Fale taumafanafana

Juniper Blue Alps e matagofie i taimi uma

Juniper Blue Alps na oʻo mai i Rusia ma Europa mai Saina, o se ogalaau faʻamalosi, o lona maualuga e oʻo atu i le 4 mita, faʻatasi ai ma le paleni malosi e lautele le lautele e oʻo i le 2 mita. O ni nila e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi foliga, ma faʻapipiʻi i le paʻi; lalo, e valiina le falesa i se lanu siliva-lanu. O lala autu ua faatulaga lelei, e mamafa ma malosi, o le pale e lautele ma lapoa, ma o le pito i lalo o le itu o le itu ua tuu i lalo. O ata photo juniper Blue Alps ua gauai atu i ai.

O le aganuʻu e tupu faʻatasi ma taʻitoʻatasi, faʻaopoopo lelei i toga papa ma rockeries, tulaʻi i luga o togavao, togavao ma faʻasalalauga. Afai e te totoina le laʻau Aliki Alina Alipuni i luga o le pa ma vaʻaia ma le faaeteete, ona maeʻa lea o le taimi e mafai ai ona e ausia le puipui atoatoa e fiafia i ai mata i le gasologa o le tausaga!

Filifili Blue Alps - faʻamatalaga

O le aoga sili ona teuteuina o Juniper Blue Alps o ona manulele tusitusi matagofie, lafoina i se lanu mananaia lanumoana-lanumoana. O lala e tutupu malie lemu, i le sefulu tausaga, o le laau e oʻo i le 2-3 mita le maualuga ma e tusa o le 1-2 mita le lautele.

O fua o le tele o sui o le aiga o le juniper e afaina. Latou te faia se lamatiaga i le soifua maloloina o le tagata ma le ola, o lo latou faʻaaogaina o meaai i soo se ituaiga e matua faasaina!

Juniper Blue Alps Faamatalaga:

  • Evergreen coniferous shrub;
  • laiti i le tele;
  • e ese mai le tuputupu ae lemu;
  • Ua manatu o se laau totō;
  • i le laufanua natura e tu i fafo e le lanu ma le fausaga o nila;
  • o ni falesa coniferous e oʻo atu i le umi o le 1 cm;
  • faʻamalosi faʻamalosi ma le le faʻaeteete tausiga;
  • mai le tele o le la e mafai ona lanu samasama;
  • e manaʻomia le teuteu lelei;
  • o le laau e lalagaina, tuʻuina atu ia te ia se foliga muamua ma foliga;
  • tuʻuina atu se manogi manaia ma le faʻamaloloina lea e tafiesea ai iniseti.

O le ituaiga e le lelei - e le manaomia ai le fausiaina ma le eleele palapala, e puipuia i le malulu, matagi ma le lamala. O le laau e fiafia tele i le la ma alavai, o le aʻa o loʻo ufiufi i le mulch e taofi ai le susu ma maua ai meaʻai faaopoopo mo le palapala.

Juniper Blue Alps - totoina, toe gaosia ma tausia

O foliga laʻau, lanu oona, tausiga masani ma le le mautonu i tulaga tau le siosiomaga e faia ai le Blue Alps ituaiga eseese e manaomia ma lauiloa i le au fai togalaau, o tagata tomai faapitoa ma tagata atamamai. O le totōina ma le tausia o Juniper Blue Alps e faigofie lava.

Tulafono Faʻavae:

  1. O le mamao sili ona lelei i le va o sui o alipuni lanumoana lanu moana e mai le 0.5 i le 1.5 mita, e faʻatatau i le tele o le laau.
  2. E totoina le fatu i totonu o se lua loloto i se nofoaga avanoa ma le susulu o le la, e na o sina paolo e manatu e talia.
  3. Alavai mai le oneone, faʻalauteleina ai le oneone poʻo le paʻu piliki malepelepe e tumu i le pito i lalo o le lua e faʻaleleia atili ai le vai.
  4. O le palapala e faʻaaogaina le faʻaituau poʻo le faʻaaogaina o le eleʻele.
  5. O le aʻa o le ua o totoe ile luga ma e le tanumia.
  6. E siomia le laau i se mafiafia anufe o le mulch mai le sawdust po o meaʻai laupapa.
  7. A maeʻa ona totō, e manaʻomia e le falesa ona faʻaleleia lelei ma faʻafefete.

Laʻau - o le auala autu lenei o le faʻalauteleina o vaomatua vao. Afai o le eleele i luga o le saite mo le totoina o le seleselega e mamafa ma vaʻaia, ona faʻafefiloi ai lea o nila faʻapitoa e aofia ai le fanua o le togalaau, o loʻo sasaa atu ai nilala i totonu o le lua ua saunia mo le totoina. O se mea e faʻatagaina mo le vaeluaina o le vaomatua o le alavai, e mate le laau i eleele lafulemu ma laufanua. O le eleele sili ona lelei mo le conifers o le 2 vaega humus ma le peʻa faaopoopo atu i le oneone e tasi; o le mineral fertilizing and nitrophoska e faʻapipiʻiina i le eleele gaʻo.

Tausiga Tausi:

  1. E lava le naʻo le faʻaaogaina o le faʻamaʻi tasi i le tausaga - i le tautotogo.
  2. I le taimi vevela, e tatau ona inu le vai i le afiafi, ma sili atu - faʻafetaʻiina mo le faamamaina atili o le ea.
  3. O le taofiofi o le ki i le soifua maloloina o le juniper, aua e taofia ai le fausia o le pala ma le pala i lalo o le ogalaau ma aʻa.
  4. Mo le taumalulu, o le juniper talavou e ufiufi i lala paʻu e puipuia mai le matagi ma le kiona.
  5. Aʻo faʻatasi tagata matutua e ola faʻatasi, o le puipuiga le tumau e fausia e puipuia ai le tataina o lala mai afā mamafa o le kiona ma matagi malulu.

Juniper Blue Alps e sili atu le lelei i nofoaga lanu ma le matagi, i lalo o le paolo o le vao lafoaʻi ona lelei ona lelei uiga, teuteu ma mimiti, leiloloa le lanu matagofie o le nila ma ua le iloa.

Ata o le vaipuni i le mamanu

Juniper Blue Alps i le ata o foliga vaaia e manaia ma susulu, ae maise lava i le lanu eseese ma i le tuufaatasiga ma laau laʻau. E ese le matagofie i luga o mauga mauga, i tafatafa o vaituloto ma togalaau.

Ona o lona laʻitiiti ma ona foliga vaaia, o le aganuu o le a sili ona lelei le faaopoopo i le mutia, togalaau papa ma papa, e fetaui ma le matagofie o le laufanua o soʻo se auala e fai ai le lisi.

Blue Alps e sili ona lelei i le fesuiaiga. I lima o se fai togalaau atamai, e mafai e se tagata matua matua ona avea ma se talofa faapitoa, ma o se vaega o vaomatua o le a avea ma se lanumeamata lanumeamata ma ni mataʻitusi matagofie.

E pei o faʻasalalauga uma, Blue Alps Juniper e fatuina se microclimate-tagata maloloina, mama ma susu! O le asō, o lenei ituaiga e lauiloa ma e manaʻomia. E mafai ona maua le laau i luga o le teritori o loʻo i totonu o le taulaga, i luga o laufanua o laufanua ma fale, i luga o fugalaau, fugalaau ma laʻau.