Isi

Fertilizer Novofert Universal

Na fautuaina e le tuaoi le faaaogaina o Novofert Universal. Fai mai o ia e talafeagai mo laau uma, ma ua sili atu ona atiaʻe pe a uma ona fai ni ofu. Ae faapefea Novofert Universal? E mafai ona ou faʻaaogaina i le togalaau?

Novofert Universal o se faʻalavelave faʻafefeteina vai e faʻafefiloi ai ituaiga uma o laau toto, togalaau ma togalaau. O micronutrients o loʻo i totonu o le tuufaatasiga o loʻo i ai se foliga chelate, o lea o le a vave ona solo le vailaʻau ma leai se toega. Faatasi ai ma le fesoasoani a le laulaau, o nei vailaʻau e vave ona gaosia e laau, lea e mafai ai ona faʻaleleia le atinaʻeina ma faʻaleleia ai le gaosiga.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

Novofert Universal e aofia ai se faʻalavelave o elemene na filifilia ma le maualuga maualuga, e aofia ai:

  • uʻamea
  • apamemea
  • manganese;
  • zinc;
  • molybdenum;
  • fana.

Ole fualaau faasaina e le oona ma saogalemu atoatoa mo laau ma tagata.

Fualaau oona

O le a se mea e mafai ona tautalagia e uiga i Novofert Universal? O lenei fualaau faasaina ua taua foi o le Amata, aua e fautuaina e faaaoga e avea ma uluai laei pito i luga o laau i le amataga o la latou atinae. O se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  1. O fualaau laiti ma fualaau aina e maua ai le tele o meaʻai.
  2. O loʻo i ai se faʻapitoa o le faʻaleleia o le faʻaaogaina o mea totino uma (aʻa, lau, alalaʻau).
  3. Faʻaauau i faʻamaʻi ma le malosi tele o suiga i le tau.
  4. Ua faateleina le gaosia.
  5. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le tautoulu e mafai ai e oe ona toe faʻatumu le faʻalavelave o elemene o loʻo faʻaalu e fua i le faʻatauina ma le fua o le fua.

Novofert Universal e mafai ona faʻaaogaina e fafagaina ai laau ola i luga o soo se ituaiga palapala.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina

Ae, Novofert e faʻaaogaina mo le gaosiga o le tautotogo-taumafanafana. O lea la, o le fafagaina o fualaʻau, e tatau ona e tatalaina le 20 g o le fualaau faasaina i totonu o se pakete vai (nofo). Ia togafitia i latou i laau taʻitasi i le 10 aso e faʻaaoga ai se tasi o metotia nei:

  • susu i lalo o le aʻa (faʻaaogaina - 10 lita i le 5 sq m m);
  • tosoina o le vai (o le tafe o le tafe e tutusa lava);
  • totoina (faʻaaoga - 10 lita i le 200 sq m m).

Fafagaina sili ona lelei i le taeao po o le afiafi, pe a le o le la i le pito i luga o le gaoioiga.

E le gata i lea, i se fofo o le fualaau faasaina, e mafai ona e sosolo fatu ae lei totoina (tusa o le 5 itula). I lenei tulaga, ia saunia le fofo, e tatau ona e ave le 10 g o Novofert i le 2 lita vai.

Vaega o le faʻaaogaina o fua o fua faʻatoʻaga i fualaau faasaina

Novofert Universal e mafai foi ona faʻaaogaina mo le fafagaina o le fafagaina o faʻatoʻaga faʻatoʻaga vao e pei o strawberries, strawberries, fualaau aina ma laau afu. O lenei mea o le a faʻamalosia ai a latou puipuiga ma fesoasoani ia i latou e ola saogalemu mai le malulu taumalulu.

Ae peitai, e tasi le faʻamaoniga: o togafitiga faʻatasi ai ma le fualaau faasaina e na o na o fualaau aina e faʻamaʻiina e le sili atu nai lo Setema. Mulimuli ane fafagaina e Novofert e le fautuaina.