Fale taumafanafana

Drill Bosch - o se aotelega o faataitaiga lauiloa

A mauaina e se tagata le avanoa patino, ona amata loa lea o lana faatulagaga, ma mo lea mea na te faatauina mai ai le mea saʻo. Filifili se fofo o le Bosch mai le mea na fuafuaina - ia tuʻuina oe lava i se masini multifunctional mo le tele o tausaga. Faʻaaogāina o se meafaigaluega faʻapipiʻi, e mafai ona faʻalauteleina lona lautele i le lautele. I le taimi muamua, ua na o se fofo, o se fesoasoani faamaoni i le faatulagaga o le potu.

O lima lelei o se meafaigaluega aoga

Faatasi ai ma le tele o meafaigaluega o loʻo tuʻuina mai, o le taʻitaʻi i le faʻamaoni mo le tele o tausaga o totoe pea mea faigaluega a le Bosch German. O le credo autu o le kamupani talu mai lona amataga o le faʻalagolago i le tagata faʻalagolago i luga o tupe mama. O le isi mataupu faavae a le kamupani e faapea e oʻo lava i le meafaigaluega sili ona lelei e mafai ona sili atu ona lelei. I le manumalo ai i le maketi, o le Bosch drills ua faʻatau atu taugata, ae e le manaʻomia ai se mea itiiti. Ua maua e le kamupanī le pule, ma o loʻo umia le siamupini mo le tele o tausaga.

Talosaga apili:

  • lautele laina laina o le meafaigaluega;
  • saogalemu ma le tumau;
  • O se kamupani telefoni feaveaʻi i totonu o le teritori o faʻatau;
  • sili atu le paleni ma le faʻatusatusaina o masini;
  • maualalo le mamafa ma le pule eletise e faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga o le faatinoga tutusa mai isi kamupani.

O le Bosch drill maker ua faailogaina le tuaoi o le faaaogaina o mea faigaluega. I totonu o le maketi e mafai ona e maua ni tusi lanu meamata e le taugata ua fuafuaina mo le au amateurs. O le tau e 3-5 taimi e itiiti ifo nai lo se mea lanumoana. O le mafuaʻaga o le tau maualuga o loʻo taoto i le faʻatupulaia o le faatinoga o le mea lanumoana.

Ina ia mafai e se mea faigaluega faʻapitoa ona faigaluega mo se taimi umi, aloese mai le vevela, ua saunia:

  • sili atu ona malu le fale, faia le puipuiga o pefu;
  • mea e teʻi ai, o le a leai se mea e faʻaaogaina;
  • ae le o laulauina manino ma togavao, ua faapipiiina pipifana ua faataamilo;
  • o mea uʻamea e faia i le maualuga o le malosi o le malosi - faʻaaogaina pe vevela;
  • O loʻo i ai se faʻatonuga o le amata amataina o le faʻatulagaga;
  • o loʻo faʻaaogaina se uaea uʻamea faʻapipiʻi, e mafai ai ona faʻagaoioia i le maualalo o le vevela;
  • o se meafaigaluega faʻapitoa e i ai se faʻamatalaga puupuu.

A mamao mai le lisi atoa o eseesega e faʻamaonia ai e tatau ona taugata se meafaigaluega faʻapitoa. Ae ui i lea, o le e ona le folasia o le Bosch, i le noatia ma le fai fuafua i manaoga o faatonuga o le faagaoioia, o le a tumau lana meafaigaluega mo le tele o tausaga. O le mea autu o le faʻamamaina lea o le masini, ao suia suiga o le kuka ma faaopoopo le gaʻo e tusa ai ma le faʻatulagaga. O le eseʻesega i le faʻatulagaga mo le faʻamautinoa le faagaoioiga o le uumi i le tasi taʻamilosaga. E iai le avanoa e faʻatautaia e le tagata faʻamalo e le faʻaalu ai le meafaigaluega.

