Isi

O le teuteuina o le apu ma pi

Talofa tagata tausi togalaau, fai togalaau ma fai togalaau. O lea la e te alu i maketi, faʻaaliga, nofoaga eseese o togalaau, maua ai fatu. O le toatele o outou sa totoina i le tausaga na tea nei. Ae mo le fuaina o fatu laau na totōina i le tausaga talu ai ma le le peritomeina, o lona uiga, e te lei amataina muamua ni tulaga tuputupu ae, o lona uiga o loʻo e faia i le taimi nei. Muamua, tatou te tilotilo atu i se fanau e lua tausaga le matua, pe faapefea ona ese mai i le tasi tausaga le matua-ona o le tasi tausaga le matua, e pei o se tulafono, i le 99 mataupu ma i tatou, e na o le tasi le lala laau, na o le tasi le fana, ma e lua tausaga le matua e tatau ona i ai ni itu laupua o le muamua poloaiga, o lona uiga, na o nei taamilosaga e faʻalautele mai le ogalaau autu. Pau lava lena.

E faʻapefea ona fai lelei le laʻau apu ma pi

O a mea tatou te matamata ai? Na matou filifili se fatu laau pe a faʻatau faʻatasi ma nei paranesi, ma ua uma ona gauai atu i le auala e maua ai lala, i ni itu lelei. Vaavaai i vaʻai lelei e alu ese ai. E le tatau ona itiiti ifo i le 45 ° -50 °, ma e oʻo lava i le 90 ° lalo ifo i lalo o se lagona faapena. E masani lava le masani pe a oʻo i le 70% -80 ° -90 °. O faʻamatalaga lelei ia o le a tumau mausali le pale mo le tele o le tele o tausaga.

I le filifilia ai o se fatuga manaia, pe a feosofi pamu i itu eseese i se tulaga lelei, tatou amata amataina.

Faamolemole silasila, aisea e manaomia ai lenei paranesi? Aiseā ua sola ese ai lenei mea, ma ua vaivai ai? Matou te le manaʻomia lava o ia. O iinei o loo i ai o ia i le ogatotonu. Matou te tapeina. Afai tatou te tape, ona tape lea o le mama. Ma ia tipi i luga o le mama.

Matou te aveeseina le vavalo tutotonu i luga o le mama

O mea nei. O le pito sili lenei. Matou te ave ma vavae ese mai le 1/3 ina ia mafai ai ona tipi i le maualuga o lenei fatuga. O le fatugaini, pe a sosola ese, o le a le alu i le ogatotonu o apu, ae i fafo. O oe ma aʻu e tatau ona faia se tipi - luga aʻe o le fatugaʻo.

Oti ese. O le a le isi mea? Lua lona lua. E tatau ona tatou tipiina i le laʻau i fafo ona o lo tatou toto e toso, lalo, ma e le maualuga e pei o se moa. I lenei tulaga, tatou te filifilia se fatugaʻo e tuua le pale. E tatau ona maualuga le maualuga e tusa ai ma lenei fasi pepa laʻitiiti - e 5-7-10 centimita. Matou te mauaina lenei fatuga ma tipi ese.

Matou te faia le teuteuina o fatugaʻo mai fafo

O le isi o le lala sili lona tolu. Matou te faia se tipi i le fatugalalo pito i lalo ina ia sili atu le paʻu i lalo nai lo le muamua. Oti ese.

Trimming 1/3 i luga aʻe o le gaʻo i fafo o le lala pito i luga Toto le isi lala i luga ae o le fatuga i lalo o le maualuga o le lala pito i luga Tii uma lala taitasi, i lalo o le maualuga o le teuteuga muamua

Mo le lala o loʻo sosoo mai, matou te mautinoa le laʻititi le maualuga o le laʻau, ma o le fatuga na tuʻuina le pale. Matou te faia se tipi.

O leisi lala e sosoo ai ua lelei foi, i itu eseese ma i se tulaga lelei. O iinei ua i ai se fatugaki, e leʻi alu i fafo, ae laitiiti i le itu. E leai, o le a tatou faʻaaogaina mulimuli ane. Matou te faia se tipi.

Ona sosoo ai lea ma le matou paranesi, ae matou te tuua nei mo le taimi nei.

E tatau i le lala pito maualalo ona atiina ae. Atonu o se maivaevae lenei. E mafai ona maua fua mo lenei tausaga poʻo le isi, o lea matou te tuʻuina atu nei mo le taimi nei.

O le a manaia mo i tatou le faʻatulagaina o se isi lala laau. O iinei tatou te vaai ai i se fatuga lelei. Ina ia maua ai le malosi i lona atinaʻe, matou te faia se faʻavae e 5 mm le maualuga i luga atu. Matou te tipiina le paʻu, o le fale faʻafeiloaʻi, ma e mafai foi ona e paʻi atu i le fafie. Matou te tipi ma aveese le paʻu ile 2-3 mm. Matou te le ufiufi se mea. O tatou sua e alu i le fatuga, toe pasi atu i lala pito i luga, ma lemu lemu ona e leai ni masini i totonu o le nofoaga faʻasaʻo e taitaia nei sua. Faafetai i lenei mea, suamalie e tumu ai le fatugaʻo, e fafagu ai le fatuga ma avatu ai se ata fou. O le mea lea, o le a tatou faʻatulagaina se auala fou e faigofie ai mo i tatou.

Matou te faia se faʻailoga mataʻutia i luga aʻe o le fatuga i luga o le ogalaau e amata ai le tuputupu ae o le la itu i fafo

Afai o oe, i se isi itu, ei ai se pupu tele tele, ma e manaʻomia le faʻaitiitia o le atinaʻe, i lenei tulaga e te le tipi i luga, ae i lalo o le 5 mm. I lenei tulaga, o le a le mafai ona tafe le sua i lenei lala ma o le a faʻagesegese i le tuputupu ae ae o isi lala o le a atinaʻe lelei ia te oe.

E toʻatele e fai mai e tatau ona ufiufi le nofoaga o le tipi, e fai mai se tasi e le talafeagai. O oʻu mata, o loʻo i ai se pulu-varnish e le palapalā, tumau i luga o se laau mo se taimi umi, e le faʻaumatia. Ou te fautua atu ia te oe e ufiufi nei manua i le pamu-varnish poʻo se isi putty o loʻo e faʻaaogaina. Maea, e ui lava e mafai ona e faitauina na manuʻa e oo atu i le 3 cm e le manaʻomia ona ufiufi. Lau pele, faʻalogo mai i laʻu fautuaga, ma o le a tupu tele mea uma i lau 'upega tafaʻilagi.

Sui Faʻatonu o Sciences Faʻasaina Nikolai Petrovich Fursov.