Meaai

Tamaiti kapisi schnitzel

O le a le mea e kuka ai mai le kapisi laititi pe a uma ona 'aina e tagata uma fuamoa lanumeamata lanumeamata ma fugalaʻau kuka? Taumafai schnitzels selu - o se mea manaia matagofie o le taumafanafana: faigofie ma vave, maloloina ma lelei.

E masani lava ona saunia mai le schnitzel mai aano o manufasi, falai fasi pepa i totonu o se fuamoa ma ni meaʻai. Ae afai o lou fale - meaʻai a manu, ma e te manaʻo e fafagaina fualaʻau - avatu ia i latou schnitzels mai kapisi! O aiga e le mafai ona vave malamalama pe o le a le ituaiga o gutu e fafagu ai i latou i se falaoa vevela. Ma pe a latou taumafai, latou te ole atu mo ni supplements!

Tamaiti kapisi schnitzel

O le kapisi laititi e sili ona fetaui lelei mo schnitzels: o ona lau e kuka vave nai lo le kapisi malosi o fatuga muamua, o lea schnitzels e sili ona pele. E ui lava, afai e te fiafia i le fua, e mafai ona e fugaina schnitzels selu e le gata i le amataga o le taumafanafana, ae o le tausaga atoa - na o le susunuina o le kāpeti pito umi.

Meaʻai

  • Mo 5-6 fasi pepa -
  • afa pito itiiti o le kapisi laititi;
  • 100 g falaoa;
  • 2 fuamoa
  • Faamama - i lou tofo;
  • Mo le faʻavelaina - suauu fuālaʻau;
  • Mo le tautua - kulimi poo kirimoli mumu.
Meaʻai mo Schnitzel Young Cabbage

Tipi Schnitzel mai Cabbage Cabbage

O Cabbage schnitzels e mafai ona saunia i ni faʻaaliga: fasi pepa falaoa - luga o le paʻu poʻo le leai foi; poo i foliga o ni teutusi i le faʻatumu (pe a fufuluina le sisi poo le ham e pei o le kilila o loʻo i totonu o laʻau tipi ma falai). Matou te filifilia le filifiliga muamua - kapisi i totonu o se fuamoa ma ni meaʻai. E ui lava i le mea pito i maualalo o vaega, o le ipu e fesuiaʻi - e te ulaina ou tamatamailima!

Aveese ni nai pito pito i luga mai le kapisi, fufulu le ulu o kapeti ma tipi i ni fasi pepa - fasi pepa e tusa ma le 2 cm le mafiafia i se lautele lautele, tafe i le ogatotonu. Ou te fautuaina le tipiina saʻo o kāpeti i se afifi - o le a faia laulaau i luga, o lea o le a le paʻu le schnitzel. Ma e sili atu le faigofie ona 'ai: taofi i tafatafa o le meaʻai (pei o se schnitzel i le ponaivi), ma e le mafai ona' aina le paluga - e maumaututu, ma o loʻo faʻaputu i totonu.

Vaevae le ulu o kapeti i ni vaega

Afai e tele le ulu, e mafai ona vaeluaina vaega taitasi i ni vaega se lua. Ae i le taimi lava e tasi, o le afa lona lua, e aunoa ma se aʻa, o le a malepe i lau. O le mea lea, e sili atu ona faigofie le faʻaogaina o se kata laitiiti ina ia mafai ai e le schnitzels ona faʻalelei atoatoa.

Faʻapipiʻi fasi pipi i le fufuluina o le vai mafana ma faʻafefete. Aua nei eli le kāpeti laʻititi, a leai o le a faʻaalu: 2-3 minute e lava. Kuki le kāpisi tuai laitiiti mo le 5 minute.

Laʻau tila Ave le kapeti ua kuka mai le pusa Tuu vai e tafe mai le kapisi ma lelei

A amata ona suamalie laulaau, ia eli malie i fasi 'apa ma se sipuni slotted ma faʻafeiloaʻi i se mea e fai ai le meaʻai e fai ai le vai vai. Ona matou tuʻu lea i luga o se ipu poʻo se laupapa - faʻaliliu.

O le a matou saunia mea mo le falaoa: i totonu o se ipu mafolafola, patipati fuamoa i se vavae ma faaopoopo le masima, ma faaopoopo atu falaoa i totonu o se pesini.

Fufulu le suauu sulu i totonu o se apa. Faʻaiʻu taitasi fasi keke o kapisi i itu uma e lua i totonu o se fuamoa na sasaina.

Uu le kapisi i totonu o se fuamoa ma mea manogi Areto i falaoa Faʻaafola i luga o se pusa vevela

Ma, i itu uma e lua, falaoa le kapisi i falaoa. E mafai ona toe faia le faiga - ona e maua ai lea o le falaoa faalua, e pei o Kiev cutlets - sili atu le manava e sili atu nai lo le tasi papa.

Uu le kapisi i itu uma e lua seia oʻo i le enaena auro

Matou te tufatufa atu fasi falala falala falala i luga o se ogaumu vevela e puʻe ai le apa. Fuga mo ni nai minute i luga o le vevela vevela, ona liliu mai lea ma le lautele laulaʻau i le isi itu ma fulu mo le isi 2-3 minute. A oʻo ina avea le schnitzels ma rosy - ave i luga o se ipu. E le tatau ona fulu mo se taimi uumi - e le o ni aano o manufasi, e kuka le kapeti e toetoe a sauni.

Tamaiti kapisi schnitzel

Cabbage schnitzels e sili ona manaia vevela - e manaia le sasaa o le kulimi kulimi vevela i luga o latou i le vevela vevela! Ae e tusa lava pe a le toʻa, e lelei. Le fiafia tele!