Fugalaau

E faʻafefea ona suia se rosa pe a uma se faʻatau i se faleoloa?

E foliga mai e leai se tasi e finau e faapea o rosa o fugalaau matagofie ia e tosina mai ai le toatele. Ma o le tuʻuina atu o se tasi i totonu o se ulo o se mea lelei lelei lea i se meaalofa e tipiina ai fugalaau fugalaau. A uma mea uma, o le a maeʻa se fugalaau i ni nai aso, ma le maumau lona matagofie, ma se potu, pe afai e totoina ma totoʻa ma le totoʻa lelei, o le a fiafia ia te oe ma ona fugalaau mo le tele o tausaga.

Masalo, o le toʻatele e le iloa o laau totō ua tupu aʻe mo le faʻatau ma faʻatau i totonu o se faleoloa e le tatau ona faʻaauau ona ola i le eleele e tasi na latou ola ai. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea mo le tuputupu ae ola, o fugalaau na togafitia i fomaʻi faapitoaina ia oʻo i se taimi puupuu e maua ai se faʻataʻitaʻiga olaola ma olaola lelei o aganuu faʻatoʻaga.

O le taimi lava e nofo ai le laau, e taofi le mauaina o se fualaau o mea e faʻamalosi ai, lea e masani ai ma amata ona leiloloa foliga matagofie. Ina ia aloese mai lenei tulaga, o le totoina o se potu maualuga e tatau ona tupu vave pe a uma ona ulu atu i se nofoaga tumau o le tuputupu ae ma taualumaga sauniuni uma. Faʻafefea ona fai saʻo, o le a tatou malamalama.

Sauniuniga

Aʻo leʻi amataina se gaosiga, e tatau i se laau ona saunia se fugalaau, pe a maeʻa se faasologa o togafiti faigofie, lea e matua talafeagai lava.

O le mea muamua lava e fai, o le fufuluina lelei lea o le fale atoa i se vaifofo mataga. A maeʻa se togafitiga, e sili atu ona lelei le faʻatulagaina o se vaituloto eseese mo le fugalaau, lea o le a fufulueseina ai vaega uma o le fasimoli. O le mea sili ina ia le sili atu i le fasefulu pasene le vai vevela a leai o le a mafai ona e faaleagaina ia laulaau. O le ipu o le eleele lava ia e tatau ona tuʻu i totonu o se pusa ua tumu i le vai ma faatagaina e tu mo le itiiti ifo ma le tolusefulu minute.

A maeʻa le vai, e fautuaina e le au atamamai le togafitia o le togavao i fofo e faavae i luga o se fualaau faasaina e igoa ia Epin. O nei fesoasoani fugalaau ma fai togalaau e tele o latou uiga talafeagai maua ai le faʻamalosia o le tuputupu ae o laau, faʻamalosia le faʻaogaina o le fugalaau, o le mea e manaʻomia mo le tuputupu ae atoa i le fale.

Mai lenei sauniuniga e tatau ona e saunia se vaifofo e aofia ai le lita o le vai ma le lima pata o Epina. Faatasi ai ma nei mea, o le togavao e tatau ona salalau lelei. Mai luga e tatau ona ufiufi le laau i se pusa paʻuae i se auala e fesootai ai le taga ma laulaau o le fugalaau i se mea itiiti e mafai ai. E mafai ona maua lenei mea pe afai e te faʻapipiʻiina i luga o le vao vao le faigofie o le fausiaina o fasilaau, ona toso ai lea o se ato i luga.

O le faʻatinoga o le gaioiga o le "Epinoma", e tatau ona e iloa e le mafai ona tuʻuina le vao i totonu o se fale lauʻeleʻele e aunoa ma se ea. E tatau ona e amata i se vaʻa lima minute ma faʻalautele lenei taimi i aso uma. A amata ona mou le pupu, e tatau ona e aveesea uma ma aveese le polyethylene. Ua maeʻa uma nei taualumaga sauniuni lea e tupu ao le i toe totoina se potu, ma e amata foi le gaosiga.

O a mea e manaʻomia

Ina ia faia se faʻasologa manuia, e tatau ona e saunia mea uma e talafeagai mo lenei togafiti.

O mea e tatau ona i ai i le faʻasoa:

  • Sela poʻo se ipu palasitika o le tele talafeagai.
  • Laufanua lafulemu.
  • Mea mo le faʻaleleia.

