O le togalaau

O se suiga lanu meamata o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le EM mo se tamaoaiga maumaututu. O fea e amata ai lenei tautotogo?

A o lei amataina se tekinolosi e pei o le natura ma e le o toe umi ona aoga i lona aoga, e tatau ona iloa pe a maeʻa le faʻaaogaina o kemisi ma mineral fertilizers, ua vaivai le lalolagi ma e le mafai ona toe faʻaleleia i se vaitau e tasi, ma atonu o le seleselega i le tausaga muamua atonu e le manaia, e sili atu ona aoga i le tele o taimi.

EM tekinolosi mo se tamaoaiga maumaututu lelei

O a vaega e talafeagai mo tekinolosi a le EM?

  • Faʻailoga i tua atu o le faʻalauteleina o loli vaʻaia, lea na tumau ai le faʻamalamalamaina o le fanua mo le taumalulu.
  • Vaʻaia fou, pe o vao vao po o vao vao e masani ona tupu (pe mo se taimi umi lava) tupu.
  • Faʻaiʻuga ma le mulch i le ituaiga o mutia mowed.

O le a le mea e taua mo tekinolosi a le EM?

Lotu tumau ma moega vaiti. E mafai ona e faʻaaogaina "vavae lalata Mittlider", moega mafanafana, moega maualuluga.

O le eleele e tatau ona fafagaina i le mutia lanumeamata ma le mulch, e le o le mea e le iloa mo le taumalulu ma le tatalaina i le sili atu i le 5-7 cm, ina ia aua le maumau lona fua. E masani ona fesoasoani le itu i le "vai" i le taumalulu ma le tautotogo, aʻo latou tolopoina le kiona i luga o le site, ma mulch o le fesoasoani sili i le taumafanafana, aua e mafua ai le "faʻamalolo" suavai. Aua le faʻaaogaina kemisi ma mineral fertilizers i luga o moega.

Mo le lelei o le fatu fatu, e oo atu i le 50%, ma faateleina le seleselega e oo atu i le 100%, matou te fautuaina le tosoina o fatu i le sauniuniga a Baikal EM-1 EM ao le i luluina. Mo le ipu e tasi (200 ml.) O le vai mama e te manaʻomia e faʻaopoopo i ai le 5 mataʻu o le vaifofo galue o sauniuniga EM, ma o le ala i meaʻai maloloina o le a amataina.

Aloese mai le tasi o aʻoaʻoga. E fautuaina e faʻalauteleina le tulaʻele. O fualaau e mafai ona faʻafeinu i vaiaso taʻitasi ma se faʻaaogaina o le Baikal EM-1 i se faʻatonuga o le 1: 2000, e aunoa ma le aumaia o le palapala i le suavai. E mafai ona totoina togalaau e aunoa ma se sauniuniga muamua. O se togalaau maloloina e saunia.

O a ni autu autu o le faʻaaogaina o tekonolosi a le EM?

  • Faʻaleleia le Humus.
  • Faʻaleleia o le faʻalogo, ma mea lelei o le soifua maloloina.
  • Faateleina le ola ola o fua (2 taimi).

E faʻapefea ona toto fatu?

O fatu laau e sili ona totōina sina pepe. E sili atu ona faigata le totoina o laau toto i le toto, e sili atu le leaga o aʻafiaga, e sili atu ona faigofie i faʻamaʻi i le faagasologa o fetuunaiga. O se tasi lea o mafuaʻaga e tatau ai ona fuafua faʻapitoa le taimi o le luluina o laau.

Ina ia faʻamamaina le laau i elemene aoga, matou te fautuaina le faʻavaiaso o faʻasuina fualaʻau i se faʻaaogaina o le Baikal EM-1 i se faʻatonuga o le 1: 2000, e aunoa ma le aumaia o le palapala i le suavai. E mafai ona totoina togalaau e aunoa ma se sauniuniga muamua.

O fualaau faʻatau i luga o le maketi e tatau ona tuʻuina atoa i totonu o le fofo galue o sauniuniga a le Baikal EM-1 i le faʻatonuina o le 1: 2000 ona totoina ai lea. Nai lo le togafitia, pe a uma ona totō, e mafai ona faʻafefe le moega ma laau totino ma se vaifofo o se sauniuniga EM i le maualuga o le 1: 2000 i le fua faatatau o le 2-3 l / m2. Ina ia maua se seleselega lelei, e sili atu ona lelei le faʻatinoina o gaioiga e lua. E faʻaaogaina vai faʻamalosi i le EM maʻea le 10-15 aso ina ia faia ai togafitiga 4-5 i le afa muamua o le vaitau tuputupu aʻe. O le faʻaogaina o le fofo o le 1: 1000, o le fua faatatau o le tafe e 2-3 l / m2.

Afai e te manaʻo e tuʻuina atu le tipi i le lelei o le germination ma e oʻo atu i le 50%, ma faʻateleina fua o le seleselega e oʻo atu i le 100%, a o le i luluina, tatou te fautuaina le togiina o fatu i le microbiological sauniuniga "Baikal EM-1" mo le 2 itula. Mo le ipu e tasi (200 ml) o le vai mama, e tatau ona e faaopoopoina na o le 5 mataʻu o le vaifofo galue o sauniuniga EM, ma o le ala i meaai maloloina o le a tulai mai.

