Meaai

Summer Machanka - pork goulash ma pancakes luga kefir

O suauu faigofie i falaoʻo ma pancakes i luga o le kefir - o se taumafanafana taumafa - o se ipu o meaai Belarusian, lea na ou faʻaleleia atili ai i laʻu lava ala. Machanka Classic - o le ipu e maualuga tele kalori i le taumafanafana ou te le fautuaina e kuka ai. I le taumalulu, o le isi mea, ou te manaʻo e mafanafana, 'ai se mea loto momomo ma le gaʻo.

Vaʻai i la matou fua muamua: Corn Pancake Machiniki

Palu leʻo gaʻo po o moa, kulimi oona ma mea maualalo maualalo mo le gaʻo, fuālaʻau fou ma palakeke. O le a se isi mea e te manaʻomia mo se aso manaia o le Aso Sa i le taumafanafana?

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Auaunaga Per Container: 4
Summer Machanka - pork goulash ma pancakes luga kefir

Meaʻai mo le faia o se taumafanafana mafanafana - pork goulash ma muffins i le kefir.

Mo tagata agasala:

  • 120 ml o le kefir;
  • 1 fuamoa
  • 35 ml o suauu olive;
  • 200 g falaoamata o le saito;
  • 4 g suauu tao;
  • masima, fufulu suauu, pata.

Mo goulash:

  • 400 g leano puaa;
  • 100 g o aniani;
  • 100 g kaloti;
  • 50 g pepa suamalie;
  • 30 g greens greens;
  • 200 g kulimi suamalie;
  • masima, pepa, suauu falai.

O se auala e saunia ai se taumafanafana taumafa o le puaa goulash ma le kefir pancakes.

Muamua kuka le pancakes

I luga o le kefir, o le a latou foliga mai e matua ofoofogia lava, i se upu, ua na o na pancakes ou te fia alu i totonu o le gauga ma auina atu i le gutu.

O lea, sasaa lefir i totonu o se ipu loloto, faʻaopopo le masima ma le pine o le sukalala suamalie e tofo ai. I le auala, ae le o le kefir, e mafai ona e faʻamamaina le paluga i yogot, yogurt ma e oʻo lava i le kirimi kiripulu (e le o se mea e sili ona lelei).

I totonu o se pesini, faʻafefiloi lefir ma le masima ma le suka

I totonu o se pesini ma le kefir, matou te momotu le moa moa, faʻaopopo le maualuga o le olive olive o le faʻamaʻi muamua.

Faʻasolo meaʻai ma se fusi seʻia oʻo ina lamolemole.

Ave le moa moa i totonu o se pesini ma liligi le suāuu olive

Matou te faʻafefiloi le falaoamata o le saito ma suauu, tuni, sasaa i totonu o se pesini, solo le paluga, lea e tatau ona foliga tutusa ma le kirimi kirimulu.

O fualaau vevela e ese le lelei, o fuamoa foi e eseese, o lea e leai ni fautuaga manino pe o le a le falaoamata e sasaa i totonu o le paluga. O loʻo i ai se fua faatatau talafeagai mo le fua, a le o lea, ia taʻitaʻia oe e ou faʻalapotopotoga: pe afai e alu ese mai, ia faaopoopo le kefir ma le falaoamata vai.

Faʻaopopo le falaoamata ma kuliaʻi le paluga mo fritters

Uʻu le apa falai e aunoa ma le faʻapipiʻi laau ma le suauʻu falai, fuga pancakes mo le 2 minute i itu taʻitasi seia oʻo i le enaena auro. Gagau i luga, gaʻo ma le pata.

Frying fritters i itu uma e lua

O le isi, ta o tatou goulash

'Otiʻoti le puaa leʻai i ni fasi ie manifinifi i luga o filo. Vaego Karoti i luga o se paʻu lapoa. Tipi le aniani i totonu o mama. Filifili ma le totoina se faaputuga o laau fou.

Fafaga puaa ma fualaʻau

I totonu o se paʻu loloto, vevela 2-3 vaimuni tele o le suāuʻu suauu, togi o aniani ma kāloti, pasi 5 minute seia oʻo ina vaivai.

Umu aniani ma kāloti

Faʻaopopo le puaa i kāloti. Fuga fuālaʻau faʻatasi ma aano o manu mo le 10 minute, ona faʻapipiʻi lea o le logo logo manaia ma laʻau, kuka mo ni nai minute.

O le isi, faʻapipiʻi kirimi kirimoli, afu, sasaa masima e tofo ai ma sina suka mo le paleni.

Matou te tape uma uma mo le 5 minute, aveese le afi.

Uu le aano o puaa, faaopoopo le logo ma pepa. Liligi le kulimi kulimi ma le kuka

I le laulau matou te faʻaaogaina ai se pani i le vevela vevela ma se ipu ma pancakes. Faʻafeʻai pancakes i le gravy ma 'ai i le gaʻo ma aano o manu. Summer Machanka - pork goulash ma pancakes on kefir ua saunia. Le fiafia tele!

Summer Machanka - pork goulash ma pancakes luga kefir

E mafai ona e kukaina le seleselega o le squash i le vela poʻo le moa moa, ma faʻaopopo sina tamai patati poʻo se ketchup masani i le gravy. O nei tamaʻi musika laiti e faʻatagaina oe e faʻalauteleina le lisi ma faifaimalie. I le auala, mo se suiga e mafai ona e taoina mai lenei suʻega e le o pancakes, ae o ni pancakes mafiafia.