi ma ni vaovao pupuu, ma vaetolo e mafai ai e laau matutua ona ausia se maualuga e 80 cm.
  • "Variegata" - o se tasi o mea teuteu teuteu. Vaʻavaʻa ma vaʻaia tele. I le maualuga o le 1 mita e gata i le 150 cm le lautele. E faasolosolo malie lemu, o lauʻau e salalau tutusa ma le palapala i se ituaiga faʻalosologa, punou ese i pito i tua i le arcs. O le paʻu paʻepaʻe ua tuʻufaʻatasia ma lanu malamalama, o le lanu o lālā o le samasama samasama, lea e maua ai i le fale se mea e fai si suiga. O le laau e foliga mai e sili atu le manaia i le talaaga o vaomatua masani.

Juniper Cossack "Tamarisifolia".

Juniper Cossack "Femina".

Juniper Cossack "Cupressifolia".

Fua eseese

Vaʻai laʻau eseese o le juniper Cossack:

  • "Tamarisifolia" - fuamoa mita mita, i le lautele e faaluaina le maualuga e pei o lona maualuga. O Crohn's muamua, felafolafoai ma tumutumu-totogo ma totoa lala laau lalata. O le lanu e fou, mafiafia ona o le paʻu paʻepaʻe i le pito i luga o nila o le nila.
  • "Tamarisifolia New Blue" - eseese ma lanu moana lanu e sili ona lelei, e tutusa lelei i le faʻaiʻuga i le ituaiga faigofie "Tamariscifolia". I le maualuga pe a ma le 1 mita le lautele, e gata i le 2 m.
  • "Hicksii" - faʻasolosolo laʻau vavave juniper e oo atu i le 130 cm le maualuga ma le lanu lanumoana lanumoana.
  • "Femina" - fusi fafine o le vaipuni Cossack. O se vaovao, e matua mataʻutia tele ma olaola pea lava pea i le matalala, malosi, lili tetele. I le maualuga e oo atu i le 1.5 mita le lautele, e le gata i le 3 m. O le paʻu lanu uliuli ma lauusiusi lanumeamata lanumoana ma lau lanu uliuli ua faatulagaina lelei ua tuuina atu ai le laau atoa o se upu tulagaese. O se tasi lea o ituaiga o manogi sili ona manogi lemu, lea e masani ona faʻaaoga mo vaega taʻitasi.
  • "Faʻamasino" - o se tasi o vaomatua e sili ona tuai ona tuputupu ae ma se lanu uliuli, lanu malamalama o nila, e foliga mai e le ogatasi ma soʻo se talaʻaga.
  • "Cupressifolia" - o se fafine e tusa ma le 50 cm le maualuga ma le faʻapitoa, faʻalautele lautele, faʻafefe, faʻafefeteina totogo mai luga o le togavao. O loʻo taʻua o se tasi o vaʻai sili ona matagofie e fetolofi faʻatasi ma lala saʻo. O fua o le paʻu-o le olive, o le pale e foliga mai e mama, ma o le fausaga o laʻau e faamanatu ai fulufulu. O se tasi o ituaiga pito i sili ona lelei o le juniper Cossack.
  • "Mas" - o se laau manaia matagofie, i le maualuga e oo atu i le 2 m, e faia ai le tetele o laau toto ma le lautele e oo atu i le 5-7 mita. O le lautele, lautele-lautele, ma se matagofie matagofie, lala laau ma se paʻu mumu e ufiufi i le nila, prickly, blue-dark green mates. O le ituaiga e le ola vave, 10-20 cm i le tausaga i le lautele, ae o se tasi lea o laau sili ona lelei.

Maualuga maualuga

Junipers Cossack luga atu o le 2 mita le maualuga:

  • "Erecta" - o se lapoa lapoa ma le tele o mea e faʻailoa ai le amataina o ni fasi laau faʻamaʻi, e mafua ai ona faia le aʻafiaga o le pale pyramidal. O se lanu uliuli, lanu lanumeamata i se maualuga e oo atu i le 2 m e faatagaina ai lenei ituaiga e fatuina ai le aafiaga o se nofoaga matutu i le tuufaatasiga. O lenei vili e foliga mai na faia e faʻatusatusa ma maʻa maʻa.
  • "Faʻailoa" - ogalaau vaapiapi ma vaapiapi ma se maualuga e sili atu i le 2 m ma le palealii e na o le 80 cm. O le lanu uliuli e faamamafa atoatoa ai le matagofie o mamanu o laʻau ma le tele o laulaau.
  • "Fastigiata" - o se laau e pei o le va o le Cossack juniper e maualuga lona maualuga i le 6 i le 8 mita.

O Juniper Cossack e lelei tele i vaega solo ma i vaega faʻavae.

