Fugalaau

Ata ma igoa o ituaiga o violet totonu (vaega 5)

O Novice Senpoly e fiafia i latou i le matagofie o lanu ma le tele o fugalaau eseese. I le taimi nei, e iloa e le au fai togalaau e tele ituaiga o violets, ma, e faaopoopo atu i lanu, e eseese lava laau i foliga o le corolla, le tele ma le fausaga o le rosette. Ma e faʻaauau pea la matou masaniga i se vaega itiiti o nei fugalaau i totonu, amata mai i mataupu muamua e fa ma ata ma igoa o ituaiga o violets.

Manuʻa Vaʻa Vaʻa

Mauaina ona o le galuega filifilia o E. Korshunova, violet O le toto lanumoana e mafua mai i le tele senpolia. O le laupepa o lenei tulaga ofoofogia o tagata maimoa e aofia ai ni laulaau faigofie o lanu lanumeamata lanumeamata.

Fugalaau, e pei o isi ituaiga o filifili o Korshunova, e tele tele. O la latou avanoa manino o se tasi o vaeluaga o le corolla i tafatafa o le pito ma se lanu lanu moana e le masani ai o lanu lanu. Petals teuteuina i se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe.

Violet faish flirt

O le faʻanoanoa, fugalaau fugalaau o le violin Irish flirt, na gaosia e S. Sorano, o laʻau masi laititi o se lanu papaʻe-lanumeamata. O pito o petals i luga o corollas e faʻaaogaina, e naʻo le faʻatusaina o le foliga o Saintpaulia i se fugalaau totō malupuipuia. O le lanu lanumeamata i le pito o le petals e sili atu ona mafiafia, o le faia o se mea e teuteu ai.

O le ituaiga e masani ona i ai i le tele o violets. Fuga i le foliga o se pulou, tele. Fugalaau e le faʻapalapalaina ma taofiofia le foliga mai o se tamaʻi pala.

Violet nautilus

E. Korshunova e masani ona fiafia i faifaatoaga e ese le eseese o ituaiga. Leai se faʻasesega ma le violet Nautiluma, faʻamalosi oe e suesue i lanu tulaga ese o petals e aunoa ma le vaʻaia oe.

E tusa ai ma le faʻamatalaga a le tusitala, o fuga lua-faalua fugalaau o lenei ituaiga o loʻo i ai foliga o se fetu, e iloga i latou i ni mea e sili ona lelei. O le lanu o fugalaau e le o se mea e sili ona mataʻina, aua e faʻafesoʻotaʻi paʻepaʻe paepae, lanumoana ma le loloto. O le tuaoi i luga o petals e paepae pe lanumeamata. O le laʻau ei ai sina pito i luga o le laʻau ma se lanu mumu lanu.

Vaʻaleti Alaleo malie

O le faʻaleleia o le Sorano e mafua mai i le tele o ituaiga, ma le fiafia na totoina e fugalaau vine mai atunuu eseese. O le fusi o le fusi o le fusi o pese, tulaga masani i le lapopoa, e faaalia faigofie pe lua-faaluaina, fugalaau tetele ma ni lanu paʻepaʻe ma lanu piniki-lavender. O mea e faʻalelei ai le lanu moana o loʻo faʻasalalauina i luga o le lau. O foliga o le fugalaau o se fetu. O le lanu o le laʻau e oʻo lava i le lanumeamata.

I lalo o ni tuutuuga patino, o le fusi o le Fusi o le viole, e tusa lava pe o le taimi e totoina ai laau, e mafai ona tuʻuina atu ni fatu ma fugalaau ese lanu. O nei laau e taʻua o taʻaloga poʻo, pei o lenei tulaga, chimeras. I le ituaiga violiga o loʻo faʻaalia i le ata, o le lilac gasegase e manino lava ona vaaia i le ogatotonu o petals, lea e le o aofia ai i totonu o se vailaʻau eseese.

Le Vaitafe o le Faʻailoga

O le lauiloa o le tusitala lauiloa Tolkien o loo atagia i igoa o ituaiga o violets. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le violet Lord of the Rings na faia e K. Morev, i le ata, ua tuʻuina atu i ona tagata le tele o fugalalalalalalalalalala ma se lanu paʻepaʻei le ogatotonu o le corolla. O le moli vaʻai e faʻasaga i se fasi ie lanu violē. Aiseā e le o se mama e teuina i se hobbit?

O le foliga o le fugalaau e foliga mai i le fetu, lua-faalua. O le paʻu lanu enaena o petals ua faʻamalosia e se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le moli. O le laʻau o se faʻasologa masani o le malamalama, lapotopoto, solo.

