Faatoaga

Feiloai atu i le iniseti manaia - le faʻamaʻi

O le le fiafia i togafitiga masani, o tagata e saili e saili se mea fou lea o le a fesoasoani e aveesea ai i latou mai faamaʻi. O le faʻamaʻi-pipi ua maua lona faʻaaloalogia ona o le lelei o iloiloga ma le mafai gafatia o faʻamaʻi eseese, aemaise lava o le oncology.

Faamatalaga o le vavega

O le vailaʻau o le tagata manua o le aiga o beetles, o se vaega itiiti o le paʻu. I Atenitina, o loo taʻua pea o ia o le pusa o Gorgoho. I le Rusia o le Malo, ua lauiloa o ia o se faʻamaʻi faʻamaʻi, "faʻamaʻi."

O le iniseti lenei e 5 * 1.5 mm (umi ma le lautele), e iai le tino faʻalautele e tolu ona vaevaega ma ufiufi i se paʻu o le lanu uliuli. I le avea ai o se tulafono, ua faʻatau mai mo togafitiga poʻo le fafagaina ei latou lava. I le oʻo ai i le matua, pe a maeʻa, o le a fausiaina e tamaitai le fuamoa, e mafua mai ai le afu.

A maeʻa le taimi o le aʻoga, e le fetaui le togafitiga o se tamaʻi ulaula ulaula. E na o le togafitiga o tagata paʻepaʻe e maua ai le lelei. Iniseti e ola i se meaʻai o le oatmeal poʻo le fagalaʻau. Latou te 'ai. E le gata i lea, o fualaau, falaoa, fualaau mama, fualaʻau e alu i meaai.

Fomaʻi faila, poʻo le a foi le faʻamaloloina o le tino

E oʻo lava i aso anamua, na faʻaaogaina iniseti o se vailaau faʻasolo i faʻamaʻi eseese. Ae o le au faamalolo, na tupu muamua na o manu felelei, manu felelei, ma manu eseese. Ae i le aluga o taimi, na maitauina le mea moni ina ua 'aina ia iniseti, na faʻamalolo maʻi manu (e oʻo lava i le kanesa) ma manu felelei. O lenei mea na mafua ai saienitisi i suʻesuʻega faʻapitoa.

E tusa ai ma le manatu o fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo faʻamalolo tagata faʻamalolo ona o:

  1. Lafoaia i totonu o le vai gastric, o pepe iniseti e mate ma faʻamalositino meaola oona o loʻo i ai se aoga aoga i luga ole tino puipuia.
  2. Chitosan, o loʻo aofia i totonu o le atigi pipi, fasi siama faʻamaʻi, amata le gaosiga o le tino, o loʻo i ai se mea sili ona maualuga ma mafai ona faʻaleleia le tulaga o le toto.
  3. O fafine ei ai pheromones e tetee i le soifua matua i o latou tino.

Maʻi faʻamaʻi

O lenei o le a tatou malamalama i faʻamaʻi o faʻamaʻi faʻamaʻi. E talitonuina e fesoasoani i le feagai ma faʻamaʻi e pei o le:

  1. Osteoporosis, e ala i le faʻamamaina o le tiga ma le faʻamautuina o totoga uma.
  2. Kanesa Faamaoni, e le o tulaga mulimuli. Ae o ē alolofa i isi vailaʻau e talitonu o le ave o iniseti e fesoasoani e faʻaleleia ai le vaitaimi o le faʻamagaloina ma faʻaitiitia le tulaga o le maʻi.
  3. Faʻafitauli E masani ona latou tulaʻi ona o le leai o vitamini, minerale ma meaʻai i le tino. Pipi e tuʻuina atu ai i se tagata le malosi ma siitia ai.
  4. Faiga faʻamalosi o le tino. Togafitiga e fesoasoani e faʻaitiitia ai osofaʻiga o le po, fesoasoani e faia e aunoa ma ni vailaʻau poʻo le faʻaaogaina tele lava, ma faʻaleleia foi le tulaga o le tino atoa.
  5. O le faʻamaʻi o Parkinson, fesoasoani e faʻaitiitia le faʻanoanoa ma le tetete.
  6. Faʻatasi maʻi. O se taunuuga o le ave o le fomaʻi, le toe faʻaleleia o la latou gaioiga, le faʻaumatiaina o le fula o le tino ma le toomaga o le tiga.

Faʻafefea ona togafitia

O le togafitiga mo le faʻamaʻi-pipi e faigofie, ae i le taimi lava e tasi, e na o le faʻalauteleina togafitiga e maua ai le aafiaga.

E naʻo paʻu matutua e lanu uliuli e tatau ona foloina. O faʻamatalaga ma se lanu mama e laiti ma o le a leai se aoga i totonu. E mafai ona faʻaaogaina pe a mavae le 5 aso, pe a latou tutupu ae ma sui lanu.

Togafitiga ma le pusi o le pulufana e tolu vaega.

Puipuiga

Mo lenei mea, o iniseti o loʻo faia i aso uma, faʻateleina le fuainumera i le tasi i aso uma. O le numera aupito sili ona talia o faʻamau i aso taitasi e faalagolago i fafo ma le matutua o faʻamaumauga ole maʻi.

O le mea lea, afai o le maʻi e silia ma le 35 tausaga ma i le taimi e tasi e sili atu i le 80 kilokalama, ona tatau lea ona oʻo atu i le 30 taʻi i le aso.

I le 20 tausaga le matua e aofia ai ma le mamafa o le 50 kilokalama, o le maualuga pito i luga o pene e gata i le 20 pcs.

Afai o au uiga e tutusa, o le vasega e tatau ona aofia ai 25 pi.

I fuafuaga uma, oʻo atu i le pito i luga, toe faʻaauau pea togafitiga i le isi itu. O aso uma o le a manaʻomia ai ona e inu sina tasi.

