Meaai

Laulaʻau ma le kulimi kulimi

O le fasi falaoa laʻau Sandwich o se laʻau suamalie o falaoa, lea e faigofie ona saunia e tusa lava pe leai ni aʻafiaga gaosiga! O le togafiti i le kulimi kulimi, kāloti ma pulu o le a lelei ona teuina i totonu o le pusaaisa, ma e faigofie ona e saunia oe lava i se taimi vave, i le i ai o se falaoa fou ile lima.

Laulaʻau ma le kulimi kulimi

E mafai ona e faʻaaoga iʻa faʻafefe mo le kukaina poʻo le fufuluina o masima i le fale. Laʻau eleelea po o le piniki piniki e fetaui lelei mo le faʻafefiloi ma le kulimi kulimi.

  • Taimi e kuka ai: 20 minute
  • Aotelega: 1 mafai ma se gafatia e 500 ml

Meaʻai mo le faʻafefiloi ma le kulimi kulimi:

  • 400 g fualaau suamalie suamalie;
  • 200 g kati;
  • 100 g pata;
  • 150 sisi kulimi;
  • o se faaputuga otaota;
  • pepa uliuli, masima masima.

Le auala e saunia ai le faʻafefiloi ma le kulimi kulimi.

Soʻo se meaʻai suamalie e talafeagai mo lenei fua. Ou te fautuaina le taloina i le fale - leai se afaina, ae o se faʻamaoniga atoatoa o le lelei. O le faigofie lea i le masima le vao. Matou te ave ni iʻa malogo, tipi ese le ulu ma le siʻu, aveese ia inisiua, fufulu lelei i lalo o le tap. Oti le iʻa i ni vaega se tolu, tuu i totonu o se fagu mama. Faaopopo 3 teaspoons o le masima, o le lau laula ma le fatu sinapi. Liligi le vai malulu ua kuka ma le sipuneti o le vine 9%, tuu i totonu o le pusaaisa. A maeʻa 3-4 aso, o loʻo i ai lau iʻa lelei i luga o lau laulau.

Faatumu vao

Tusi se naifi malosi i luga o le tulimanu, aveese le paʻu. Vaevae i le afa, aveese le puʻu ma le ponaivi e mafai ona iloa.

Fuaina iʻa

I le taimi nei ua tipi le iʻa i totonu o ni afifi, e mafai ona e kuka le paʻu.

Vaʻai faʻamalosi le fusi vao

Matou te tuʻuina fasi fasi ie i luga o se laupapa tipi, ma se naifi faʻamaʻai na matou tipiina i totonu o ni tamai kesi.

Ou te le fautuaina e faʻaaogaina se mea e faʻaleleia, o le a avea ma se masini viscous.

Seu ma taofi kāloti

Matou te tilotilo i kāloti, tipi i liʻo, ma auina atu i totonu o se ulo e fufulu vai. Faʻalanu mo le 5-8 minute, ina ia faʻamalūlūina, ona taoto ai lea i luga o se sieve, malu.

Vaego Karoti

Kateti i luga o se falaoa lelei, tuʻuina atu i totonu o se pesini i le gaosi vao.

Faʻaopopo leisi kulimi

Faʻaopoopo nei le kulimi kulimi. Filifili ituaiga eseese e tusa ai ma lou tofo, ae ia manatua o soʻo se iʻa mai le vao o loʻo i ai se manogi malosi, o lona uiga o le tofo o le sisi atonu o le a le mafai ona fasiotia ma o se tau taugata o le a leiloloa e faasaga i lenei talaaga.

Tipi lelei le sisi pe faigofie ona vaevae i lima i ni vaega laiti, faaopoopo i le pesini.

Faʻaopopo le pata susu

O le pata suamalie (gaʻo gaʻo o le itiiti ifo ma le 82%) e tipiina i totonu o pusa, faʻaopoopo i le mea o loʻo totoe.

Faʻaopopo greens

E tumau pea i le vaitau a tatou oloa uma ma ni mea totino. Sa matou tipi ese lala, tipi, faaopoopo i le pesini.

Faʻafefiloi mea uma seia oʻo ina sulu.

Vili lelei ma faʻafefiloi oloa i se vaitusi poʻo se sipuni sipuni seʻia oʻo ina mauaina se aofaiga tutusa. Afai e te fiafia i se paʻu lamolemole, o mea uma e mafai ona faʻamautuina i se mea e gaosi ai meaai. Ae, i loʻu manatu, o le matagofie o meaai i totonu o aiga, o le tatou vaai lea i mea tatou te 'ai! O le mea lea, afai e maua ni nai fasi iʻa, kāloti poʻo sisi i lau paʻu, e leai se mea e leaga ai lena.

Laulaʻau ma le kulimi kulimi

Faʻapipiʻi le kulimi i le kulimi kulimi i totonu o le pusaaisa, pe a ma le 30 minute e mafai ona e faia ni sandwiches.

Le fiafia tele!