O le viole Lord of the Rings o loʻo tuʻuina atu i le ata lona lua e aofia ai le filifilia e E. Korshunova, o le sa musuia foi e se tala manaia. E moni lava, o lona senpolia e ese lava, ma fugalaau tetele e oo i le 7 cm le lautele i foliga o se fetu masani masani. Corollas e valiina i se lanu uliuli lanu enaena, lea e leai se malosi i pito o petals, ma ua sinasina papaʻe. O le faʻalauteleina o le laina e aofia ai laʻau lanu meamata.

Violet Mellow samasama

O le taunuuga o se isi galuega filifilia e Sorano o le violet Mellow yellow with masamasama yellow samasama. O le laumei o Terry e foliga tutusa i le fetu, ma o lanu samasama susulu e manino lava ona iloa i petals mai le ogatotonu o le fugalaau i le pito i luga o le laau. O le soʻo o le tulaga masani, o le laʻau e mama, faigofie i foliga.

O le tarako auro

O le isi lanu samasama mai le S. Repkina fiafia e fiafia i inisiua i totonu o le fale ma ni paʻepaʻe paʻepaʻe papaʻe ma le lua-faalua fugalaau, o ona peti e teuteuina i fasi samasama ma tafe. O le viole Golden Dragon ei ai lau laʻau-lanumeamata ma se rosette mamana.

Violet Sun le Atua

I le ata, o le viole Atua o le la o le filifiliga na saunia e S. Repkina e foliga tonu lava le itu o le ituaiga muamua. O le valivali o fugalaau tetele o Saintpaulia o se mea manogi, o le uaina-mumu ma se paʻu paʻu. Corollas e manaia i peti gaʻo ua teuteuina i se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe. O lau lanu lanumeamata laititi e fai ai se laina masani.

Violet Sipaniolo siva

O le ituaiga na faʻalauiloaina e Sorano e faʻaalia ai le lua-faalua poʻo fugalaau manino i foliga o pansies. I le taimi lava e tasi, e fiafia le tagata sipelo Sipaniolo e le gata i se paolo matagofie, ae o lanu piniki mafolafola na salalau solo i luga o pusi. O le ogatotonu o loʻo faʻasolo atu i se tuaoi papaʻe. O le itu pito i luga o laulaau o loo lanu lanumeamata, ma o le pito i tua o le laupepa lauiloa o loo faamamafaina i se leo lanu violē.

Pepa o Vaioleti o le Naila

Faʻatoʻaga a le Faʻatoʻaga T. Altitude i le mauaina o foliga le masani ma foliga o le senpolia. O lana Pearl Pearl o le Naila e fai ai le tele o fugalaau lanu mumu, faatasi ai ma se lanumoana lanumoana ma fafo atu ma se siliva siliva i totonu o le corolla. O le fugalaau e umi ma tele. I le faʻamavaeina, o suiga e suia ai le lanu. O le soʻo e faʻamaonia, matagofie. Laʻau lanu meamata ma vela lauiloa.

Vaitafe o le Vaitafe Vaitafe

Eseese E. Lebetskoy, ua taʻua o le Red Summer Red, e faʻaalia ai le susulu o lenei taimi o le tausaga. O fugalaau e lua-lua-lua e lapoa tele, o loʻo i luga o le pito. E tosina mai le mafaufau i le lanu ulaula lanu moana o le corolla, e faʻailoaina e se lanu paʻepaʻe papaʻe. Fugalaau fuga. Lea o se lanu lanumeamata lanumeamata ma se foliga laititi e tutusa foliga vaaia o se laasaga masani.

Violet Petelgeuse

O le susulu ma le maualuga o le Betelgeuse violet, na toesea e Lebetskoy E., e na o se fetu, e mafai ai ona taʻuina le ituaiga. O fugalaau e tele, ma o loʻo i ai i le tele o fagafaʻau ma laʻau o le corolla e le masani ai mo senpolis. O laʻau e pouliuli, ma lanu violē i lanu.

Violet Pauline Viardot

O le rosette faʻasolosolo o violet Polina Viardo mai E. Lebetskoy e matua faʻatusatusa ma susulu, lea o loʻo faamamafa mai i fuga lapopoa e lua-faalua pe faigofie e pei o fetu o se vine matagofie. I le maeʻa o le ata - o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe i le pito o le petal. O fugalaau e tumau i luga, o le mea lea e tuua ai e le rosette se lagona o le faamaoni ma le malosi.

Violet Green Rose

E maua e le faifaatoʻaga E. Lebetskaya le ituaiga violē Green Rose, ata. O le "faamamafa" o le laau o lona lua o lo o faaluaina ai fugalaau faalua, e foliga tutusa ma rosa ma ulu laiti o kapisi. Le lanu o le lanu paʻepaʻe, ae o le taʻavale kiliva e iloagofie i luga o petals. O pito e lanu meamata, fuga. O laʻau e fai ai le laina masani o le vaʻavaʻa, lanu lanumeamata i le lanu.