O le togalaau

Agrotechnics totoina togalaau vao

O le faʻaaogaina o tekonolosi o togavao e totoina togalaau e le faigata tele - o lona tetee atu i faʻamaʻi ma le maualuga o le gaosiga o le a fiafia i soʻo se fai togalaau. I se faaopoopoga, mai se blackberry e mafai ona e faia se pa puipui matagofie, lea o le a puipuia ai le nofoaga mai le prying mata ma o le a le mafai ai ona e ulufale i totonu o le saite.

A filifilia se nofoaga e totō ai se blackberry, filifili le moega lea e tupu ai le legumes ma vao masani. Pe a filifilia se nofoaga e tulaueleele ai, e tatau ona maitauina o le tele o fugalaau e tutupu i le tasi nofoaga mo le 10 pe sili atu foi tausaga. Mo togafiti fatufitifua e maua mai ai ni aʻa po o ni pupuʻu apical.

BlackBerry

Laʻau faʻapipiʻi lauiloa poʻo fatu aʻa e totoina i le eliina ma faʻalelei le palapala i le tautotogo po o le taimi o le tautoulu. O le mamao i le va o laau e tatau ona tuua ia le itiiti ifo i le 2 mita, ma i le va o laina - 3 mita, e pei o le a vave ona ola le vao. A maeʻa le totogo i le tautotogo, i le amataga o le tuputupu ae o le vaitau, e tatau ona teuteu, ma tuu ai pupu muamua e oo atu i le 1.8 mita le umi, ma le itu lona lua e totoina i le 40 cm le umi. A maeʻa ona teuteuina le vao, e tatau ona faʻapipiʻi solo mo vao mamago ma nonoa paʻu i le uaea lea e faʻapipiʻi i le taamilo i 70 cm uma.

I le tau mafanafana, o fualaʻau e fafagaina i ni togi laʻititi o vailaʻau faʻasaina, faʻapea foʻi le ufiufi ma le phosphorus. E tatau ona aloese le tele o le faʻaaogaina, aua o lenei mea o le a mafua ai le tuputupu aʻe o le fana ma faʻaitiitia ai fua. I le amataga o le tautotogo, e tatau ona faʻaaogaina fertilizers ma faapalaga i le fua faatatau o le 3 kilokalama i mita taʻitasi.

BlackBerry

A maeʻa le fua, ona vavae ese lea o fuʻa ua faʻamaʻaina, e pei o maʻi ma mamago, ina ia aua neʻi mafua ai le tupu aʻe o siama ma meaola ninii. O le tipiina o puʻi mamaʻi e tatau ona susunuina vave ma e le o iai i luga o le saite. Ina ia puipuia le faʻamaʻi faʻapipiʻi i le amataga o le vaitau o le tuputupu aʻe, o loʻo totoina ai laau ile vai ole Bordeaux.

I le taimi nei, e tele ituaiga o vine. Faatasi ai ma i latou, o ituaiga o fugalaau lanu mumu ma mumu e faapitoa lava le lauiloa. I lo tatou atunuu, e le masani ona faʻaogaina fualaʻau, e ui lava o le tekonolosi faʻaaogaina mo le totoina o lenei laau e faigofie tele, ma o le vateatea e lelei mo le tuputupu ae. I lalo o le tulafono faavae mo le tuputupu ae o lenei mea suamalie, o le a fiafia ia te oe i se seleselega suamalie lelei mo le silia ma le tasi le tausaga.