Isi

Lafuga faʻasusu mai vao

O le siosiomaga faʻafefealoai ma le natura o se mea e fai mai le mutia. E faʻaaogaina e le aufaifaatoʻaga Amateur lenei ituaiga o meaʻai mo lona faʻatonuina ma le faʻamalosi vave, maualuga le digestibility, aemaise lava i le vaitau o le tuputupu ae malosi o togalaau aina. O fualaʻau faʻatoʻaga e maualuga i le vevela ma le potassium. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau e faʻaaogaina e pei o le suauu pe pei o le lalaga pito i luga.

O se tasi o auala e saunia ai fugalaʻau faʻapitoa o mea faʻapitoa, mo le sauniuniga lea latou te faʻaaogaina ai ituaiga laau afu: nettle, colza, horsetail, tansy, chamomile. Ina ia faʻaleleia a latou gaioiga, e mafai ona e faʻaopopo mea faʻasoʻoto: fafie popel, fulufulu manulele, anufe sipuni, uʻamea o le kalaka. O le maualuga o le tau e iloagofie mai laulaʻau lanumeamata mai le upega ma le comfrey.

Nettle Organic Fertilizer

Ofe o le fala oona poʻo le tincture o loʻo i ai se faʻamalologa, ma e faʻateleina ai foi le tuputupu ae ma le gaosia o le chlorophyll. O fualaau o meaola e afaina ai fugalaau, fualaau 'aina ma fualaau faisua. O le nofoaga, lea e faʻafeinuina ai ma se teuteuga, e tosina ai le eleele. I le tulaga o meaola faalafua i luga o le laulaau a Beijing, gakola poo le radis, e mafai ona faʻaaogaina le fofo i luga o le fofo e avea ma sui soʻo.

Ina ia saunia fugalaau faʻasusu mai vao, e tatau ona e saunia se laau e manaʻomia ona filifilia ao le i amataina le fatuina o fatu.

I le oʻo mai o le tautotogo, o loʻo i ai se manaʻoga mo le faʻamafanafanaina e aʻafia ai fatu. Mo nei faʻamoemoega, ua fautuaina e faʻaogaina le ogogogo o le upega. O le laau mamago e tatau ona nutimomoia, tuʻu i totonu o le paela ma faʻatumu 3/4 i le vai, lea e tatau ona puipuia muamua. Ina ia saunia se mea faʻaaogaina, e fautuaina e faʻaaoga se fagu e faia i laupapa, maʻa poʻo le palasitika. Aua le faʻaaogaina paʻu uamea, e pei ona mafai ona faʻafeiloaʻi ia penisini uʻamea i le vai, lea e mafai ona mafua ai taunuuga le lelei. O se atigipusa e iai se faʻalavelave lolovaia e tatau ona tapunia ma se tapuni ma agavale i le mea faʻapipiʻi.

I le i ai o nisi o tau mafanafana, e faia se faʻagasologa o le faʻaleleia, lea e mafai ona tumau mai le tele o aso i le vaiaso. O le vevela e aʻafia ai le fua faatatau o le faʻaaogaina o le fugalaʻau maeʻa: o le maualuga atu, o le vave tele lea o le faʻamaʻiina. O falaoa ma vai i totonu o le falala e tatau ona faʻafefiloi i taimi uma.

O faailo nei e iloa ai le iuga o le faʻamalosi: o le leai o se pulu, o foliga mai o se paolo pogisa o le fofo ma se manogi le lelei ona o le faʻaleagaina o vao.

O le mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina e pei o se faʻamalolo vai, lea e tatau ona faʻafefe i le vai 1: 9. Ina ia saunia se fofo mo le totoina o laau totō, e tatau ona faʻaitiitia le tinomi i le 1:19 vai. Nettle, lea na totoe ina ua uma ona faʻaaoga le tincture, e mafai ona tuʻuina i totonu o se lua pala.

Comfrey Organic Fertilizer

Comfrey fugalaau e lelei tele mo fualaau aina e manaʻomia tele le potassium: kukama, tomato, ma pi. Comfrey e faʻaalia i le i ai i lona tuufaatasiga o le tele o le potassium, phosphorus, protein, mea o le palapala. O le mea lea, afai ei ai ni faailoga o le le atoatoa o le calcium i luga o laau totō, e fautuaina e togafitia faʻatasi ma le faʻasusu.

O le tekinolosi mo le sauniaina o se fugalaupapa faʻasaina e aofia ai le fausiaina mo le vaiaso le kilokalama o se laau totō lelei i le sefulu lita o vai mama. Ina ia faʻaitiitia le faʻaleleia o fualaʻau, e tatau ona pipii i vaega tutusa e pei o le upega. O toega o le afu e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻapala. O le faʻaaogaina o le faʻasolosolo faʻamalosi e tatau ona faia i luga o aso puaoa.

E fautuaina le faʻaaogaina o togalaau i le vaitau o le tuputupu aʻe malosi o togalaau aina, a leai o le maualuga o le eletise o le a mafua ai le atinaʻeina o le lanu meamata o le laau, ma faʻaititia ai le fua.