Togafitiga

I le avea ai o se tulafono, i lenei laasaga, e togafitia maʻi mo faʻamaʻi o loo i ai pea i le amataga. Atonu o le fomaʻi, gastritis, toe faʻailoga, loto mama poʻo le pulmonary insufficientness, hypertension, hepatitis ma isi. O le polokalame e le ese mai le taimi muamua. Ae o le faʻafeiloaʻiga e tatau ona amata ile 40-70 pi i aso taʻitasi, e fuafua i le ogaoga o le maʻi. I le avea ai o se tulafono, ia fautuaina se vaega o le 50 vaega. E tatau ona e inuina le "vailaau" i se auala talitutusa, faʻalautele ma faʻaitiitia le aofaʻi o pusi i le tasi le iunite.

Faʻasalalau mamafa

O le mea lea e mafai ona taʻua o le togafitiga o faʻamaʻi tuga e pei o le maʻisuka, maʻi o Parkinson, osteoporosis, kanesa, psoriasis, maʻi suka, dermatitis. O lenei vasega e aofia ai le 70 paʻu i le pito i luga.

Iniseti ua inu na o ola!

Togafitiga tulafono

O le aoga o togafitiga e le faalagolago i luga o le numera o tagata taitoatasi na ave. E tatau ona maitauina le tele o tulafono:

  1. O le faʻataʻitaʻiga e faia i luga o se manava gaogao, ma faia i le 20 minute ao leʻi oʻo i lenei 100 ml o le vai mafanafana e "tamoe" i le manava.
  2. Ina ia inu pipi, e tatau i tagata faʻamaʻi maloloina ona "mama" poʻo le kefir poʻo yogurt. O le filifiliga lona lua e sili atu ona faigofie aua o gutu e tuai ma e faigofie ona foloina. E mafai foi ona "lafoaʻi" i totonu o le falaoa o le areto pe tuu i totonu o se kaseta gelatin ua fuafuaina mo palu faʻamaʻi (e masani lava ona aofia ai le 10 tagata).
  3. E taua le tausisia o le inisiua o iniseti i le taimi lava e tasi.
  4. Afai e le mafai ona maua i le taeao, faʻaalu i le afiafi.
  5. Ina ia aua nei fenumiai, o le numera o tagata faʻamalolo e inu i luga o le kalena e matauina i aso uma.
  6. Aua le faalavelave i le kosi.

E matua faasaina le ulaula ma inu ava malosi i taimi o togafitiga, aua o le a faaleaogaina ai le togafitiga atoa.

Afai i le amataga o togafitiga ua e le lava, fiva, ona le tatau lea ona e gauai atu i lenei mea-o le tino na amata ona tauina le faamaʻi.

Contraindications

Seʻi o tatou talanoa pe o le a le faʻailogaina o iai iina pe a faʻaaogaina togafitiga mo togafitiga o pusi. O le mea e leaga ai, e le mafai ona iloa pe o aʻaʻo e faʻaleagaina pe manuia ai le tino o le tagata i togafitiga o faʻamaʻi eseese. E leai foi ni faʻamatalaga sao i luga o faʻamaʻiloga. O faʻamatalaga uma e faʻavae i luga o mea taua, e aofia ai:

  1. Faʻaaliga Allergic. O le taliaina o pusi e mafai ona mafua ai ituaiga faʻafefete i luga o le tino, faʻalavelaveina o le laulaufaiva i le tulaga o lo latou faanunuʻu, tosoina.
  2. O le lagona o le totoga lava ia i 'upega ma le gafatia e faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o togafitiga e mafai ona o faatasi ma le tupu o le tiga i le manava, ulu, manava, maʻi eseese.
  3. Le faʻalavelave mafaufau. O 'upega o loʻoʻai ola. E le mafai e tagata uma ona faia lenei mea e aunoa ma ni faʻafitauli. I le avea ai o se tulafono, e tatau i se tasi ona feagai ma le gaioiga, vomia, ma le sauā.

Fomaʻi iloilo

E manino mea uma i manatu o tagata maʻi - e lelei. Po o le a le manava, po o le tulaga o le Placebo ua mafua ai. Ae o le a le manatu o fomai e uiga i faatonuga ma togafitiga mo le fomai?

E leai se tali mautinoa.

O nisi o fomaʻi e lei maua ni mea moni na faʻamaonia ai le togafitiga o le pipiʻi i luga o le tino o le tagata ma le toe faʻaleleia. E le gata i lea, o le toʻatele e talitonu e tusa lava pe maua mai e peti ni enzymes aoga, ona i lalo ifo o le aʻafiaga o le suka gaosia ai le suamalie ua leai se aoga ona o le pala atoa.

E tusa ai ma manatu o nisi fomaʻi, o le faʻamaloloina o tagata faʻamalolo e mafai ona afaina ma e lamatia ai foi le ola. O loʻo faʻamatalaina lenei mea i le mea moni e faapea, o le faʻapipiʻi o le tino e matua vevela lava ma e mafai ona faʻamaʻapeʻa le gaʻo.

Le talitonu i mea faʻamalolo o le pusi o le puluvaga pe leai - e faʻalagolago lava i le tagata lava ia. E tusa lava pe leai se avanoa e toe faʻaleleia ai, e tumau pea le faʻamoemoe i totonu o le pusa. Ae ui i lea, pe a filifili e suʻe nisi togafitiga, e le tatau i se tasi ona galo o le faʻaaogaina o vailaau e faʻaauau pea ma e taua le feutagai ma fomaʻi.

Vitio e uiga i taunuuga o togafitiga faʻatasi ma le pusi pulu

Matou te ola i se faʻamaʻi-pipi - vitio