EM-sauniuniga "Baikal EM-1"

Toe iloiloga moni e uiga i le "Baikal EM-1" mai le faitotoa o Otzovik

G. Kazan "I le amataga o Mei, na vave ona afaina ai le mafuiʻe, e tele laau, na ufitia, na fano. Ae ina ua ou taunuu atu i le fale, sa ou faatofa atu i aʻu tamato, na ou ofo. o le lanu violē o laulaau, ae ola pea.

Perm Region - Baikal EM-1 e fesoasoani e maua ai le tele o compost i se taimi puupuu. O se faaputuga o faapalaga, i le isi itu, faigofie ona sui se masini moli. O le eleele e leai, ua faʻamaoaigaina i le okesene, meaʻai, i se mea puʻupuʻu, e fiafia tele laʻu laau. Faʻatasi i se vaitau, ia mautinoa e fufulu tomato ma kukama ma se vaifofo o Baikal. E foliga mai ia te au ua latou le toe maua le maʻi. "

G. Nizhny Tagil "Ou te faʻaaogaina lenei oloa mo le faapalaga, ma e matua aoga lava. Na ou lafoina uma le mutia vao i totonu o se pu, laʻau, tamai lala, i se tulaga lautele mea uma lava. Sa ou vaevaeina le lua i ni vaega se lua mo le faigofie ma e foliga mai o le tasi ua tumu, o le isi ua faʻamamaina Faʻamatalaga faigofie O le uiga o lenei fugalaau o loʻo taoto i le ola bacteria e fesoasoani e vave faʻavaveina ai le gaioiolosi i le eleele, vave faʻavaveina le gaosiga o organics. .Faʻaogaina O le mea e sili ona taua o le matauina o le puleaina o le vevela ina ia le oti le siama E mafai ona ou aoteleina lenei mea Mo le 1000 rubles i le tausaga ou te maua ai: o le fola o se taavale o eleele eleelea uliuli, o se vaomatua lelei tele o le siosiomaga ma le itiiti ifo o taumafaiga e tausi laau. "

G. Elektrostal "I le taimi muamua, latou te leʻi faʻaaogaina se mea mo le saoasaoa o le gaosiga o le humus, ma o le mea sili lea i tekinolosi. Ma ina ua matou iloa o lenei fualaau faasaina na faia e faaaoga ai tekonolosi faapitoa e faavae i luga o le galueaina o siama aoga e maua ai enzymes e maua ai se aoga aoga i luga oa matou laau toto, na pau le alofa o lo matou aiga i lenei faatoaga.

Republic of Belarus, Gomel - "Baikal EM-1" o se vailaʻau e le manaʻomia mo tagata faʻatoʻaga. Faʻapitoa: faʻateleina le faʻafetaui i faʻamaʻi ma meaola faalavela, faʻavaveina le tuputupu ae ma le tupuina o laau totō, faʻamalosi tino lelei. E talafeagai lelei mo laʻau faʻapipiʻi aʻa mo laau e lua o loʻo i totonu o le fale ma fanua lafoaʻi. E le afaina, ma e le taua tele mo laau e manaʻomia le faʻamaʻiina e iniseti. Faʻaleleia le puipuia o togalaau i faʻamaʻi ma meaola faalafua eseese. Faʻaleleia le sili atu o le fua o fua ma faʻavave le tuputupu ae o laau.

E matua faigofie lava pe a tupu aʻe fugalaau ma fatu, o le a tuputupu ae malosi ma maloloina, taʻitasi, o fugalaau o le laau e tetele ma lanu susulu. Ma e fautuaina foʻi e lafoaʻi le faʻaogaina faʻatasi ma faʻamaʻi.

Matou te fautuaina Baikal EM-1 ma oloa a Tamir e lelei le siosiomaga ma tulaga ese io latou meatotino mo le faaleleia o le eleele ma se seleselega lelei. O le sauniuniga a le Baikal EM-1 e maofa ai le toʻatele o tagata i lona faʻaaogaina, e aofia ai togafitiga o fatu, totoina o laau totō ma fatuga i totonu, aʻa ma le togafitiga o laau, ma le faʻapalapala o le faʻapala.

Talu mai le 2018, o le sauniuniga a le Ulan-Ude I le Baikal EM-1 ma le Tamir ua fausia ma se pa puipui mai le Anti-Counterfeit Association, ona o le 80% o paaga i luga o le maketi a Rusia.

E mafai ona e faʻatulagaina oloa muamua ma oloa faʻatau e ala ile valaʻau: +7 (3012) 21-17-53; +7 (9244) 58-66-66; +7 (9244) 588-555, ma ia tuu foi se talosaga i luga o la matou upega tafaʻilagi aloaia shablin.ru
Taimi amata mai le 7:00 i le 13:00 (MSK taimi)

Fou mo faifaatoaga: Baikal EM-2 o se auala faatuatuaina e maua ai ni manu ola maloloina, faʻaleleia le gaosiga o voluma ma le lelei o oloa. Faʻaauau le puipuiga o le tino, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le tino ma le olaga faitino, faʻamalofia mea manogi leaga.

Sauniuniga "Baikal EM-2"

E mafai ona e faʻatau oloa tau taumafa mo le matagofie ma le soifua maloloina i totonu o le laupepa faigofie i totonu o la matou faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi.

Maua pasi i le telefoni feaveaʻi "UDS Game". Faʻafeiloaʻi ma ulufale i le "wcwh4950" laiga faʻapitoa. Maua le tinoitupe 10% ile faatauina mulimuli ane i NPO EM-CENTER.

Ua matou i ai i fegalegaleaiga. fesoʻotaʻiga:
VKontakte
Instagram