Meaai

Zucchini patties ma se falaoa o le itu mo se taumafataga vave

O pateni Zucchini ma se meaʻai fualaau aina - o se taumafataga vave lea e fetaui lelei mo manusina masani ma taumafa. Ou te le fautuaina oe e kuka aano o manu mo le 'aiga o le afiafi, ina ia aua nei faʻateleina le mea e' aina, ma sisi 'olo ma se falalaʻau o Karoti, o aniani ma seleni e saʻo. O le ipu e vave saunia ma faigofie mai mea taugofie ma taugofie, ma o le tofo o se mea lelei. O le mea moni, o le tatuina o se fualaʻau fualaʻau ma le tapunuina o faʻalaʻolaulau e mafai ona faia i totonu o le 10 minute, ae vevela, faia i le fale, meaai fou ua saunia e sili atu le maloloina ma sili atu ona lelei.

Zucchini patties ma se falaoa o le itu mo se taumafataga vave

O le zucchini matuʻa mo lenei fuataga e tatau ona vaʻavaʻai mai fatu ma pulu, ua lava lea e aveese ai se fasi 'iemole o le peel mai zucchini, ma e le tatau ai foʻi pe afai o vave fualaau faisua.

  • Taimi e kuka ai: 30 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 4

Meaʻai mo zucchini Patties ma le teuteuina

Mo taʻaleti:

  • 550 g zucini;
  • 3 fuamoa;
  • 30 g o le oatmeal;
  • 45 g o falaoamata o le saito;
  • 15 ml o suauu olive;
  • 6 g paprika suamalie;
  • masima, fufulu suauʻu.

Mo le teuteuina:

  • 150 g Karoti;
  • 130 g selela;
  • 100 g anisi;
  • 30 g pata;
  • masima, sugar, balsamic vinegar, pepa.

Mo le tosoina:

  • 50 g o fuālaʻau;
  • fualaau aina fou ma kulimi mumu mo le tautua.

O se metotia o le sauniaina o cutisi squash i se falaoa o le itu mo se taumafataga vave

I le zucchini, tatou te tilotilo ai se fasi iemole o le pelesi ma faʻauʻu fualaau faisua i luga o se fua. E mafai foi ona e tipi le zucchini i se meaʻai meaai e faʻaaoga ai se pusa fualaʻau ma ni pu tetele.

Grind zucchini poʻo zucini

Uʻu le zucini i le masima, faʻafefiloi ma faʻafeiloaʻi i se sieve, tuʻu mo ni nai minute. I lalo o se faʻavevesi, e tatau ona e sui se pesini ina ia mafai ai e le tele o susu ona tafe atu i totonu.

Fualaau suamalie suamalie e aveese ai le tele o vai mai ia i latou

Squeeze zucchini, faʻafeiloaʻi i se pesini, faaopoopo ni fuamoa moa fou. Faafefiloi fualaʻau ma fuamoa

Faafefiloi fualaʻau ma fuamoa

Ona matou faaopoopoina lea o le falaoamata o saito ma le vave o le okes (hercules), sasaa le paprika suamalie, masima e tofo ai, fefiloi.

Faaopopo le falaoamata, oatmeal, masima ma paprika.

O le gaʻo se mea e faʻafefete ai faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o meaʻai ma le suauʻu manogi. Matou te tosoina le paluga ma se sipuni sipuni, tuu i luga o le pamu fuga. Fuga mo le 3 minute i itu uma seia oʻo i le enaena auro.

Fuga zucchini patties i itu taʻitasi

Matou te faia se falaoa o le itu mo cutisi. Fufulu le pata. I le pata mūmū matou te teuteuina le seleni seleni, aniani ma kāloti, faʻapipiʻiina i luga o se fatu laʻau.

Falesa, aniani ma kāloti e tuʻuina i totonu o se apa i le pata uamea

Fafasi fuālaʻau ma le masima, faʻaopoopo se sipuni tele o le vailaʻau palsamic ma le 2-3 teaspoons o suka suka. Fualaau faisua i luga o le vevela masani mo le 15 minute.

Faaopopo le masima, suka ma le balsamic vinegar ma simmer mo le 15 minute

Liligi le fuālaʻau fatu i totonu o se mea faʻavevela, fufulu ile vai, ona liligi lea i totonu o se apa mago ma fulu seia oʻo i le enaena auro. I le faʻaopoopoga i fatu o le sunflower, e mafai ona e faʻamaloina fatu kulukini ma sina pulu ninii, o lea o le a faamalieina ai.

Fuga fuālaʻau fatu i totonu o se pani

Tuu ni nai tipi tipi mai le zucini i luga o se ipu meaai, ia faaopoopo le ipu falala. Sugash patties ma se falaoa o le falaoa mo se vave taumafa faʻasusu i fatu falai, o laau afu fou ma sasaa kulimi kirimigi. Ia galue loa. Le fiafia tele.

Squash patties ma se falaoa o le itu mo se sauniuni vave!

O fualaau aina sikuea fualaau e talafeagai mo tagata o le vaomatua, ae na oi latou oe na tuua meaai e pei o fuamoa ma susu i la latou meaai. O i latou ia e taʻua o le ovolacto-vegetarians, o lona uiga, o tagata o le vaomalo e le maʻaleʻale latou te faatagaina le faaaogaina o fuamoa ma susu i la latou meaʻai.