Meaai

Taulaʻau kukama taumalulu "Faigofie"

Salati mai kukama mo le taumalulu "Faigofie," o lona fua lea e masani ai le toatele talu mai le tamaitiiti. Pe a ou tapunia lenei salaturu salala, o le manogi e mafua ai manatuaga o le tamaitiiti mai le loloto o loʻu mafaufau - o se tinamatua i totonu o se fata ma se mauga tele o kukama manogi na faatoa aoina mai le togalaau. I le taimi nei, e toʻatele o loʻo taumafai e faʻaitiitia galuega i le taimi o le seleselega, sui le saumati tamato falemave ma se mea na saunia. Taumafai e kuka lenei salati mo le taumalulu, e pei ona i ai muamua, pe a le maua i luga o luga o fata i le aoauli ma le afi. Talitonu mai ia te au, e le mafai e se saumati tomato fou ona suia soʻo se mea tutusa ua faia. Filifili fuamoa, mumu mumu mumu, o le a sili atu pe a fai e laʻititi.

Taulaʻau kukama taumalulu "Faigofie"

Laʻau salakeke mo le taumalulu - o se meaʻai faigofie ma le manaia e lele ese mai le laulau i le taimi lava lena. E foliga mai mo le pipi faataamilo i kukama? Ae ui i lea, o palota na palota ma tui - ua manumalo le salakeke!

  • Taimi e kuka ai: 40 minute
  • Aotelega: 4 kesi o 500 g ia taʻitasi

Meaʻai mo le sauniuniga o salakeke kulupu mo le taumalulu "Faigofie"

  • 1.5 kg o kukama;
  • 600 g tamato;
  • 120 g le aisa;
  • 4 talo o le kālele;
  • 55 g o suauu suauu;
  • 50 g o suka;
  • 15 g masima;
  • 50 ml apple cider vinegar vine;
  • 200 ml o vai.

O se auala e saunia ai se salati o kukama mo le taumalulu "Faigofie"

Muamua, saunia sau saumati. Tipi toto mumu mumu i fasi pepa, tuʻu i totonu o se fagu, sasaa vai. Faʻamama le uʻamea, faʻapipiʻi ile vevela vevela mo le 20-25 minute. Aʻo salalau faʻatoʻatoʻa uma, liliu i totonu o pateta pateta, e mafai ona e aveesea mai le vevela.

Steam Tomatoes

Matou te fufuluina le ogalaau o le tomati e ala i se sieve ma se sipuni, faʻapipiʻi ma le faʻaeteete mea uma. O le solo ma fatu o le a tumau i luga o le faasologa. O le matua o tamato, o le mafiafia ma sili atu ai le suamalie o le ai ai.

Faʻasoʻu tamato tumato i totonu o se sieve

O le taimi nei matou te sasaa atu le suauu manogi manogi i totonu o le paluga, tutusa, ma le manogi o fatu. Faʻaopopo le masima lē faʻasili, sugar granulated and apple cider vinegar. Aumai le sauuga i se vevela, faʻafefiloi. O le pito sili ona maualuga o lenei salati o le tuufaatasiga lea o manogi - suauʻu suauu suauʻu, aniani, kelo, kukama fou ma tamato. Ma o le mea e ofo ai, o le tele o taimi, e le mou atu le manogi.

Faaopopo le suauʻu suauu, masima, sugar granulated ma le pati pīpī vailaʻau i le pati tamato. Aumai i se mea vevela

Saunia fualaau faisua. O komepa ua tipiina i ni fasi pepa ma le mafiafia o le sili atu i le 1 centimita. E mafai ona e tipi kukama i fasi uumi umi, pe afai e te fiafia i ai.

Kipi kukama

Tipi le aniani i ni mama manifinifi. Ou te fautuaina oe e ave se sipuni lanu paʻepaʻe, e leai se tofo malosi e pei o aniani.

Tipi le sipuni

Faʻasalaina lelei le kele. Faʻamasalaina e ala i le 'aufaasālalau e le aoga, o le a ia tape uma isi manogi.

Faʻasalaina lelei le kele

Matou te lafoina fualaʻau faisua i se fagu ma se sau, toe tuʻu le ogaumu ma aumai i se vevela i luga o le vevela vevela.

Aumai fualaau faisua i se vevela i saulati tamato

Tatou te kuka mo le 2-3 minute, vave aveese mai le ogaumu.

Salu le seleseleti mo le 2-3 minute

Matou te saunia ni apa - fufuluina i totonu o se vaifofo vai, fufuluina i vai mama, faʻamaʻi i totonu ole ogaumu poo luga ole vaʻa.

Matou te tuʻuina atu le Faʻatatala faigofie i totonu o fagu, faʻapipiʻi ma le faʻavaa. Matou te faʻamamaina fagu ma le malosi o le 0.5 l mo le 10 minute.

Ona tapuni loa lea o tapuni. Matou te ufiufi fagu i le salakeke kulupu ma se palanikeke poʻo se palanikeke. A manava, matou te tuʻuina i totonu o se potu malulu.

Matou te tuʻuina atu le salati kukama mo le taumalulu i totonu o fagu

Teu o le teuina mai le +3 i le +8 tikeri.

Taulaʻau kukama taumalulu "Faigofie"

I le auala, ou te fautua atu i le fusi o meaʻai vevela e faaopoopo i ai se pine o le cayenne pepa ma se sipuniti o le paprika ulaula i le saumati mago mo meaʻai.

Salati o kukama mo le taumalulu "Faigofie" ua saunia. Le fiafia tele!