Juniper Cossack i le mamanu o le togalaau

Ole Juniper Cossack ua avea ma ituaiga autu o conifers e puipuia ai eleele ma fausaga mamanu ma fanua lavelave - soʻo se mea teuteu ma se malulu, lea e tatau ona e taina le ala, pe puipui ma faʻamalosia le palapala ile luga. E faʻaaogaina e faʻamalosia ai ma faʻafetaui le eseesega o le maualuga, e faʻaleleia ai le aafiaga o le tele-leveling, masking, continuing coatings.

O Juniper Cossack e lelei tele i vaega solo ma i vaega faʻavae. E mafai ona tupu faʻatasi ma ituaiga meaola ma isi conifers, ma i totonu o le kamupani o laʻau ma laau tetele. E leai ni tapulaa faʻatau i lona faʻaaogaina. Juniper Cossack e lelei i se sitaili masani, talafeagai mo togalaau masani, e mafai ona faʻaaogaina i se mamanu fefiloi.

O lenei juniper o se tasi o mea pito sili ona mataʻina e faʻapipiʻiina ma le teuteuina o le palapala, masonry, meataalo maa, lapoa tetele. Juniper Cossack e mafai ona faʻaaogaina e faamamafaina ai le matagofie o auala ma auala. E taua tele mo le mamanu o lapisi tetele ma papa togalaau.

I le mamanu o le togalaau, e faʻaaogaina ai Cossack junipers:

  • o se aganuʻu tuaoi;
  • i faʻaletupe ma fefiloi;
  • i fugalaau fugalaau i conifers;
  • i luma o togalaau;
  • mo le mata;
  • i luga o mea e faʻaaogaina ma mo nofoaga e faʻaauau e avea o se isi mea e faʻaaogaina i mea faʻapipiʻi;
  • i rockeries ma togalaau;
  • i le mamanu o faatanoa;
  • mo le faʻapipiʻiina o mea faitino laiti ma le faasitepu;
  • ia fatufatuina se tulaga tutusa i laau totō;
  • e pei o se laau totoga;
  • mo le teuteuina o le mutia.

Juniper Cossack o se tasi o ituaiga siliva o le phytoncide. E i ai se faʻamalologa faʻamalolo ma faʻamamaina le ea i tafatafa o nofoaga o tafaoga ma fanua, faʻaleleia le tulaga o le siosiomaga i le nofoaga.

Tulaga tuputupu aʻe mo le vaomatua Cossack

E le mafai ona faamemelo le lelei o uiga lelei "aoga" o Cossack juniper. O lenei ituaiga o juniper e sili ona taua i le tau malulu ma le malulu ma le malulu; e faʻafefeina ai tulaga faʻale-eleʻele e sili ona eleelea, o lona le mautonu e mafai ona mataʻutia.

Junipers Cossack - fualaau o le photophilous. Latou te lagona le lelei i nofoaga lafulemu ma faʻasalalau le malamalama. O le tele o ituaiga o meaola e malu puipuia, e mafai ona tupu aʻe i se paolo malu. O le malosi o le paolo, o le sili atu foi lea ona tupu le laau. A filifilia se nofoaga mo le kalapu Cossack, e aoga le mafaufau ile eleele-puipuia le malosi e faʻamalosia ai le ala ma puipuia ai le tele o togalaau o "faafitauli" mai le pa'ū. Mo lenei ituaiga o juniper, slopes, slopes, edges, togalaau o loʻo i ai se faʻatonuga faigata e sili ona lelei.

Toeitiiti lava o soʻo se eleele e talafeagai mo le juniper Cossack. Pau lava le mea e le toleniina e lenei laau o le faʻafefe, faʻavaivai o le vai ma lologa. E mafai ona aʻafia i le eleele masani lelei, ma mafai ona nofo i le matutu matutu. O le maualuga o le tuputupu aʻe o fuainumera o loʻo i ai uiga i luga o le oneone paleni lelei. O le mea pito sili ona lelei o le suavai-e mafai ona faʻafefeteina, vaʻaia ma malamalama. E tali lelei i eleele papa. O le tali a le eleele e taua tele mo le juniper Cossack, o le mea e fiafia i ai e fiafia i le le mautonu ma le eleele. O le pH talafeagai mo lenei ituaiga e mai le 4.0 i le 7.0.

E fautuaina le faʻaleleia o le eleele mo le Cossack junipers ia le itiiti ifo i le 3-4 vaiaso aʻo lei totoina. Faʻatonuga o le tali atu i le mea e gaosia ai le suamalie poʻo le lime e faʻatatau i le natura o le eleele, ae o le faʻaaogaina o meaola faʻasalalauina ma faʻamalosi atoa, peʻa, sui o le eleele faʻamamaina faatasi ai ma se faʻafefiloi fou o eleele vevela ma laʻau vaivai, o le a faia ai tulaga mo lenei laau mo le tele o tausaga.

