Meaai

Palu puaa e fa i le saumalie meli

Pusi vavao i totonu o le ogaumu ma le saumalie meli - o se meaʻai e tatau ai mo se 'aiga o le Aso Sa poʻo se uo faauo-faatasi ai ma se pia. E tatau ona e ioe e le masani ona mafai ona alu i se tafaoga i le faaiuga o le vaiaso: a le o le a leaga le tau, pe o le a tulai mai foi nisi le malamalama. Ae ui i lea, e masani lava ona saunia meaai masani a "pikiniki" i le fale, o le a faasolo ina lelei. O le mea sili ona taua o le kamupani o loʻo i ai le mea e tatau ai! I le maketi, filifili meaai, fesili i le tagata faatau mo ni fasi lapoa ma meaʻai o ni faga puaa. E tatau ona i ai le tele o aano o manu ma sina gaʻo i gaʻo - o le ki lea i le manuia, talu ai o loʻo i ai ni ivi mo le susu i luga o le faʻatau, lea e toetoe lava a maeʻa ai aano o manu.

Palu puaa e fa i le saumalie meli

I se faʻaopoopoga, i totonu o se faleoloa faʻasalaga faʻasalalau, faʻatau i luga o le paʻu o paprika, ma i se faleoloa Saina, faʻatau sau sauʻai soga. O nei vaitau o le a fesoasoani i le sauniaina o se kekekeke i le fale. E lelei le iai o le asu e asu ai le afi, ae le fiafia i ai tagata uma. E manatu se tasi e ulaula le asu i se mea e le aoga, ma e toatele e pei o lenei manogi, iinei, e pei ona latou fai mai, latou te le finau e uiga i tofo.

  • Taimi sauniuni: 6 itula
  • Taimi e kuka ai: 1 itula 10 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 4

Meaʻai mo laumei puaa i totonu o le umu ma le saumalie meli

  • 2 kilokalama o ivi puaa.

Mo folauga

  • 10 g o le paʻu, paprika suamalie suamalie;
  • 30 ml o soya soya;
  • 35 g Laʻau o le sinapi;
  • 20 ml o le suauu palsamic;
  • 50 ml o le suauu manogi;
  • masima, vai inu i le tofo.

Mo sau sau meli

  • 40 g o le meli;
  • 50 g o ketchup tomati;
  • 30 g pata;
  • fualaau fou mo le tautua.

Le auala e kuka ai galu puaa i totonu o le umu ma le saumalie meli

Na matou tipi fasipepa o le riʻu i ni vaega laiti - 3-4 'afa i le vaega, o lea o le a faigofie ai ona kuka ma liliu.

Otioti ai le iʻu i fasipepa

Vaeʻai le aano i le masima ma le paʻu manogi suamalie. O lenei uʻamea e maua ai se lanu susulu, o se manogi manaia, ao le paprika manaia e le mu lou laulaufaiva ma lau pala.

Vae le aano i le masima ma le paprika

O le isi, sasaa le soya soga, vine palsamic, faʻapipiʻi Dijon, faʻatumu le asu e tusa ai ma fautuaga i luga o le pusa (filifiliga). Faʻafefiloi mea uma, ona sasaa lea i luga o le suāuʻu manogi ma ave i luga o le pusaaisa mo le 6 itula.

Fafaga meaʻai i mea manogi mo le 6 itula

E mafai ona e tunu faga puaa i totonu o le ogaumu ma le saumalie meli i auala eseese. O le tasi auala o le afifiina lea o le iʻu i le tele o laupepa, tao tao seia saunia, ona tatala lea o le pepa, gaʻo le aano o manu ma se sau ma se lanu enaena i lalo ifo o le fagu.

E mafai ona e tunu ni afaina i le pepa

Ma e mafai ona e faia lenei mea: fuʻu le fulufulu faʻataʻitaʻi ma le suauu manogi, tuu le 'auʻoi, ufiufi i pepa ma tuʻu i le ogaumu e vevela i le 180 tikeri mo le 60 minute.

E mafai ona e tao i le ivi i le fomu, ufiufi i pepa i luga

Aʻo fagaina aano o manu, saunia le saumalie. I totonu o le vai faʻaʻeleʻele e vevela le pata i le ketchup ma le meli seia oʻo ina tutusa le masini.

Matou te aumaia le fomu ma le aano o le aano mai le ogaumu, aveese le pepa, faʻaaoga se pulumu e faʻaaogā ai se fasi manifinifi o le sauuga i luga o le iʻu.

Fafo le tua i le ogaumu, lanu enaena seia oʻo i le auro mo le 15 minute.

Fagogo gaʻo ma le sau ma tao mo le isi 15 minute

Aʻo leʻi tuʻuina atu ni faga puaa ma le saumalie meli, tao i totonu o le umu, tipi i ni vaega, salalau i luga o le letus poʻo le meaʻai. Le fiafia tele!

A o lei auauna atu, o gaʻo puaa ua tipiina i vaega

Mo peppercorns, ou te fautuaina le faaopoopoina o sina chili vevela i le saumalie meli.