Isi

Leʻaiga o le Rotary Hammer - Iloiloga Faʻalelei

O se faʻailoga o se meafaigaluega, ona o le lūlūina o le tau, poʻo le taotoga taʻitasi, e faʻaleagaina ai le fausaga o fale. E faʻaaogaina e le hama e sui ai le malosi eletise mai pamu ua molia. I se isi faatulagaga, e mafai ona gaoioi le meafaigaluega mai lima, i le vaʻavaʻaveina, pe maua le malosiaga talafeagai mo le masini galue faatasi ai ma se masini diesel.

Vaaia o mea e leai ni mea e sui ai le maea

Ina ia mafai ona galue le tagata e aunoa ma se manava, e faʻaaogaina ia maa. O le fofo o le samala i luga o le pauna e maua ai le gaoioi, ae faʻalagolago i le gafatia ma le eletise o le punaoa malosi. Mo le mana e faʻaaoga ai maʻa o vaega nei:

  • nickel cadmium;
  • uʻu uʻamea nickel;
  • lithium ion.

Talu ai ona o le malosi o le batai e mafai ai ona e faigaluega mo se taimi faatapulaa, o masini ua tuʻuina atu i ai se paipa o maa ma se nofoaga e tuʻuina atu ai.

Soo se mea e faʻaogaina ai le hama o se meafaigaluega e faʻalavelave atili ai. Polokalama puipuia a le tagata lava ia - o laʻei faʻapipiʻi ma seevae, o se faimamafana ma ni vaʻa faapitoa e tatau ona avea ma meafaigaluega faʻapitoa mo le tagata faʻatautaia.

O le gaosiga ma le gafatia e faʻatino ai le tele o le galuega ma se faʻataʻalo e leai se uʻamea e faalagolago i lona malosi. O le malosi e fuafuaina e le voltage i le gata. O le gaosiga e faʻatatau i le saoasaoa o le taʻavale, le tele ma le malosi o aʻafiaga. O se faailo taua, e fuafua i le mana, o le pito i luga o le puʻe po o le puno. O faʻatinoga e fuafuaina e le fuainumera o auala faʻaoga. E sili atu pe afai e lagolagoina e le uumi o le uumi o le uumi alalaupapa uma auala e tolu-fofoina, viliina ma aʻafiaga ma aʻafiaga.

E vaevaeina faʻapotopotoga i vaega o le mamafa. O taavale mama e mamafa pe tusa ma le 2, ala - sili atu i le 4, mamafa mamafa e le sili atu i le 12 kilokalama. E tofu le masini ma se tusi lesona e tatau ona suʻesuʻeina ma ia mulimulitai i fautuaga. E tatau ona taulai totoa i manaoga masani:

  • soʻo se sauniuniga, faʻaleleia galuega e tatau ona faʻataunuʻuina faʻatasi ma maa faʻamaʻi;
  • Aʻo leʻi faʻapipiʻiina ia faʻavae i totonu o le sola, aua neʻi galo e faʻapipiʻi le nofoaga e faʻatulagaina ai;
  • pe a faʻapipiʻi le uʻamea, ia mautinoa e tumau ma e le faʻamaonia;
  • ia faia se amataga o le suʻega, fuafua pe oi ai ni tuʻutuʻuga faʻapitoa;
  • seti le faiga o le taotoga, galue lemu e faamama le lua e ola ai ma faʻafefe le masini;
  • A maeʻa le galuega, ia mama ma gaogao uma gaʻo, tape le mataupu, faʻapotopoto ma fufulu mama.

Suʻega o suʻega mo le 18 V SDS faʻataʻitaʻiga papa

I se suega moni o masini i le taimi o le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga i totonu o se fale tuai, pe a faia puipui i le maualuga o le sima, na faʻamoemoeina le lelei ma le le lelei o masini suʻesuʻe. O le galuega e aofia ai le vavave, fatuina o auala i totonu, puʻeina o pu i puipui ma se vaega o le 6-25 mm. Ua faʻamaonia e suʻega faʻatinoga o loʻo faʻanoanoa le au failaina:

  • fatuina o faʻataʻitaʻiga i le faʻaititia o mamafa;
  • faateleina galuega tauave;
  • faateleina le faatuatuaga ma le malosi o le masini.

