Meaai

Borsch faatasi ai ma aano o manu ma gaʻo

Borsch faatasi ai ma aano o manu ma luga o le vao o se vevela muamua vevela, lea e masani lava ona kuka i le tautotogo ma le amataga o le taumafanafana, pe a tumu le tumutumu o vao i togalaau. O lea ituaiga o borsch na sau i totonu o lo matou fale ina ua teuteuina e loʻu tinamatua ni beets. O le ipu na saunia mai mea tuai ma fua fou - i le tausaga ua teʻa na kuka i totonu o a latou lava laulaau i luma o le laʻau po o le tao i totonu o le ogaumu, ma o tamaʻitusi laiti na tipi ma faaopoopo i le pito pito i tua faatasi ai ma pusa tao e taofi ai se lanu susulu. Beets o loʻo aofia ai le mea lanu lanu. I le auala, e tatau ona i ai lona igoa i beets (mai le upu Latina beta). E aoga lenei vailaau, ou te manatu afai e te fiafia i ai, ona i ai lea o le tele o tala e uiga i le autu o ona aoga.

Borsch faatasi ai ma aano o manu ma gaʻo

E le liliu le gagana e fai ai le talo o le borsch, lelei, o le a le ituaiga o sou, aemaise lava pe a kuka i aano o manu. O le mea moni, o se taumafataga atoa i le tasi apa! Ou te le faafoliga o se fua masani lava, ae ou te folafola atu ma le mautinoa - o le a avea ma mea lelei tele borscht, e ese mai le matagofie, ma e vave ona kuka mo sea ituaiga ipu.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 15 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 6

Meaʻai mo le borsch faatasi ma aano o manu ma meaʻai

  • 600 g o le pork tenderloin;
  • 90 g o le aisa;
  • 120 g kāloti;
  • 100 g guga tamato poo 3 tamato;
  • 250 g pateta;
  • 150 g sieti sie;
  • 100 g gutu pepe;
  • pepa, laʻau bay, fuālaʻau manogi, masima.

Le auala e sauniuni ai le borsch faatasi ai ma aano o manufasi ma luga o fualaʻau

Na matou tipi le aano o manu mo le borsch i ni vavao ma tuʻu i totonu o se fagu i totonu o le sapalai o le gaʻo (pe tusa ma le 2-3 sipuni). O le apa e manaʻomia i se vaʻaiga mamafa poʻo le uʻamea ina ia mafai ona faʻavelaina mea uma i le taimi lava lea ma e le mafai ona faʻafeiloaʻi mai mea e faʻaaogaina i mea faigaluega - e mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le faʻamafa muamua i se pani.

Uu le puaa mo ni nai minute seʻia oʻo ina faʻalanuʻu fasi fasi aano.

Fuga fasi fasi puaa mo ni nai minute

I le puaa lanu enaena faaopoopo i luga le ulu o le'isi. Fuga le aniani i aano o manu fasi ina ia manino ma maua ai se lanu karamele.

Umu aniani ma aano o manu

I lenei laasaga o le kukaina o borsch faatasi ai ma aano o manufasi ma pito i luga o le vao, faaopoopo ai kāloti faʻasalaina i fasi velanisi pe togi i luga o se fualaʻau laʻau tele. I luga ole vevela vevela, kukalati kuka ma aano ma aniani mo le 5-6 minute.

Faʻaopopo sau saumati, faʻafefiloi, mafanafana mo le 5 minute ile vevela vevela. Nai lo le saunia o se saumati tomato, e mafai ona e faʻafeiloaʻi tomato tomato e 2-3 i luga o se fualaau faisua.

Faʻaopopo le koko i le pani Faʻaopopo sau saumati ma faʻapipiʻi mo le 5 minute i luga ole vevela vevela.

I mea faʻavela, sasaa le 2 lita o vai faʻafe, tuʻu ni nai lau laurū, peʻa o le pepa uliuli. Kuni le pani ma se tapuni, kuka i le vevela vevela mo le 40 minute.

Liligi fuālaʻau kuka ma 'aʻano i vai inu

A o kuka le aano o le aano, tipi i totonu o falala tetele.

Aʻo kuka le aano o manu, tipi le pateta

Peu boiled beets, fufulu i luga o se fualaau aina. Vaʻai faʻasolosolo lelei laʻau i le petioles.

E tolu ni beets kuka i luga o se mea e togi ai, ia tipi lelei pito i luga

A maeʻa le 40 minute, faʻaopoopo le pateta i le apa, toe faʻafeiloaʻi, kuka mo le 10-15 minute.

Faaopopo pateta i le broth

5-7 minute ao le i saunia le aano ma aano o manu, masima ia tofo ma lafo le beets ma luga i le pusa. E le mafai ona e kukaina nei mea mo se taimi uumi - e le aoga le borscht, o le lanu o le a lanu enaena-lanu moli, ma o le a mou atoa uma.

5 minute aʻo le i sauni, faaopoopo i ai pepa ma luga

Auauna i luga o le laulau ma le kulimi suamalie ma le falaoa fou. I le auala, ma pito i luga, e mafai ona e kuka kuka lelei - o le susu malulu ma kvass. Ae o le isi lena tala.

Borsch faʻatasi ma aano o manu ma meaʻai

Borsch faʻatasi ma aano o manu ma meaʻai. Le fiafia tele!