A filifilia se mea faigaluega Bosch, o le a aoga tele le iloa o faʻamaumauga o mea uma lava o loʻo i ai le P e pei o le uluaʻi tusi i le igoa, o le faasologa faʻapitoa e amata i le tusi G.

O le tusi lua lona lua e faailoa ai:

  • SR - sikulipilota;
  • SB - faʻamatalaga o aʻafiaga;
  • BM - faʻamalo e aunoa ma se faʻaola;
  • DB - taimane taimane.

O fuainumera numera e faʻaalia ai meafaigaluega faʻapipiʻi. A maeʻa numera, o tusi e faʻaalia nisi faʻamatalaga e uiga i le i ai o nisi o galuega tauave. Mo se faʻataʻitaʻiga, RE e tu mo le suiga o le suiga vave o le rotation. O le tusi D o lona uiga o loʻo i ai se galuega loka, L - faʻateleina le malosi, ma isi mea e filifili ai.

Faataʻitaʻiga ma faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga fale

O le tele lava o taimi, e fiafia tagata faʻatau i ituaiga taugofie ma le faʻalagolago o sikulitaata ma faʻataʻitaʻiga ma aʻafiaga o aʻafiaga.

O le Vischriver o le Bosch PSR 1200 o se filifiliga lelei mo nai meaaoga. O lenei mea e leai se meafaigaluega. O le masini e faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faamoemoeina ma mo le suʻeina o pu laiti i le puipui. O le pusa e aofia ai le 1.2 A * h nickel-cadmium battery, lea e mafai ai ona e oʻo atu i se saoasaoa i le 7000 tpm. E lava le toe totogi mo le 20 minute o le faʻaauauina o le taʻavale. O loʻo i ai se nofoaga faʻapipiʻi i totonu o le atigi pusa, o le pati ua molia i totonu o le itula, mulimuli ane e tatau ona tape, o le a alu ese le faʻaumatiaga. Loka le maua.

O le televave o le puleaina eletise. O le mamafa pito i luga mo le uamea e 10 mm, mo laupapa - 20. E faʻaaogaina se pulu e leai se aoga. O le mamafa o le masini e 1.2 kilokalama, o le tau e 4-5 afe rubles. Afai o le pusa o loʻo i ai se masini lona lua, o le a sili atu le tau.

Hammer drill Bosch PSB 500RE o se fale telefoni faʻapitoa e lagolagoina ai galuega o le viliina, faʻamalo o le hammer. O le meafaigaluega e fai i se faasologa o mama, e mamafa le 1.5 kilokalama, ao le afi afi. 0.5 kW e maua ai saoasaoa e oo atu i le 3000 tpm i se paʻu o le 7.5 N * m. O le fofo ei ai se maea e 4 mita le umi, e maua ai le saolotoga o le fegasoloaiga i totonu o se potu masani.

O le saoasaoa o le viliina e suia e ala i le uomiina o le fesuiaiga o mea. O le fofo e mafai ona gaosia le 48,000 i le afiafi. O manulele faʻatasi ma mumu mama ma le faʻatotonugalemu lelei e faʻamafanafana ai le ata. E mafai e le meafaigaluega ona suʻe se pu i le uamea - 8, sima - 10, laupapa - 25 mm.

Hammer drill Bosch PSB 650RE e sili atu le mamana. O le meafaigaluega, e pei o le muamua, e lua auala faʻalelei, ae e ese mai i le tele o puʻe ua galo. O le maualuga pito i totonu o le sima, laupapa ma le uamea e 14, 30, 12 mm, i le faasologa.

I le avea ai o se faʻamalo, o le meafaigaluega e faʻaaogaina i se saoasaoa maualalo, lea e setiina e tulafono faatonutonu eletise.

Aʻo galue i le lava lava mode ma i le sao lava e tasi, o loʻo tuʻuina atu ai se faʻatulagaina o le loka kulimi. O le pulu e leai ni mea e maua ai le faigofie o suiga o namu.

