Fale taumafanafana

E tatau ona ou faʻatauina se seti mo se meaʻai faʻapipiʻi i luga o Aliexpress?

O fualaau suamalie matagofie e masani ona tosina maia malo. O le mea moni, afai e faʻamaʻapeina fua i luga o se ipu i se auala mataʻutia pe oʻo foi i totonu o se ato, e le o le a paʻi atu i ai le malo. O le mea lea, e taua tele le tautua lelei i le ipu ina ia mafua ai le manaʻo i le tasi foliga. Ae mo lenei mea e te manaʻomia se seti faʻapitoa mo le slicing curly.

Faʻataʻatia mo se fasi pepa e mafai ai ona e fatuina so o se mea sili ona matagofie o fua. Faʻatasi ai, e mafai ona e tipiina polo o kiwi ma le tilotilo, matagofie malanu ma mango ma faʻapipiʻi le pineapa i se auala e le masani ai.

Ioe, i lenei seti e leai ni meafaigaluega faapitoa. Ae ui i lea, faatasi ai ma ia naifi e mafai ona e fatuina se mea e le mafaagaloina lea o le a maofa ai tagata taʻutaʻua. E naʻo lou manaʻo e faʻaali mafaufauga.

Faatasi ai ma lenei kitusi e mafai ona e aoaoina i aso uma. A uma mea uma, o se vaʻaiga matagofie e tipiina ai meaai e sili atu ona manaia ma matagofie. O se ituaiga ituaiga o le a sili ona lauiloa i tamaiti. O le a sili atu ona latou naunau e 'ai i se mea e le masani ai ma matagofie, e tusa lava pe tasi lava le ipu na ananafi.

Le lelei o se seti mo le faapipii solo:

  1. Faʻafaigofie. O le mata mata e mafai ai e oe ona tatu fualaau aina i minute.
  2. E leai ni tapulaa. O le seti e mafai ai e oe ona iloa lelei uma mea taufaaleaga.
  3. Faʻamaʻa vave. A maeʻa ona faʻaaogaina, o le seti atoa e tatau lava ona fufulu i lalo o le vai tafe.
  4. Tauvaga. O naifi uma mai lenei seti e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se fualaau aina po o se fualaau faisua.

O se seti atoa e tatau ona i totonu o le umukuka o faletua taitasi. Ae fia le tau? I faleoloa i luga o le initaneti i Iukureini ma Rusia, e mafai ona e faʻatau se seti o knipi e tipi ai le 335 rubles. O le tau e laʻititi lava.

Ae o le Aliexpress ua ofoina atu se tau maualalo. O iinei e mafai ai ona e faʻatau se seti mo le slicing for 220 rubles. O lenei tau e fetaui mo se seti.

Uiga o le Saina e faʻapipiʻiina:

  • meafaitino - silasila lanu;
  • umi - 22 cm;
  • o le seti e aofia ai se sipuni mo polo, o se naifi mo le tilotilo o fua mai le peel ma se naifi ua mautu;
  • lanu - lanu meamata.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e tatau ona e faʻatau se seti mo sisiina na o se tagata gaosi Saina. E i ai se tau maualalo maualalo, e le pei o se fale gaosi oloa. Ae leai se eseesega i uiga.