O le Maker LXRH01 uamea na tuʻuina atu mo suʻega. Afai na faʻapipiʻi uma le mamanu e puipuia le tagata faigaluega mai le viia, na faʻaleleia ai e Makita se faʻaopoopoga o le puipuiga o le maʻa, lea e le mafaufauina, ae talafeagai. O le masini lithium-ion fou na toe faʻaleleia mo le afa itula, e pei ona faʻaalia mai e le faʻailoga o le tau. O lo o aofia ai se pusa ma se lua lona lua, o le mataupu vaivai. O le samala o loʻo i ai le tolu auala faʻaoga. O le tau maualuga o le masini e tauamiotonuina, talu ai o loʻo i ai se faʻaaogaina o le pefu miti e fetaui ma le tulaga. O se tasi lenei o nai masini e faʻaaoga ai se eletise faʻaopopo nai lo pulumu. Ae o le taitai suega o se faataitaiga mai Bosch.

O le hammer hammer Rotch Bosch RHH181 ua avea ma taʻitaʻia. O le masini ua faʻapipiʻiina i ai se masini malosi mo le 4 A * itula. O lenei masini na gaosia ai le pisapisao ma o se tasi o mea sili ona malamalama. O le faʻamalamalamaina o le Uila ua fausiaina e faʻapitoa ai le galuega. O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai se masini afi, e foliga mai e sili ona lelei ma e paleni lelei. Mai faʻataʻitaʻiga uma lava, o le ata na faʻaalia i le taʻitaʻia i le faʻatinoga. O le faaiuga a tagata atamamai na autasi na taua o le faipule o se taitai i ia ituaiga o tusi. O le meafaigaluega na faia i Siamani.

E le o tua atu o le taʻitaʻio le DeWalt DCH213 e leai ni faʻamaʻi solo. Na faʻamaonia e le au faʻailoa le masini e sili ona lelei i le faʻaleleia o le faʻaleleia. Ole mea taua lenei, o le mea tonu lava ona o le vibration lea e faatonuina ai e le fomaʻi saogalemu le galue i se pusa hamu mo le silia ma le 1.5 itula i le fesuiaiga. I le taimi o suʻega, o le masini na muamua atu i taʻitaʻi i le vavave o le saoasaoa. O le masini e faʻapipiʻiina i le moliuila, o loʻo i ai le galuega a se jackhammer. Sa galue o ia i luga o se maa faʻatasi ma se gafatia e 3 A * itula, ae e leʻi sili atu ona maualalo i faʻataʻitaʻiga sili ona mamana. O le pipi na manumalo i le lona tolu ona o le maualuga o lona puipuiga mai le vibration ma le pisa, ae o le le mautonu ua matauina i le taimi o le taotoga.

O le Hilmer TE4-A18 o le hammer rotate leai se laina na matauina o se masini aupito sili ona lelei i masini uma, e ui i le malosi o le 3.3 Ah. O le masini e lua maa liliumu-ion ma se uta. O le le lelei o le tau maualuga o se punch ma se numera itiiti o faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi.

Talu mai le 2010, o le fale gaosi oloa a le fale gaosi oloa o Interskol o loʻo i ai se tulaga uiga ese o le gaosiga o masini. O le laina e mafai ai e oe ona gaosia ni masini e aunoa ma le toesea o le lelei. Mai le taimi o le faʻapipiʻiina ma le atinaʻeina o le faʻalavelave, o le faʻamaoni o meafaigaluega gaosia e tutusa ma taʻitaʻi o le lalolagi.

E leai se faʻaaogaina o hammer rotate na auai i le suʻega. Faʻailoaina o Interskol PA-16 / 18L, o le mea pito sili ona lata i le leai o se mea.

Na faʻavae le faʻataʻitaʻiga ma tuʻuina atu i le gaosiga i le 1916. O le tali lenei o le Interskol-Alabuga plant i le tele o talosaga a tagata e fatuina se tutusa o le P-18 / 450ER ma maʻa. E faʻaaogaina e le meafaigaluega pamu lithium-ion ma le voltage o le 18 V i le moli. I le pusa fou, ua faʻaleleia le afi ma le eletise, faʻaopoopo le taimi faigaluega e aunoa ma le toe faʻaaoga. O le tele o le meafaifaaili e 2.5 kilokalama ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le 6800 ma le malosi faʻafuaseʻi o le 1.2 J. Ole mamanu fou o le a faʻatau atu i le tau tutusa e pei o le fesoʻotaiga.

O le iloiloga o loʻo faʻamatalaina ai le faʻatinoga o le atinaʻeina o hammers rotate, ma mea e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia se meafaigaluega.