Fale taumafanafana

Tulafono mo le filifilia o se togalaau eletise eletise eletise

O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o le taimi nei o taumafanafana fale ma togalaau o se togalaau eletise eletise - o se masini e mafai ona faʻaititia le aofaʻi o otaota. Faʻatauina le tau toetoe lava o tagata taʻitasi e umiaina se togafiti a le tagata lava ia poʻo se fale. Ae ui i lea, muamua lena e tatau ona e filifilia le meafaigaluega saʻo pe faʻaalu se taimi ma faia e oe lava ia.

Ituaiga meafaigaluega

O le galuega autu o le togalaau mo le mutia ma lala o loʻo faʻaalia o le tuʻuina atu lea o mea totoe o totoe o loʻo faʻapipiʻi pea i luga o le 'upega tafaʻilagi aʻo faia le galuega autu. O le taunuuga o le gaosiga o se masini tutusa, o loʻo nofoia se avanoa maualalo ma faigofie ona liua i le faʻalalaʻau faʻaaogaina ai se lua pala. Ma, o le mea lea, o le meafaigaluega foi e maua ai le faaopoopoina o le faʻaleleia o meaʻai.

E gaosia e le au gaosi ni filifiliga se lua mo le faʻamalolo:

  • faʻatasi ai ma ni polofiulu;
  • ma le faʻaaogaina o masini.

O le mea e fai i le 'ie e i ai le foliga o se' ie e iai nai naifi. O le saoasaoa o le siakiina o le biomass faatasi ai ma le meafaitino. E sili ona lelei le faʻaaogaina o se kulupu mo laulaau, mutia ma lala mumu. O lālā vevela ma le mafiafia e mafai foi ona gaosia i le fesoasoani a se masini masini, e ui lava latou te tipi vave le uamea.

O le talo e fai ai le naifi o se faʻatoʻaga eletise eletise ua manatu e sili atu ona faʻatuatuaina ma aoga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona gaosia ni vaega tetele o se laau e oo atu i le 45-100 mm le tele. E le gata i lea, o ia masini ua faʻapipiʻiina ma se masini faʻapitoa mo le toe faʻaaogaina o lala, faafetai lea e le manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona latou tuleia i taimi uma. O le tino e toe faʻaaogaina lapisi, e ui o le taina o vao e sili ona lelei e fai i masini masini.

Filifiliga Faʻatekinolosi

O le filifiliga o se tagata e totoina le togalaau e tatau ona amata i ona tulaga faʻapitoa - muamua lava, e ala i le gaosiga. E faʻatatau i lona tau, e vaevaeina ia masini i vaega e tolu:

  1. Low-power, o lona faatinoga e le silia le 1600 watts. E masani lava ona faʻapalapalaina i le sili atu i le 20 kilokalama ma tipiina lala ma le lautele e oʻo i le 30 mm. Faʻaaogaina mo vao vao vao, mutia ma taʻavale laiti.
  2. Laʻau malosi eletise (1600-2500 W). O le mamafa o meafaigaluega e le itiiti ifo ma le 20 kilokalama, ma o le limite o lala ua gaosia e oʻo i le 35 mm. O meafaigaluega o lenei ituaiga o loʻo feoai ma le fesoasoani a uili, ma o lona faiga e faʻaaogaina ai le masani ai.
  3. Gaoioiga maualuga, o le mana lea e oʻo atu (ma o nisi taimi e sili atu i le) 3800 watts. E tele a latou faʻatupulaia ma se tele tele ma faʻaauau i luga ole afi eletise e tolu. O meafaigaluega ua faʻapipiʻiina ma se moli tioata mamana ma se fagu lautele lautele. O nei laau totő, e aofia ai le malosi malosi o le Viking GB 460C, totoina lala ma le 75 mm.

O masini e sili ona mamana e galulue faatasi ma ni fasi laau tele (e oo atu i le 100-120 mm le lautele). E faʻaaogaina i faatoaga tetele mo togafitiga toetoe lava o otaota eleʻele. O le tau o meafaigaluega mai lenei vaega o le maualuga, ma o lapopoa e maualuga. O nisi o nei faʻataʻitaʻiga e le o faʻapipiʻiina i uili, ae ua faʻapipiʻiina i se nofoaga e tasi.

Filifilia filifili e le kamupanī

I luga o le maketi e mafai ona e maua ni masini e eseese e le gata i le tele ma le mana, ae faapena foi i ituaiga. O tagata e sili ona lauiloa o faʻatoʻaga eletise eletise e pei o masini:

  • Siamani Bosch, Ikra Mogatec ma Alko;
  • Austrian Viking;
  • Swedish Stiga
  • Slovenian Sadko;
  • Saina DTZ.