E pei lava o vaomatua uma, e mafai e le Cossacks ona faʻafeiloaʻi se gasegase e matua le lelei lava.

Totoina Juniper Cossack

O le taimi sili ona lelei mo le totoina o le Cossack e pei o le tautotogo, aʻo lei amataina le tuputupu aʻe ma vao, poo le amataga o le autumn (mai le sefulu tausaga o Aokuso seia oo i le faaiuga o Setema). Mo Cossack junipers o loʻo i ai se aʻa aʻa, e mafai ona faʻatupu le totoina i soo se taimi mai le amataga o le tautotogo i le ogatotonu o le autumn. O le tautotogo mo vaipanoa ma ogaoga malulu e sili ona lelei, aua o le auala lenei o le a maua ai le aʻa ma sili atu ona fetaui lelei le tau muamua i le taumalulu.

Mo lenei ituaiga o juniper, o le totoina o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le faatulagaga masani mo vaomatua uma. O le totoina o lua e tatau ona lapoa, ma se lapisi o le 2-3 taimi le maualuga o le rhizome o le fatu. E sili ona lelei le tuʻuina o alavai i le pito i lalo o lua e tulaʻi ai.

O le mamao pe a totoina fatu laau o Cossack juniper o le 50 cm. A oʻo ina tupu aʻe i le mamafa poʻo le tuaoi, mai le 60 i le 70 cm, i vaega mai 1 m.

Cossack juniper o laʻau o loʻo faʻatutuina i le totoina o lua i luga o papa o eleele palapala. E fautuaina le totoina o se laau e aunoa ma le faatamaʻia o le ele, ma faatulaga i le loloto e tasi. Afai o ni laau totō e leai ni aʻa, latou te faʻalauteleina ma le faʻaeteete, faʻapipiʻi lelei le laau i le oneone, ona faʻatumu lea o le totō toto i le palapala. A faʻapipiʻi le fatuga, e tatau ona e mautinoa o loʻo tumau pea le le lava o le ua, tatala. A maeʻa ona faʻatumu le lua totō ma se meaʻai, e fai si laʻititi ma faʻaputuina le pu mo le fausiaina.

Faʻatoʻa faʻaputuina le suāsusu. Mo lenei meaola, e manaʻomia le faia o se puipuiga mai le paʻu poʻo le vao vave. I le taimi lava e tasi, o le mulching e le o faia i le pito i lalo o le togavao, ma faʻavave ai le ua.

E pei lava o vaomatua uma, e mafai e le Cossacks ona faʻafeiloaʻi se gasegase e matua le lelei lava. E tatau ona filifilia ma le faʻaeteete ni nofoaga fou, matauina le faʻatulagaga o le laau e faatatau i mea taua. I le ono masina ao le i fuafuaina le suiga o le nofoaga, e eli faataamilo faataamilo i le itu o le pale, e taulai atu i lala matuia. Taʻu se laau faʻatasi ma se paluga atoa o le eleele, taumafai e aloese mai soʻo se mea leaga i le rhizome. O le totoina o laau e manaʻomia ai tausiga faʻaleleia sili atu ma togafitiga masani ma togafitiga faʻapitoa i togafitiga fungicide.

Lagolagoina Juniper Cossack

O se tasi lea o faʻamatalaga sili ona le lelei. O faʻasalaga e masani lava ona manaʻomia mo laau totō faatoa totoina ma i le ogaoga o le lāmala. O lenei ituaiga vaipuni e manaʻomia se vaiinu loloto ae e le masani ai: 2-3 faʻamafanafana i le taumafanafana ua lava. Mo le tasi togavao, faaaoga 2-3 pakete vai. E tatau ona e faʻamalūlūina le Cossack juniper filemu, e aunoa ma le faʻafefe o le tipu.I le taimi o le tau vevela, e mafai ona suʻeina le laau i le faʻaaogaina o namu paʻu ma fai nei faʻavae i afiafi. I le vevela, taimi vevela, e faʻapipiʻiina le faʻaleleia i vaiaso taʻitasi.

O le totoe o le tausiga e oʻo mai i lalo o ni nai faʻataʻitaʻiga:

  • e aveese otaota matutu pe faaleagaina;
  • tatalaina le palapala;
  • veleina po o le toe faʻafouina o le mulch mai le paʻu poʻo le vao (e le mafai ona "aumaia" le mulch i le ua uʻu);
  • i le pito i luga o le laei mai le 3 i le 4 tausaga talu ona totoina, faʻa-tasi i le tausaga, ia Aperila-Me - o le vaega atoa o le faʻaaogaina o fugalaʻau faʻapitoa na fautua mai e le gaosimea poʻo faʻamaʻi faapitoa mo vaomatua;
  • e faʻamalosi ai luga o laʻau, faʻapitoa i le alkali (ma le isi itu - laʻei pito i luga mo le eleele malosi).

