Isi

Faʻaaogā tatau o Succinic Acid mo Totonu o Fale

Ina ia mafai ai e totonu o laau toto, e pei o violets, ona faamalie o latou foliga vaaia ma le vaʻaina, e le gata ina latou manaʻomia le tausiga lelei, ae faʻapitoa foi i luga ole laei. Succinic acid, lea e tele mea aoga ma faigofie ona faʻaaogaina, lea e taua mo tagata e amataina le seleselega, e mafai ona avea ma fesoasoani i lenei mataupu. I lenei tusiga o le a matou avatu ia te oe faatonuga mo le faʻaaogaina ma le fualaau faasaina. Matou te taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona fausiaina, pe faʻapefea ona faʻaaoga, fea e inu ai, ma pe o iai le faʻaleagaina o fualaau faasaina.

O le a le vailaʻau faasinini mo totonu o laau?

O le vailaʻau na maua mai i le gaosia o le amber o le natura moni e taʻua o le vailaʻau faʻasolo. I lalo o le natura masani, e maua soo lava: i ni vaega laiti o loo i ai i fugalaau, ma e gaosia foi e le tino o le tagata. O le maualuga maualuga o le tauvaga o loʻo i totonu o le amu ma le lanu enaena. I le gaosiga o fale gaosi oloa, e maua mai i le gasegase o le anhydride.

Succinic acid tablets

Faʻapitoa ma faʻamanuiaga o le vailaʻau mo fugalaau

E aoga tele i fugalaau. Faatasi ai ma uiga taua o le vailaʻau, o mea nei e mafai ona iloga:

  • tuputupu aʻe alualu i luma;
  • puipuiga o faʻamaʻi;
  • faateleina le tetee atu i tulaga leaga o le siosiomaga;
  • o le digestibility sili ona lelei o meaʻai;
  • se faʻaopoopoga o le aofaiga o chlorophyll;
  • puipuiga mai le faʻaumatia.

Faaaoga ma faʻaleleia le lelei o le palapala. E mafai e ia ona:

  • faaitiitia le anotusi i le faaleagaina o le gaosiga o le azote;
  • faʻamaonia le microflora o le palapala;
  • faatamaʻia toxins ma mea leaga o meaola o loʻo maua i le lalolagi;
  • faaleagaina le faaputuputuina o meaola leaga leaga.
Succinic acid powder
Ma e ui lava o le vailaʻau e le o se mea e faʻaleleia ai, ae o le mea e pei o se mea e faʻaaogaina, e aʻafia ai i faʻafitauli uma metabolic e tutupu i le va o le eleele ma le laau.

Faatoaga talosaga

Ona o le tele o ituaiga o gaioiga, e mafai ona faʻaaoga le acidic succinic mo le tele o faamoemoega:

  • togafitiga o fatu ao lei totoina - ia faateleina le aʻafia;
  • aʻafiaga o aʻafiaga - o se sui atoatoa mo le heteroauxin;
  • pito i luga luga o fugalaau fano;
  • faateleina le soifua maloloina o laau;
  • faaosofiaga o le au fai togafiti mo le faʻaalia o tamaiti;
  • fesoasoani i le atuatuvale ma le totoina.

O le tele o le faʻaaogaina poʻo le faateleina o le faʻaogaina o le fofo e afaina ai le ola maloloina o le laau ma le palapala. I le aluga o taimi, e faʻamalolo le eleele, ma toe faʻaleleia le paleni, e tatau ona faʻaopopo sina taimi i le lime. E moni lenei mea pe a faʻaaoga se fofo mo fua o le fale.

Succinic acid e faʻavaivai i vai

Faatonuga mo le faʻaaogaina: faʻapefea ona fuaina fualaau?

O le oloa o loʻo faʻatau atu i le ituaiga o laupepa poʻo le paʻu. I le a le faiga o le a faʻaogaina, e le afaina, ae e sili atu le faʻatau i faleoloa faapitoa. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese mai le i ai o mea le mama o loʻo i ai i oloa tau fale talavai.

O le saunia o se fofo amber e faigofie. Ina ia faia lenei mea, faʻaalu se tasi papatini (100 mg) i le 0.1 lita o le vai mafanafana. A maeʻa lenei mea, e tatau ona faʻalautele le voluma o le fofo sauniuni i le lua lita. Afai e faʻaaogaina le lili, ona faʻapala lea o le tasi gram o le mea i totonu o le lima lita o le vai tumau.

  1. E mafai ona e faʻafefeina laau e sili atu ma le faalua i le masina.
  2. O le tuʻuina atu o fatu e faia i le tuʻuina lea i totonu o se vaifofo seia oo ina tupu mai.
  3. Mo aʻafiaga o aʻa, e tatau ona tuʻu le aʻa i le vai mo se aso.
  4. E mafai ona faʻaleleia le fufuluina faʻatasi i le masina.
Ina ia togafitia togalaau, faʻaleleia ma faʻamaina e faia i se fofo sili atu ona fofo: tasi le papa maa o le kulifa i le lita o vai.
Le faʻaaogaina o le kulimi sosolo i le fafaga

Tulafono mo le galue ma le fofo

O le tausia lelei o lau fugalaau, e taua le aua neʻi afaina ai oe lava poo latou. O le mea lea, i le faʻaaogaina o se vaifofo o le acidic succinic, e tatau ona matauina le tele o fautuaga:

  1. Galulue faatasi ma le vailaʻau e manaʻomia lou puipui o ou lima i totigilima. O lenei mea o le a aloese ai i le tupu mai o ni mea e afaina ai;
  2. Amber solution e tatau ona faʻaaoga vave. I tulaga ogaoga, o lona taimi e teu ai e le tatau ona silia ma le tolu aso;
  3. E faasaina le 'ai i le taimi o le gasologa o vao. Ma le isi, o le i ai o se tamaititi po o ni fagafao latalata ane e le manaʻomia;
  4. Fofo lelei ma le faʻaeteete, puipuia mai le amataina o foliga, aemaise ile mucous membranes (isu, mata, gutu). I le tulaga o le faatamala, fufulu maeʻaeʻa i le vai ma le fasimoli.
Afai e tupu le mumū, faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi mo se fesoasoani.

O le nofoaga e teu ai le acidic acid e tatau ona mago ma puipui mai le malamalama, lea e le mafai e tamaiti ma meaola ona oʻo i ai.