Meaai

Faʻataʻitaʻiga faigofie mo le faia o le apple cider vinegar i le fale

O se fua faigofie mo le apple cider vinegar i le fale e mafai ai ona e kukaina se soifua maloloina moni ma le lelei. O se vai e maua ai le manava manaia e faʻaaogaina e pei lava o se mea aoga, ma e faʻaaoga foi e avea o se mea e mafai ona gaosia pe faʻavasega i meaai. O le vailaau o le Apple cider e iai lona aafiaga aoga i le tino atoa: e faʻamaonia ai le gaioiga o le toto, paleni o le acid-base, faʻamautuina le soifua maloloina lautele, faʻaleleia le gaʻo, faaleleia atili le soifua manuia ma sili atu.

O le lelei o le apple cider vinegar o le: o se mea taugata e maua mo soo se aiga, hypoallergenic, e aunoa ma ni aʻafiaga i le ate ma le manava.

Sugar-Free Apple Cider Vinegar Recipe

Mo se fua faigofie mo le apple cider vinegar i le fale, e tatau ona e filifilia fualaau mama ma suamalie.

Kuka:

  1. Fufuluina apu ma tipi i ni vaega tetele. Tuʻua i fafo.
  2. A maeʻa sina taimi puupuu, togi le sua mai le pogisa.
  3. Tuu le mea e maua ai le vai i totonu o se koneteina tioata ma tuu se totigilima faafomaʻi ma se togi i le tamatamailima e tasi i luga o le ua. I se nofoaga mafanafana, pouliuli i lenei setete, e tatau ona oʻo i le 6 aso.
  4. O le taimi lava e faʻapalapala tele ai le totigilima, ua oʻo i le taimi e faʻaulu ai le vailaʻau o le cider vinegar ma le sua o le vine i totonu o se ipu lapopoa, pe a maeʻa ona faʻateleina le saoasaoa. O lenei ipu e tatau ona ufiufi i se solo solo ma auina atu i se nofoaga pogisa ma le vevela o +27 tikeri mo le 2 masina.
  5. Pe a aliali mai se vaʻavaʻa mafiafia, o le apu o le apu e faʻamamaina e ala i le susu ma afifi i totonu o fagu tetele. Teuina i se nofoaga malulu.

I le taimi o le faʻamalosi, o se ata vali o siama gasegase oona o loo i luga o le papa o le apu, lea e le manaʻomia ona lafoaʻi. O ia lea na te faʻatagaina oe e fatuina sea ituaiga oloa.

Apple cider vinegar i le fale mai keke

E tusa ai ma le fua, e tusa ma le 1 lita o le vineta, e tatau ona e saunia le 1.5 kilokalama o apples overripe. O lenei faʻamatalaga ua saunia mo le faʻaaogaina o le fefete i se aofaiga e 10 kalama i le 100 kalama o le faʻafefiloi.

Kuka:

  1. Fufuluina fua, aveese vaega pala. Tipi ni fasi apu i totonu o se fai meaʻai.
  2. O fualaau suamalie na liligiina le aofaiga tutusa o le vai mafanafana. O iina e auina atu le fefete e tusa ai ma le fua. Ufiufi ipu mama i se ie. Mea gaosia i le Semi e alu i se potu mafanafana, pogisa mo aso e 10. O aso uma e te manaʻomia e faʻaosoosoina uma ai le faʻafefiloi.
  3. A maeʻa nei aso, faʻafefiloi applesauce ma gaʻo e ala i le susu. I le taunuuga o le vai, e mafai ona e faia se mea manaia ma le malie. Apple cider vinegar, o se fua ma le meli lea e maua ai le maʻoti maaleale manaomia. Ina ia faia lenei mea, faaopoopo 1 gram o le meli i le 50 kalama o le meli.
  4. Toe ufiufi ile gaʻo, lafo i se nofoaga pogisa mo le faʻamalosi mo le 1.5 masina. A maeʻa le taimi atofaina, sasaa le suavai manino apu i totonu o fagu ma tapuni.

Talosaga Vitio mo le apple cider vinegar ma le keke falaoa ma le meli

Yeast Free Apple Cider Vinegar

Ona o le leai o le fefete i le fale pe na o le mumusu e faʻaaogaina, o se fua mo le faia o le apple cider vinegar i le fale e aunoa ma le fefete. Mo le mauaina o le oloa manaomia, o apples should be cut carefully, and a lot of sugar should be added.

Kuka:

  1. Lili apu i ni fasi vaega ma auina atu i totonu o se ulo poʻo se pesini. Liligi le kuka, suamalie le vai mai luga ina ia ufiufi ai fualaau aina uma.
  2. Aumai sugar i ai. O le fuaina o lona aofaiga e faʻavae i le maualuga o le vai: o le kuata o le suka i le 1 lita o le vai. Faʻafefiloi, ufiufi ma se solo ma lafo i se nofoaga mafanafana mo le faʻamalosi.
  3. A maeʻa le vaiaso, faʻafefe le paluga faʻamaʻi.
  4. Liligi le suavai fufulu i totonu o se pesini poʻo se pesini, ufiufi ma se solo ma faʻatali i le isi 1.5 masina. Liligi i fagu tioata ma tapuni. Teuina i se nofoaga malulu.

O le faʻamanatuga o le pini vailaʻau o le cider vinegar o se gaioiga lea e liua ai elemene eleʻele ma le suka i le ethanol ma le carbon dioxide. O lenei faagasologa e taua foi o le faanatinati.

O se fua faigofie mo le apple cider vinegar i le fale e maua ai laasaga faigofie e tusa ai ma le mafai ona faia o le vailaau e le gata mo le faʻaaogaina totonu, ae mo le faʻaaogaina foi i fafo. O vailaʻau faʻapitoa faʻatasi ai ma le mautinoa i ana fua o loʻo sili atu ona faʻaalia o le pope cider vinegar e afaina ai le tino. O lona faʻaaoga e fesoasoani e faʻateʻaina ai lole, anufe, fatu, sana, siama, tamai veins varicose. E le gata i lea, o le vai o loo fesiligia o se visefofo lelei. Mo togafitiga faʻatasi ai ma ia metotia, e tatau ona e iloa pe faapefea ona fai le pati pīpī vineta, o fualaau o mea e fesoasoani ia te oe i lenei mea.