Meaai

Umu apple jam - o le suamalie suamalie o le autumn

O le kulū apu jam o se mea manaia ma maloloina, lea ou te fautuaina malosi le kuka i le tautoulu. O le tausaga lenei, e manaia apu, o lea e mafai ai ona e faia le tele o avanoa apu! Sa fiafia le pumpkin - o lanu moli matagofie i le tele o laumei na paʻuʻese i totonu o moega. Ma e ui lava o nei fualaʻau ma fualaʻau ua lelei ona teuina i lalo o nisi tulaga ma e aunoa ma le gaosiga, o nisi vaega o le latou seleselega o le a gaosia mo le taumalulu. E taua le siama - o le manino, moli lanumeamata moli o le uka ma apu e foliga mai o fualaau oona, ma o le tofo e sili atu. O se ipu malosi lauti, o se pesini apa, ma e leai se keke po o se keke e manaʻomia!

Umu apple jam - o le suamalie suamalie o le autumn
  • Taimi e kuka ai: 50 minute
  • Aotelega: 1 lita

Pumpkin Apple Jam Meaʻai

  • 1 kg o apu;
  • 1 kg o le pauka;
  • 1.5 kilokalama o sugar granulated;
  • 150 ml o vai faamama;
  • suamalie eleele e tofo ai.

O se metotia e fai ai le apple jam i le pauka

Matou te faʻamamaina le uka mai le peʻa ma se mea e mama ai le fufuluina o falaʻau - faatasi ai ma lana fesoasoani e faigofie ona faʻaaogaina meaʻai mai le fualaʻau, o le otaota e laʻititi. Ma faatasi ai ma se sipuni matou te aveeseina fatu ma le taga fatu.

I le auala, e mafai ona mulumulu lelei fatu pikiapu, faʻagogo i luga o se solo ma faʻamago i totonu ole ogaumu - lelei ma maloloina.

Matou te faʻamamaina le uka mai fatu ma pulu

'Otiʻoti le pauki pake i totonu o ni nai pusa. Sa ou faia le siamu mai le pikiaka nutmig, ou te matua fiafia i ai. O isi vailaʻau e fetaui lelei mo lenei fua, o le mea sili o le lanu o le lanu moli.

'Otiʻoti le pauki pake i totonu o ni nai pusa

Oti ese le tumutumu o apu. Otioti le paluga o fualaau aina i ni fasi fasi pepa. O apu manogi, e pei o Antonovka, o le a na o le mafiafia o le otaota o le a gaosia - o le a atoatoa le kuka i le taimi o le kuka. O fasi keke suamalie o le a tumau ai lo latou foliga.

Tipi le tipu apu i ni fasi fasi fasi pepa

Ma le isi, saunia le siva suka. Liligi le suka i totonu o se palupaʻu ma se vaʻaiga loloto, sasaa vai faʻamamaina.

Liligi le suka i le vai

Matou te tuʻu le palupa i luga o le ogaumu, faʻafefiloi, vevela le sipuni i se vevela. O le taimi lava e oso ai le puaa ma le sipuni e tafe lelei, aveese le palu mai le vevela.

Cook sugar syrup

Sasaa fualaau faisua ma fualaau aina i totonu o se fagu ma se lautele ma le mafiafia poo lalo o se pesini mo le kuka o apple jam i le pauki.

Matou te salalau atu apu ma le pauka i totonu o se pani mo le kuka

Liligi le suka sipuni i totonu o le pani, sasaa sina fasi laau oona i lau mea e fiafia i ai. E lelei le paikeke i apples and pumpkin, o lea o le a sau ai lenei mea manogi.

Faʻaopopo le sipuni ma le kinamoni i le pusa

Matou te tuu le pamu i luga o le ogaumu, aumai i se vevela i luga o le vevela masani. A uma le kuka, faʻaititia le kesi, kuka mo le 35 minute. Afai o fualaau faisua ma fualaau faisua ua tipiina lelei, ona lava lea o lenei taimi.

Cook jam mo le tusa o le 35 minute

Laʻau vevela fufulu ua mamago i totonu o ogaumu i le vevela pe a ma le 100 tikeri Celsius. E mafai foi ona e faʻamamaina pusa i luga ole vaʻa pe faʻagogo i le la. E taua tele le mama ma fufulu ipu.

O lea la, matou te tuʻuina atu le apple jam ma le pauka i totonu o fagu, nonoa i le paʻu pe tapuni foi i tapuni.

Tatou te teuina i se mea matutu, pouliuli mamao ese mai pitonuu mafanafana tutotonu. O le Apple jam ma le pauki ua maeʻa lelei ona teu i totonu o se taulaga.

Ua saunia le Apple jam ma le kuluna!

Aua le ufiufi le vevela vevela ma le faaofuofu - o le a faʻapipiʻi le paʻu i luga o le tapuni, ona paʻu ai lea o le pa'ū, ma o le a fausia i totonu o nei nofoaga i luga o le taimi.