Fale taumafanafana

Siaki o tagata faʻapisinisi uma ma Bort afi eletise mai Saina

O faʻamatalaga muamua o le lā o le tautotogo o se taimi sili lea e asiasi ai i le fale. O le tafe o totonu ma le laufanua mataga o le atumauga o le a vave ona suia e se vaaiga ofoofogia. O se matai moni, ioe, e manao e faia ni mea ofoofogia i ona lava lima. I le gasebo e te manaʻomia e sui le laulau ma nofoa. O foliga vaaia o le a tuuina atu i le faitotoa ma le faitotoa. O galuega faakamuta i le vaitau o le taumalulu ua faʻaputu i luga o le taualuga. O loʻo i ai le afi eletise o le Bort mai Saina, o le a le faigata ona faʻatumu. O le lelei o lenei faʻataʻitaʻiga ua leva ona fiafia i ai le tele o matai.

Tulaga uigaese

Malosiaga, ma o le mea e sili ona taua, e manaʻomia meafaigaluega maualuluga mo le faʻagasoloina o laupapa ma faʻavasega ia mea faigaluega laupapa. O le malosi o le eletise eletise o le kamupani "Bort" o le BFB-710N o le 650 Watts. Ua lava lenei mea e gasolo ai le sili atu i le 50 laupapa 200 mm lautele i le tasi. Faʻafetai i lenei afi, e mafai foʻi ona e galue i laupapa mama. O le planer e aveeseina le 1-1.5 mm o le pito i luga o le mea e leʻi faʻagogo. I le taimi lava e tasi, o masini masini e mamago lelei e oʻo i le 2 mm loloto. Ua saunia e le au gaosi se seti tulaga ese o lenei mamanu o le masini. Faatasi ai ma le fanua, e maua e le tagata faatau:

  1. Apo mo le aoina o sawdust. O lea ituaiga masini e mafai ai e le kamuta ona tausia le mama atoatoa ile fale faigaluega. I le taimi lava e tasi, o le a le ulu atu le pefu mai le vao i ona māmā.
  2. Faʻasaʻo le pusa pulumu eletise. O le afi o le fatu o fatu o soo se metotia. O suauu o le carbon carbon o loʻo i ai nei i le va o vaega faʻapitoa ma le faʻaaogaina o se afi eletise. O le ola o le masini e faalagolago i le maualuga o le ofuina. Afai e le suia i le taimi, ona i ai lea i le faaiuga o le ai ai se faʻaaogaina tele o le meafaigaluega poʻo lona sui.
  3. Fua o le loloto. I le faaaogaina o lenei vaega, e mafai ona e filifilia ma faamama se kuata o soʻo se taʻiala. O le faʻavaeina o ia togavao o le a fesoasoani i le tagata auai e faia avanoa, lea e mafai ona potopoto i se mamanu se tasi. O le fausiaina o nei "loka" e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi faʻatasi ia laupapa.

Manoa faʻamalosi e faʻatulagaina faapitoa mo galuega lelei ma se eletise eletise. O le mamafa o le masini e le sili atu i le 2 kilokalama, o lona uiga e faigofie ona pulea. O le lautele o le planing sole o le 82 mm, o lea e tatau ai i le kamuta ona faia ni tagata taamilosaga e faʻaaogaina naʻo le tasi le mea iti.

Faʻailoga laiti

E pei lava o soʻo se meafaigaluega, o le Bort electric planer o loʻo i ai ona faaletonu laiti. Ua faasea e tagata faaaoga ia knives e vave ona paʻu. E masani ona tupu lenei mea pe afai e tatau ona e galue i le oak po o le spruce. Ae ui i lea, e faigofie ona suia. Faatasi ai ma isi mea, o le paipa o lapisi e faʻaaogaina lapisi e vave vave. O lenei mea e aʻafia ai le gaosiga o le gaosiga, aua e tatau ona e faʻamamāina mai le faʻaleagaina. E mafai foi ona amata ona "slip" pe a fai e te filifilia le maualuga o le lafoaia pe a fai e sili atu le lautele o laupapa.

E ui lava i nei faaletonu uma i le Port Electric eletise, e faigofie lava ona faia se tulaga lelei atoatoa mo le toe gaosia. E mafai ona faʻatauina lenei faʻataʻitaʻiga i se tau e 2 844 rubles. luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress. I se faleoloa masani i luga o le upega tafaʻilagi, e manaʻomia e le tagata faatau ona totogi 3,490 rubles mo le masini tutusa.