Isi

Laʻau fiafia ma lelei ile faia-tapenaga o fualaau aina

Talu ai nei sa ou asiasi atu ai i se uo, na ia togafitia au i ni mea e le masani ai ma suamalie suamalie. I le taimi muamua sa ou le malamalama pe o le a le mea na latou faia, ae ina ua ou iloa o se fua, sa ou matua ofo lava. I le foliga vaaia ma le tofo e le mafai ona e fai mai ua kuka i le fale. Taʻu mai ia te aʻu le auala e fai ai ni meaʻai i le fale? Ou te manatu o le a talisapaia e laʻu tama le mea fou.

O le a e le faateʻia ai se tasi i fualaau aina mai fualaau aina: O pineapa, faʻi ma isi mea lelei e tele i luga o fata o supermarkets. Ma o ai e ono manatu e mafai lava ona e faia se meaʻai faapena, e faʻaaoga ai oe lava, "mea moni" mea mai lau lava togalaau. I le taimi lava e tasi, o le tau o le a itiiti, ma o faamanuiaga o le a avea ma se faasologa o le maualuga maualuga, aua o fale e maua ai pea fualaʻau tele.

O tamaʻitaʻi faʻapitoa, faʻaaoga o latou tomai ma mafaufauga, faʻaaoga fualaau 'eseʻese, ma fua o vine, mo fualaau oona. O se tasi o uluaʻi fualaau aina o fualaau aina suamalie o se fualaau suamalie suamalie.

O lea, pe faʻapefea ona kuka meaʻai i le fale ma o le a le mea e manaʻomia mo lenei, sei vagana ai vine?

Meaʻai Taua

Ina ia aumaia le fua o le fua i le sauni, e tatau ona kuka, ae le na o le vai, ae i le suka suka. Mo ia o le a e manaʻomia:

  • sugar granulated - 1.2 kilokalama;
  • vai mama - 300 g (1.5 tbsp.).

O lenei aofaiga o le siva ua fuafuaina i le kilokalama o vine. Afai o le a tele atu, o le a tatau ona faʻalauteleina ia faʻatatau.

O fualaau suamalie e mafai ona faia mai soo se fua, ae sili atu vitamini e maua i vine uliuli.

Laasaga faasolosolo agaʻi i lea laasaga

Muamua e tatau ona e faia se siva: sasaa le suka i totonu o le vai, aumai i se vevela ma vela mo le 1-2 minute, seia oʻo ina liusuavai atoa le suka. Faʻasologa.

O lenei e mafai ona e faia vine:

  1. Liligi le fufuluina ma le fufuluina o currants i totonu o se fagu.
  2. Liligi i totonu o le siva vevela.
  3. Salu mo le tusa o le lima minute.
  4. Alu i le po mo vine e momotu.
  5. O le aso e sosoo ai, kuka ai le currants seia kuka ma tuʻu i totonu o se fagalaʻu ina ia faʻapipiʻi le siva atoa. I lenei setete, tuu mo le lua itula.
  6. A faʻamalieina vine, faʻapipiʻi ma le faaeteete i luga o se pepa tao taofi poʻo le salalau foʻi e faʻaaoga ai se sipuni, pe'ā uma ona tuʻuina atu le suka.
  7. O lenei ua tumau pea e faʻatali seʻia maeʻa maeʻa le fua o le lole. O le a le itiiti ifo i le 5 aso e alu ai.
  8. Liligi fuālaau fualaau aina ma le limafoʻi i le suka. E mafai ona e faia lenei mea i sina tamai fatugogo, pe mafai foi ona e faia ni polo laiti mai ia i latou.

Ina ia faatelevaveina le taualumaga, o le ogaumu e faʻaaoga e faʻamama ai fualaau lole, lea o le a faʻaitiitia ai le taimi mai le 5 aso i le 3 itula. E le sili atu ma le 40 tikeri le maualuga o le vevela.

E talafeagai le teuina o se mea suamalie i totonu o pusa tioata e tapuni faʻatasi ma se tapuni ina ia aua neʻi mumu.