Laʻau

Orchid Phalaenopsis

Phalaenopsis - o se tasi o manulele matagofie, "butterfly orchids." O a latou fugalaau lanu ma le lapoa e mafai ona finau ma mothic tropical. O le apaʻau o se fugalaau e mafai ona oʻo i le 8 cm. O le lanu lanu e telē tele - paʻepaʻe, samasama, lanu violē ma e oʻo lava i lanu meamata, e lanu pe mamanuina. O le lanu vavalalata o le fugalaau e tu mai i tua o le gaʻo.

Phalaenopsis (Phalaenopsis)

E feteenai ma talitonuga masani, o le tausiga o phalaenopsis e le faigata, e le lelei. O le kulupu atoatoa lea mo le amataga. O le laau o le a lagona le mafanafana i se nofoaga mafanafana ma susulu, e le mafai ona maua mai le susulu o le la. O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona pau i lalo o le 18 tikeri. I le "vaitaimi malolo", i totonu o le 1-2 masina, pe a amata le togi, e manaʻomia le maualalo ifo o le vevela - 16 tikeri.

Phalaenopsis (Phalaenopsis)

E sili atu ona faigofie le fafagaina o le phalatenopsis e ala i le faʻamamaina o le auala - faʻafefiloi le ulo ma le laau mo se taimi puupuu i totonu o se pakete vai malulu. Tau lava ia faʻaeteete - e le tatau i le susu ona oʻo atu i le tulaga tuputupu aʻe, o lenei mea e lamatia ai le pala ma le oti o le laau! E fiafia Orchid i le ea malulu - faʻafefe mai lea taimi i lea taimi, taumafai e aua le maua vai i luga o fugalaau. I le tau mafanafana, fafaga le Phalaenopsis faalua i le vaiaso faatasi ai ma fomaʻi faʻapitoa i se tulaga vaivai. E aoga le toe totoina pe afai e tu le tupu laau i totonu o se fagu tapuni.

Phalaenopsis (Phalaenopsis)

Faʻasalaga lelei, o le tosina o le a fiafia ia te oe i laʻau masani ma le umi.