O meafaigaluega o le Stiga brand e iloga i le maualuga o le gafatia o le gafatia, o se punaoa telefoni feaveaʻi ma se tau taugofie. O faʻatau oloa e pei o Ikra Mogatec e lauiloa o mea taugofie, mea e sili ona ese mai mea sili ona taugata ma taugofie. O le Bosch AXT Rapid 2000 faʻatoʻaga togavao e tusa ma le 11.5 kilokalama e lelei tele mo le faʻaaogaina o lapisi laiti. Ma o le lelei o faʻataʻitaʻiga a Sadko o le tele o tuaoi o lala gaosi.

Isi matātā filifilia

Pe a filifilia meafaigaluega mo le faʻafefe o otaota, ia fautuaina e faʻaaoga fautuaga nei:

  1. Vaʻaia le maualuga pito i luga o lālā o lala o le a gaosia i le taimi o le taotoga. Masalo mo lea galuega, e lava le masini e uʻamea lima-pe o se masini faʻatulaga maualuga ma se mea e faʻaaogaina ai le mea e manaʻomia.
  2. O le filifiliga pito sili ona lelei o masini faʻapitoa e faʻaogaina ai le faʻaleleia o le tausiga.
  3. Faʻatau se faʻatoʻaga o le togalaau mo le faʻaaoga pea i luga o se 'upega tafaʻalagi tele pe a fai e tele ni saoasaoa. O lenei mea o le a tuʻuina atu ai le gaioiga ma se masini e tasi ma lala lapopoa, ma le mutia.
  4. O masini e tatau ona i ai ni avanoa mo le faʻatauina. I le tasi itu, o lālā laiti o le a utaina i luga, o le isi - umi ma lapoa.

O se isi vaega taua o le i ai o knipi mo le amataga, e mafua ai ona faʻalautele le ola o le soifuaga o le kifi autu. E taua foi le gauai atu i le maualuga o le pisapisao na gaosia e le masini. O lona tau e le tatau ona sili atu nai lo le 84 dB, a leai o le a leotele tele le kapeteni.

Mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o meafaigaluega, e aoga le mafaufau i le tele o uili, le mafai ona fetuunai le maualuga ma le i ai o le tele o masini. E faʻapea foʻi - o faʻasoaga faʻatasi i Rusia, faʻamatalaga faaopoopo ma naifi.

Fale faʻatoʻa fale

Afai e leai se mea faigaluega talafeagai poʻo se mea tau tupe a lē e ona le togalaau aina e le faʻatagaina le faʻatauina o mea taugata, e mafai ona e faia se pulou e teu ai oe lava. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai sou poto masani ma faʻatau mea mai le lisi o loʻo i lalo:

  • pepa uʻamea 1-1.6 cm le mafiafia mo le puʻupuʻu autu ma le 0.5 cm mo le suauʻu ma le faʻaauau;
  • eletise maualuga carbon o le a faia ai knuga;
  • ni paipa lapopoa po o ni paipa e tatau ai mo le uʻameaina o le faʻaogaina o le moli;
  • se laau e i ai le diamita 2 cm;
  • 2 paleni Nu. 307, mea faʻapipiʻi, pulumu poʻo le fusi. E ui lava ina faʻaaogaina se uila ma se saoasaoa e itiiti ifo i le 1500 tpm, e le manaʻomia le elemene mulimuli.

O le isi laasaga o le galuega o le suʻeina lea o ata o se palota paranesi ma ou lava lima, e tusa ai ma le mea o le a gaosia ai masini. A maeʻa lenei mea, e tatau ona vavae se liʻo ma le 40 cm mai le laupepa uʻamea ma fai se pu i lona ogatotonu mo le faʻapipiʻiina o se paʻu, i ona pito o loʻo tipi ai se filo. Kili, faʻapipiʻi ma uʻamea mo faʻaiuga e faia e tusa ai ma le ata.

O se failaina eletise eletise e fai-e-oe lava ia o loʻo faʻatutuina i luga o se faʻavaa, o lona mamanu e mafai ona filifilia i se tulaga e le masani ai. I lenei tulaga, e tatau ona faia se taʻavale afi masei, e mafai ai ona faʻalavelave le fusi. Ma o kusi e vilivili i le meli i se maualuga pe a ma le 30 tikeri.