Isi

Faʻamatalaga pe a Tupu Aʻe Vaʻa Vaʻavaʻa: Poto Faʻatasi ma Laua Umi

Lelei taimi o le aso! O laʻu fesili e uiga ia Violet Violet. O lona tulaga o loʻo i le faamalama i sasae. E naʻo le 1-2 launiu na te tuuina atu ma e le o faia ai ni "pulou" o paʻu. E faʻapefea ona fai? O loʻo i ai ni petilesi o laulaau maualalo. E saʻo lenei mea? E tatau ona ou aveeseina ma o iai se manaʻoga e faʻalaula lau laʻau o 2-3 poloaiga sili? Faafetai mo le tip!

Violet Vodnaya e tele ituaiga, e tele laʻau fugalaau faʻatasi. O le valivali e le masani ai - o le lanu faasolosolo malie le tasi i le isi.

Vaega o le fuga o violet Vodiannaya

Mai le taimi o le fausiaina o le puʻu ma le tumutumu i le fuga atoa, e tele taimi e pasi. O le fuga e tuai mai mo se masina, pe sili atu foi, e le pei o isi ituaiga o mea e vave ola vave ai aʻafia. I le avea ai o se sui masani o terry violets, ua faaalia ai e Vodianny le matagofie uma ina ua mavae le tolu fugalaau.

Ona o le tusitala e le o faailoa mai le tausaga o le laau, e mafai ona manatu o se tasi o le puipui o se tasi lea o fua muamua, ma o le a tatala le malosi atoa i le taimi.

Mafuaʻaga mo le faʻalauteleina o lau

O petilesi uumi i laupepa ma laʻau e mafai ona mafua mai i le eseesega o fegalegaleaiga a violet. O isi mafuaaga mo le tosoina o:

  1. Le lava le moli. O le fagu e tatau ona toe faʻaleleia i se nofoaga e sili atu ona susulu pe setiina foi le moli uila.
  2. Tele le vevela. Ave le viole i se isi potu.

E tatau i le tusitala ona vaʻaia ma le faaeteete le laau ma faʻalogo i le pusa. O petioles umi ma se taʻavale tatala e faʻaalia ai le tele o le susu i totonu o le ulo. E tatau ona faʻatagaina le palapala e faʻagogo ma fetuunai le faʻamalosi. Ae paga lea, o le fesili e leʻo faʻaalia le auala e faʻaaogaina ai. Violets e tali lelei i le faʻafefe. Faatasi ai ma le filifiliga sao o le mafiafia o le uila (faalagolago i le maualuga o le ulo), o le fugalaau lava ia o le a "inuina" le aofaiga talafeagai o le vai.

Filifili pe leai ni laulaau mai violets?

Afai o lau o se tagata matua matua e tele naua, ma e i ai ni nai limo, ma i le isi fua o le fugalaau e le faateleina, o le faafitauli atonu o se sili atu o le vevela i le eleele. O loʻo faʻateleina le faʻaleleia o le laulaʻau i le faʻaleagaina o le fuga. I lenei tulaga, i le fafagaina, e tatau ona e faia se malologa o le masina ma le afa, ona faia lea o le phosphate fugalaau. O le pito i lalo o lau e mafai ona vavae.

Tuu le taʻaleti tipi e tatau ona faʻafefeteina i le gaʻo faʻatoaga.

E mafai ona vavaeina paʻu o violet:

  • pe a faʻamaʻaina, faʻamago pe faʻaleagaina;
  • pe afai o laulaau muamua e le foliga o se uiga o se ituaiga faapitoa;
  • e tuʻuina atu i le pusa se foliga foliga tutusa (e faʻaaoga foi i lau lau lua).

E taua le manatuaina pe a uma ona teuteuina le violet, o le a faʻaalu se taimi e fetuunai ai ma o le isi 5 masina o le a le fuga.