Afai e totō le vaipuni i tuaoi poʻo puipui, faʻaaoga i le mamanu mo se masani masani, ona mafai lea ona teuteu i luga o laau matutua. O le teuteuga i luga ole juniper Cossack e mafai ona faia ia Aperila poʻo Aokuso-Setema. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o lenei ituaiga o juniper e le sili atu ma le 20% o le tuputupu aʻe o talavou, E vavaeeseina lala o le Skeletal pe a maeʻa pe faʻaleagaina. Mo le faʻavaeina o laau totō, e mafai ona e faʻaogaina le auala e fao ai tumutumu o aʻafiaga laiti ina ia faʻamalamalama le pale.

Laʻau laiti ma e na o aʻa o aʻa i le autumn e manaʻomia ai le faʻamalosi puipuia. Afai na totoina vao i Setema, e sili atu ona lelei le fatuina o se 5-6 cm faataamilo i le pito i lalo o laau (mo vaovao faatoa totōina pe totōina).

O lenei ituaiga o vaomatua e seasea lava ona maʻi, ae i luga, i se tulaga ua le amanaiaina, e mafai ona maua ai le manogi o pea. O le faʻamaʻi e pulea e le faʻaaogaina o fomaʻi.

Juniper Cossack faigofie lava ona faʻalauteleina e ala i le vaʻaia.

Faʻafouina o le vaipuni Cossack

O lenei ituaiga vaipuni e mafai ona tupu mai i fatu, ma i le tipiina, ma le taina o le faapipii. E talitonuina o Cossack juniper e sili ona faigofie e faʻasalalau.

O le aʻafiaina o le faʻalanoaga, talavou, laʻititi pito i luga o le pito i tua o le vao e filifilia. I le itu o le faʻafesoʻotaʻi ma le eleele, o le lala ua vaeluaina i luga. O lanu o loʻo tumau i le palapala ma le spud, faʻamamaina le saite i luga o se lamala e faʻavave le faagasologa o le toe gaosia. I le tulaga aoao, o le aʻafia o le taoto e tusa ma le ono masina. O le tele o vaomatua e ola ona o lala e mauaa e le tagata lava ia. O le tuputupu ae faʻale-natura e mafai ona faʻaaogaina e ese mai ai laau, tipiina ma eliina mai le vao vao.

O le taumalulu ma le mafanafana o le vavaeina o le Cossack juniper aʻa faigofie lava. Ole fua o le aʻafia e 65% tusa lava pe leai ni togafitiga e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe (faʻafefe tutusa i fualaau oona lea e vave faʻavaveina ai le faʻaleleia e mafai ona faʻalauteleina ai lenei faailo ile toetoe 75%). E seleseleina ia Aperila poʻo Aokuso, ma mo le vaitau o le taumafanafana latou te faʻatali ai seia oʻo i lalo ifo le vaega maualalo o le tuputupu aʻe faaletausaga.

E le seleseleina ia afu, ae vavae ese ma le mulivae, ma le faaeteete, e aunoa ma le faatagaina o le paʻu e vavae ese, ia faapipii i le 5-10 mm le umi ma aveese lala uma mai lala laiti 6-7 cm. O laʻau e totoina i le loloto o le 5-7 cm, i lalo ifo o se pusa. E sili ona lelei le taina i luga o ni moega eseese, i le eleele laulelei ma luga o luga o moega, faia o se lauʻeleʻele poʻo se fale lauʻeleʻele i luga.

E faʻafeinu vai i aso uma, e masani ona faʻaleleia fale. Mo le tau muamua o le taumalulu, o le siʻosiʻomaga e faʻafefe mai ia Setema poʻo Oketopa, faʻasaoina faʻatasi ma se laulau malulu o le mulch mai le sawdust po o le paʻu. E mafai ona gaugau vine i le na o le tautoulu o le lua tausaga.

O fualaau e leai ni varietal po o na laau totino e leai se manaʻo ma le manaʻo e faʻasaoina faʻasolosolo eseese e faʻalauteleina e fatu. O fatu o le juniper Cossack e vave ona leiloa o latou germination. E masani ona totoina i le tautotogo, pe a maeʻa, pe i le taumalulu i le taimi lava e toto ai. I le filifiliga muamua, o loʻo totoina fua i totonu o atigipusa, lea e faʻaopopoina i le eleele i totonu o le togalaau mo togafitiga ma le malulu. Pe a lūlū saʻo i le moega totō, e mulimulu i latou i le paʻu poʻo le vao. A aunoa ma se faʻamalosi, e mafai ona faamoemoeina fualaau pe a mavae le tausaga, ae o nei laau toto e vave ona tupu vave i le amataga o tausaga.