Meaai

Faleola fale

O le granola faleʻai o se taumafataga maloloina lelei, o le taumafataga o le taeao ma le meaai saʻo mo i latou o loʻo mataʻituina a latou meaʻai ma tausia lelei o latou soifua maloloina. E mafai ona e faʻaopopo soʻo se fatu, fualaau mamago ma fatu i le granola - mea uma e te manaʻo ai, e aunoa ma ni tapulaa, na o le tofo ma le atotupe e mafai ona faʻamaonia po o fea mea e faʻaaoga. O le mataupu faavae o le sauniaina o le granola e faʻapitoa: o le oatmeal falai i totonu o se apa malogo e faʻafefiloi ma fatu, fatu ma fualaau mamago, faʻafefiloi ma le meli suamalie ma tunu. Ona mafai lea ona e tipiina le granola i pa pupuni poʻo le momotu i ni vaega laiti.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Auaunaga Per Container: 10
Faleola fale

Granola o se taumafataga masani o le taeao i le Iunaite Setete o loʻo i ai le oatmeal, nati ma le meli, o nisi taimi o le araisa, lea e masani ona kuka i se tulaga mataʻutia. E masani lava, o fualaau mamago e faaopoopo i le paluga.

Meaʻai mo le faia o granola:

  • 200 g vave oatmeal;
  • 100 g o fatu o le sunflower;
  • 100 g palanikeke paʻu;
  • 100 g lanu sinasina;
  • 100 g apricots mago;
  • 100 g o aso;
  • 30 g o fatu o le flax;
  • 10 g eleele manogi;
  • 20 g o le moli lanu mumu;
  • 150 g o le meli fugalaau;
  • 20 g o le suka gaosi;
  • 50 g o le pata.

O se metotia e sauniuni ai faleoloa fale.

Matou te ave se fafie lapoa, sasaa le oatmeal, tuu i luga o le ogaumu. Faʻaosoosoina pea, vevela i luga o le vevela masani. Fuga le fuʻa seia latou liua auro.

Fuga oatmeal

O fatu uma e falai ese. E eseese la latou lapoa, o le mea lea, latou te manaʻomia ni taimi eseese mo la latou faga. Muamua, tuu le sunflower fatu, faʻanoanoa, kuka i latou seia oʻo ina lanu enaena.

Fry sunflower fatu

Ona fusi ai lea o pinati. Tatou te tipiina ia fatu i se naifi pe olopalaina foi i se fasi laau laupapa i totonu o ogalaau.

Fuga paʻu paʻu

O fualaau sinasina sinasina o le a vave kuka, aemaise lava pe afai e te sasaaina i totonu o se vevela vevela. O le taimi lava e maua ai le auro, e tatau ona e liligiina fatu i luga o se mea malulu po o se laupapa.

Fufulu fatu o fatu paʻe sinasina

O fasi apricots ma laʻau ua tipiina ua tipiina i ni fasipepa poʻo ni nai vaʻa. E matua faigofie lava ona "tipi" fualaau aina mama i le seleulu o le taiulu - e vave ona amata.

Otioti apricots ua mama ma aso

Liligi le oatmeal, fualaau mamago ma fatu faʻavela i totonu o se pesini loloto.

Liligi fualaau mamago ma fatu suamalie i totonu o se pesini

Faʻaopopo fatu fatu, latou te le manaʻomia ona fai muamua.

Faʻaopopo Fatuga Flax

Le tuʻuina atu o le manogi ma le tofo, faʻasaga le ipu ma le sukanamon aina ma le moli paʻu paʻu. Nai lo o le paʻu, e mafai ona e aveesea le sau mai se moli poo lemoni.

Faʻaopopo i ai le alumamoni ma le moli lanu paʻu po o le vevela

Matou te tuʻu se ipu mama i totonu o se vai taele. Tuu le pata, le meli ma le 1-2 punetini o suka gaosia (tootoo) i se pesini. Matou te vevela le masini seia oʻo ina suavai, aveese mai le ogaumu.

Fuʻu le pata, le meli ma le suka i totonu o le vai taʻele

Sasaa le masini eleelea i totonu o se pesini ma mea uma o loʻo gaosia, faʻafefiloi lelei seia oʻo ina gaosia e le oloa le meli ma le suauʻu.

Faʻafefiloi lelei mea uma

Matou te ufiufi se fasi falaoa ma falaoa mo le tao, gaʻo ma se mataua o le suauu olive. Matou te faasalalauina le mea tele, faʻasoa i totonu o se papa, faʻamaufaʻailoga ma se sipuni po o se lima.

Tuu le fasi pepa i le pepa tao, ma luga o le masini mo granola

Matou te vevela le ogaumu i le 200 tikeri Celsius. Matou te tuʻu le fomu i le ogatotonu o le ogaumu. Bake granola mo le tusa ma le 20 minute. Matou te o ese mai le ogaumu, ufiufi i palapala, manaia mo le tele o itula.

Ona tipi lea o le granola ma se naifi i sikuea pe gau foi ma ou lima.

Susunu falala ile ogaumu

Liligi le fale i totonu o se pesini, faaopoopo le yogurt, susu poo le sua sua. Vave vave nei i le taeao o le taeao, vave ma lelei.

Faleola fale

I le auala, o le meli i lalo o le aafiaga o le maualuga o le vevela o le a leiloa nisi o ona uiga aoga, ae e le mafai e le fua o le granola ona faia e aunoa ma lena. E le gata i lea, sasaa le maeʻa o le taeao ma le sipuni o le meli mafiafia, o le a sili atu le malosi ma sili atu ona maloloina.

Ua saunia le granola fale. Le fiafia tele!