Laʻau

Brothers Citruses

Fualaau suamalie - O laau totō muamua lava na totoina e tagata i le fale. Ua i ai i le seneturi sefuluiva na latou faʻamautuina ma le mausali i fale o faiva. O laau laiti e lua o se mea mai le Sasaʻe na aumai e tagata o le taulaga o Pavlovo, i le Oka. Mai iinei na o atu ai le laina o lemoni Pavlovsk. E oʻo mai lava i le asō, o lenei ituaiga o loʻo tumau pea lona taʻitaʻia ma le taʻutaʻua i le va o fugalaau fugalaau ona o lona tulaga le lelei ma le matua. I le fale, e mafai ona tupu ma maua ai le fugalaau ma fualaau aina toetoe lava o laau uma o le aiga o le citrus.

Laʻau laau

© Navona

Tofiga.

E i ai le tele o filifiliga mo le fausiaina o nei laau: mai se saito, seleselega po o se togalaʻau.

Mai le fatu. O le lemoni, vine poo le moli mai le mea e te manaʻo e suʻeina ai le fatu e tatau ona matua ma oʻo lava i sina mea e sili atu ona mamafa. Aua nei faʻamago le ponaivi - e manaʻomia ona totō vave pe a uma ona tosoina mai le fualaau aina, a leai o le a latou mamae ma o le a le totogo. O le totoina o mea mo soʻo se ituaiga o lapisi e toetoe lava a tutusa: o se vaega o mea faʻavaivai e tatau ona tuʻu i le pito i lalo ole ipu. O le eleele mo le totoina e tatau ona aofia ai le faʻafefiloi o eleele lanu, oneone lapoʻa ma eleele laulelei. Laʻau faʻatoʻaga - lua i le tolu senitimita (pe a totō loloto, o le saito e pala, pe afai e laʻititi, o le a mago). Fai se tamai fale lauʻeleʻele: ufiufi le ulo i se pusa paʻu, tuʻu i luga o le windowsill, ma o le tele o le aso e pau ai le la ile laau. I le afiafi, tatala le ato, ma tuu le eleele "manava". E tatau ona e faʻafefete tasi i aso uma e tolu. I le taumalulu, faʻamalamalama le fale koli mo le masina. E tatau ona foliga mai le lanu i totonu o le lua i le fa vaiaso, e fuafua i le maualuga o le malamalama, le lelei o mea na filifilia mo le totoina, ma le vevela o le potu.

Laʻau laau

Laʻau. I lenei auala, e sili atu le lelei o fanau i le fale. O seleni e tatau ona tipi i laau matutua pe a uma ona fuga. O le umi o le lala e tusa ma le sefulu senetimita, ma le lua i le tolu buds. Afai o le vaʻaia o loʻo faia i le tautotogo, e lelei tele le aveʻesea mai le lala o le tuputupu ae o le autumn, ma i le taimi o le taumafanafana - e amata mai i le tautotogo. Laasaga i luga o moss susu po o vaifofo paleni.

Laʻau na fai. I le amataga o le tausaga muamua o le olaga, o le citrus e tatau ona toe totoina faatolu: i le tautotogo ma le taumafanafana - i le amataga o Iulai ma le afa lona lua o Aokuso. I le taimi lava e tasi, ia faʻaeteete ia aua neʻi faʻaumatia le eleʻele ma aua nei faʻavasega le laau i fugalaau ma fua.

Laʻau laau

Tuʻua.

O vaega autu e tolu o le manuia o fua o fualaau 'aina o: vevela, malamalama, ma le susu. E mafai e le laʻau ona faʻafeiloaʻi le paolo. O Buds e foliga mai ma fualaau aina i le vevela o le sefululima i le sefuluvalu tikeri Celsius, i le va o se malulu malulu (12 tikeri Celsius). O fualaau o le Citrus e manaomia le tele o vaiinu i le taumafanafana - e oo atu i le lua taimi i le aso. E amata ia Oketopa, faʻaitiitia le faʻainu, i le taumalulu e lava le vai pe faalua i le vaiaso. Ina ia aloese mai le faamagoina o le ea i luga o le lapisi, tuu se solo susu i luga o le maa. Ia mautinoa e fufuluina laulaau o laau toto ma vai mafanafana, o le suavai i aso taitasi e le o se mea e sili ona manaia.

Manatua o le a totogo se laau totogo i le sefulu tausaga. I lenei tulaga, o fua e mafai ona matua patino lava i le tofo. Ina ia faʻavaveina le fuaina o fualaau aina, ia faʻapipiʻiina se fatugaʻau ma se fatugaʻau o se varietal (fai mai, lemoni). E i ai auala eseese, ae e sili atu ona faigofie le faʻatau muamua o se laau sulu.

Laʻau laau