Faatoaga

Paʻu paleni paleni paleni

O le kamupani a le Czech Czech company Brit Pet FOOD o se taitai o le lalolagi i le gaosia o meaai paleni mo pusi ma taifau. O le tuʻufaʻatasiga a le kamupani e fafagaina tagata alolofa i le 52 atunuu, ma tuʻuina atu ia sili atu ma le 50,000 tone o oloa i le tausaga. E faʻatusatusa i isi ituaiga o meaʻai a dog, o Brit o loʻo tu mai:

  • o le sao saʻo o mea o loʻo i ai i mea taitasi, ole leai o GMO, meaʻai faaopoopo;
  • se seti atoa o vitamin manaomia, elemene o elemene;
  • mea manaia lelei (moa, araisa, tamai mamoe, apu, sosolo), lelei o le digestibility;
  • tau taugofie.

O le tuufaatasiga o ituaiga eseese o oloa ua mamanuina mo uiga taitasi o lau fagafao (ituaiga, tulaga o le physiological, tausaga, lapoa, gaoioiga).

Ituaiga ituaiga o dog dog "Brit"

O le gaosiga ma le faʻatau sauniuniga o oloa i totonu o le kamupani ua fausia e tusa ai ma se faiga e talafeagai mo tagata faʻatau. I luga o pusa taitasi o meaai mamago "Brit" o loo i ai igoa o uiga patino o ituaiga o maile ia ua faamoemoeina:

  • i le matua - Tupulaga, Junior, Matutua, Matutua (taʻitasi le taifau, talavou, matua, matua);
  • i le tele, ituaiga - S, M, L, XL (laʻititi, lautele, tele, lapoa tele).

O le faavae o le taumafataga, fuafuaina lona tofo, e mafai ona:

  • moa (tilo ma le pheasant), iʻa (salmon), aano (deer), apu mamago;
  • paluga fefiloi (pipi ma le salmon, tamaʻi mamoe ma puaa, meaʻai ma pateta, pepe poʻo lapiti i le araisa).

O fualaau oona e aofia ai i le taumafataga e mautinoa ai le atinaʻeina atoatoa o le tuputupu ae o papeti, maitaga lapatating, dog dogs:

  • vitamini o vaega A, B1, B3, B6, B12, C, E;
  • zinc, manganese, paipa paʻu, lipine;
  • uʻamea, seleni seleni, iodine;
  • chondroitin sulfate e faʻamalosi ai le masukoskeletal system;
  • biotin, calioum pantothenate.

O le pulp pulp present in the feed faʻailogaina le faʻafefeteina o le taifau, faʻasaʻo le faʻamalosi, ma o le extracta Yucca Shidiger e aveesea ai le manogi manogi.

O vaega o hypoallergenic e puipuia ai le gasegase i le fafagaina o taifau.

O le autu o Brit Premium oloa, lea e faavae i luga o moa, fualaau mamago, fualaʻau.

O le Care line o le faʻamaoniga o le soifua maloloina o au fagafao.

Mo nai maile laiti, o le Brit Petit laina o loʻo ofoina atu ma le faʻaopoopoga o aralaʻau mamago, fefete a le faʻatoʻaga, melamoa, ma a latou tamaʻi pepe iti, Petit Puppies

O meaʻai a dog dog "Brit" o loʻo avanoa i ni faʻaoga faigofie o le 1, 3, 12 poʻo le 15 kilokalama.

O meaʻai faaopoopo mo au fagafao e sau i le ituaiga o meaai faʻafefiloi o lo o iai saumoni, o le suauʻu iʻa, moa po o le paʻu paʻu. Latou te sao atoatoa i le tausisia lelei o le paʻu ma le peleue o le taifau, faʻamalosia ai le puipuiga ole tino.

Fafagaina fautuaga

O laulau faʻapitoa e taʻu mai ai le taumafa i aso taitasi o meaai mamago, ma mafaufau i le mamafa ma tausaga o le taifau. O le masani lava, o le fualaau o aso taitasi e vaevaeina i le lua pe tolu taumafataga. Liligi mūmū pe susu susu. E tatau i le taifau ona iai pea le avanoa e inu ai vai.

Faitau ma mulimuli i faatonuga i le afifiina lelei.

Faʻamatalaga a le tagata

O le tele o le faʻailoga o faifeʻau ua faʻamalieina i le malo malogo meaai, ia maitauina le lelei o le digestibility, tau taugofie, lelei o le soifua maloloina, faaleleia o le ofutino, ma le faateleina o le gaioiga atoa oa latou uarota. O manu e 'ai ma le manaʻo tele, e aunoa ma ni aʻafiaga le lelei i foliga o le manava poʻo allergies. E vave ona maua le malosi ma le malosi o pepe. O le faavae o lenei fafaga o meaai masani ia, iʻa, ae le o mea latou te suitulaga (soya, bran) i se mea matagofie.