Meaai

Toto salalau ma pateta

O le salatini saladi ma pateta, saunia e tusa ai ma lenei fua, e le o se meaʻai leaga tele fualaʻau masani tatou te masani ona mafaufau i ai. O oloa sili ona faigofie e mafai ona gaosia ma tuufaatasi i se auala, e ui lava e le o se mea e sili ona teuteuina i le kuka, ae o le a avea ma se mea e sili ona lelei mo se taumafataga malamalama, lea e taugofie mo se kuka kuka.

Toto salalau ma pateta
  • Taimi e kuka ai: 40 minute.
  • Auaunaga: 2.

Meaʻai mo Salatisi Leanoa ma Potatoes:

  • 4 peta laʻau-tele;
  • 1 ulu o le kulimi papaʻe suamalie;
  • 250 g lanu mumu;
  • 1 le pata o le lanumeamata lanumeamata;
  • 1 samasama lanu samasama;
  • 150 g o lanu lanumeamata;
  • i luga o se sipuni sipuni ei ai le mauga o sunflower fatu, elekini ma le sesame paʻepaʻe;
  • 120 g leanisi mayonnaise;
  • se faaputuga o pulu fou;
  • masima, olive, suauu fou.

O se metotia o le saunia o se salati suamalie ma pateta.

O le salatini saladi ma pateta, saunia e tusa ai ma lenei fua, e le o se meaʻai leaga tele fualaʻau masani tatou te masani ona mafaufau i ai. E oo lava i fuainumera faigofie mo le lisiina o le Fagafulu e mafai ona gaosia ma tuufaatasia i se auala, e ui lava e le o se mea teuteu tele, o le a avea ma se mea e sili ona lelei mo se taumafataga faigofie, e oo lava i se kuka e leai ni meaʻai e mafai ona gafatia.

Palu falala ua kuka

'Otiʻoti le pateta ua kuka i totonu o ni pusa laiti.

Aʻo saunia le pateta, tuʻu le kāpuni lanumumu. O loʻo i ai se mea ofoofogia - i le vai vevela e lanu moana, e taua le aua nei eli.

Faʻataʻavaleina Laʻau Ulaʻau Mumu

O lea, tipi le kapeti, tuu i totonu o le vai vevela, sasaa se sipuniti masima, kuka mo le 3 minute. Ona matou taoto ai lea i totonu o se meaʻai, pe a uma le mafanafana, tipi lelei.

Oti ese le seleni suamalie ma sulu

Sa matou tipi le ulu tele o le kulimi papaʻe suamalie. Matou te pasi mo le 4 minute i totonu o le olive lelei faʻamamaina lelei. O le aniani e tatau ona manino, ae aua le mu: o le salati e le manaʻomia ni mea mumu mumu.

Laʻau o lanu lanumeamata lanula. Matou te aveeseina fatu ma le membrane - o le maualuga lea o vaega pito sili ona mu o le kalu.

Tipi fasi pepa suamalie ma vevela

Tusi taʻai sameli samasama i totonu o ni tamai pusa. O pepa e faʻapipiʻi faʻatasi ina ia fesuisuiai le ituaiga o le ipu.

Saunia pulu lanumeamata

Tatou te lafoina ni peasama lanumeamata i luga o se paluga poʻo se sieve. Ou te fufuluina foi i le vai ua tunu e fufuluina ai le suauu ma tagata tausi.

Sauté pumpkin, sunflower ma fatu sesame

Fufulu fatu. Ave soʻo se pani ma se vaʻaiga loloto, vevela lelei. Talu ai o fatu e eseese la latou lapoa, ona matou fafagu ai lea. Muamua, palukin fatu, o le a latou liliu auro i totonu o le 3-4 minute. Fry sunflower fatu mo le 2 minute, ma o se suiga o fatu lanu sinasina o le a saunia i le afa minute.

Laʻu Saladi Laei Paʻu

Faia o laei. Oti lelei le faaputuga o pulu fou. Tuu i totonu o se paluga, faaopoopo i ai se tamai pine o masima, olo. O le taunuuga o le masini e fefiloi ma le mayonnaise.

Faʻafefiloi i se ipu salati mea uma

I le taimi nei, matou te faʻapotopoto faatasi mea uma, e mafai ona e kukaina uma le malulu ma le mafanafana o faʻataʻaloga o le ipu.

Matou te tuu le pateta pateta, kapisi paʻepaʻe, sisiina aniani, fatu falai ma peʻa lanumeamata i se ipu salati. Ina ia tofo, faaopoopo i ai sina tamai masima, ia manatua le masima o le masima, sasaa pe a ma le 10 g o le suauʻu olive.

Faafefiloi ia mea.

O le salalau faʻasalaga ma le pateta e mafai ona faʻamafanafana ma mafanafana

Faʻalafola vave i luga o papatusi, sasaa sauʻai, teuteu i le opu ma laau, fufulu i fatu.

Sapalai faʻasalaga ma pateta ua saunia. Le fiafia tele!