Pe a filifilia se ipu, e tatau ona e amanaʻia le mea moni e tatau ona lapoa i ni nai senitimita le maualuga, o le fagu lea na faʻatau ai le fugalaau. O lenei mea o le a mafai ai e le laau ona tupu fua.e ala i le faʻateleina pea o le aʻa aʻa.

Ae e le tatau ona e faʻatauina le tele o se fagu, o lenei mea o le a faʻaosooso ai le laau i le faʻatupulaʻia o le tuputupu aʻe, ae le o ma tuʻuina atu ai fou fou, ma mo se rosa e le taua lenei mea, talu ai o lenei fugalaau e maua saʻo ona o lona fugalaau matagofie.

O le mea moni, e sili atu le faʻatau o le meaʻai i totonu o se faleoloa pe a faʻaalia lenei fuga i luga o le pusa. E le gata i lea faʻatau e tatau ona faia i se fale fugalaau faʻapitoa po o togalaau o togalaau tetele o se supamaketi tetele. O lenei mea e mautinoa ai o le faʻafefiloi o le tuufaatasiga e fetaui lelei ma laina o loʻo faʻamatalaina i luga o le afifi o le ai totonu o le taga ma le eleele.

Afai e leai se fanua faʻapitoa, ona mafai lea ona e filifilia le palapala ia oe lava, e ui e le fautuaina lenei. E tatau ona matala ma maua uma le tali tutusa ma sina gaʻo.

Faʻatauina o se atigi ipu laiti faʻatonuga e tatau ona faia i aiao lei totoina se fugalaau i totonu. E tatau ona matua faatofuina i le vai mo le tele o itula.

Ia mautinoa o le fagu o loʻo i ai alavai. Afai e leai, o lona uiga - e le o se ipu, ae o se ipu. I le tulaga o se oloa palasitino o le faafitauli e faigofie ona faʻaleleia, susulu atu se sikul ° uila i luga o le afi ma faia ni pupuni i lalo. Afai o le oloa e faia i laʻau, ona le talafeagai lea mo le totoina ma e tatau ona e faʻatau se isi atigipusa e sili atu ona talafeagai mo le gafa.

Lisi Faʻavae Luga o le Rose Rose

Suʻeina le fugalaau e te manaʻomia e amata i le vaʻaeseina ma le faaeteete mai le fagu tuai. Ona e te manaʻomia le vai mafanafana e kuka ai vai e tatau ona faʻauʻu ai aʻa o le laau. O le faʻaaogaina o le fugalaau o le eleele tuai i aʻa, e mafai ai ona e saoloto mai le rosa mai le tele o vailaʻau na fafagaina mo le vave totoina.

O le faʻagasologa o le faagasologa o ia lava e faia i ni vaega se lua:

  • Ua sasaaina le alavai i le pito i lalo o le ulo.
  • Faatu se togavao i totonu o se ulo ma faasolosolo malie lava ile palapala, faʻapipiʻi solo i lea taimi.

Sasaa le palapala i totonu o le fagu i se auala e le itiiti ifo ma le lua senitimita o totoe i le pito.

I le taimi lava e maea ai le totoina, e le aoga le fausua o le fugalaau. E sili atu le filifili se nofoaga mo ia i le paolo ma tuu ai o ia iina mo se aso. Ona tatau lea ona iloa i se nofoaga tumau lea o le a mama ae le vevela. E sili atu le lelei o Windowso loʻo tilotilo i le itu i sasae, ae afai e leai, ona manaʻomia lea ona tuʻu le fugalaau i totonu o le potu sili ona malamalama i totonu o le potu. E tatau ona e faʻamagoina lenei laau mai lalo, sasaa le suavai vai i totonu o se pani o loʻo tu i lalo o le ulo.

A oʻo ina pasia le faʻasologaina o le gaioiga pe a maeʻa le gafa, e pei o le tulafono, e tusa ma le masina, e manaʻomia le fafagaina o le togavao i fugalaʻau e fuafua mo le totoina o laau totō.

Afai o le fugalaau e faʻalelei i tulaga na faia, ona e le o toe umi ae tauia o ia i le tele o auala mo le tausigao le a fausia ai se siosiomaga o le faʻamanatuga ma le mafanafana. Ma o sea vaitaimi e mafai ona umi se taimi umi, e le aofia ai masina malulu.