Polokalama faʻapitoa a le Bosch ma le faʻaaogaina o le talosaga.

Faʻaaoga le Bosch GSB 13RE mo le suʻeina o pu i piliki e oʻo i le 15, masima e oo i le 10 mm. O le faʻatulagaina o vaʻavaʻa e tusa lava pe leʻi amataina le galuega e mafai ai e oe ona faʻaaoga le mea faigaluega i auala uma sei vagana ai le ola. O le afi eletise 600 W ua maua ai le malosi. O le mode e tasi le saoasaoa, ae faʻatasi ai ma se fetuutuunaiga lelei le fetuutuunaʻiga i luga o le eletise. O se meafaigaluega mamana e tusa ma le 1.8 kilokalama e mafai ona faʻaaogaina i ni mea vavalalata. Pe a resitalaina se faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Bosch, e lua tausaga le faʻamaonia i luga o le vailaau mai le gaosi oloa maua. O le gaosiga o lenei mamanu o loʻo i Rusia, o lona tau o le 5,000 rubles.

E sili atu le mamana ma mamafa o le Bosch GSB 16RE fofo, faʻapipiʻiina se afi 700W. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o se meafaigaluega mamana, ae o tagata e masani ona faitio e uiga i le leai o se faʻataʻitaʻiga o le leai o se aoga o le galuega faʻatiga. I lenei tulaga, o le faapipiiina o le fofo ua tatalaina. O le tau o le meafaigaluega e tusa ma le 8 afe.

O le Bosch GBM 13 2RE o le fofo o le hammerless e lua-saoasaoa le faʻaogaina o le faʻatinoga, faatasi ai ma le gafatia e fesuiai i le taimi o le taotoga ma le fesuiaiga. O le kilika ei ai se fao sikuea o se puipuiga mai le tatalaina. O le uili fetuutuunai i luga o le fale e mafai ai e oe ona seti muamua le saoasaoa.

O le faʻaaogaina o le mea e faʻaaogaina ai le fusi e faʻaaogaina ai suauʻu hexagonal e ogatusa ma le tulaga Europa.

O lenei fofo e mafai ona faʻaaogaina i se masini vili. O le faʻasolosolo vaega o le faʻaogaina o luga o luga o luga o rollings rollings. O le mamafa o le fofo e itiiti ifo i le 2 kilokalama. Moli afi 550 watts. Afai e te resitalaina se faʻatau i luga o le 'upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, o le tusi saisai i luga o le fofo e 3 tausaga. Le tau o le 12-13 afe rubles.

Mo polofesa feaveaʻi, o le Bosch GSR 1800 Lizzleless fofo o le a avea ma meafaigaluega taua. O se masini mamana o loʻo galue i luga o se volite e 18 volts. O le gafatia o se masini lithium-ion o le 1.5 Ah * e mafai ai ona e galue ma le maualuga. O se tafaoga faigofie o maa o le lithium ua manatu o le a mafai ona toe faʻaleleia i soo se taimi, pe a iai se fesoʻotaʻiga, e aunoa ma le gau o le fesoʻotaʻiga. Ua tumu le pusa i totonu o le itula ma le afa. O le fofo e faʻatautaia le vave faʻavavevave o taʻamilosaga ma se pito maualuga o le 34 N * m. O le mamafa o le meafaigaluega 1.4 kilokalama e mafai ai ona e puʻeina ni pu i le taualuga.

O le Bosch GSR 1080 2RE laitiiti sikola vaʻaiga e fiafia i tagata faʻapitoa i faleoloa meafale. E naʻo le kilo kilokalama, o loʻo i ai se puʻa malosi. A o le tasi le pati o loʻo tamoe, o le isi o loʻo molia. I totonu o le tasi ma le afa itula, o le tasi e molia ma o le isi masini o loʻo faʻamalosia. O le meafaigaluega e lua-saoasaoa ua leva ona sili ona fiafia i ai se sikola atamamai.