Meaai

Lisi o le kulimi e fufulu ai le pepa

O le meaʻai e kuka i le kusi cheese - o se meaʻai o le pepa ma le kusi, o le salalaʻau o le vegetarian lumanaʻi i le pepa, lea e mafai ona tautua i luma o le auala autu pe kuka ese pe afai o loʻo e sauniuni se 'aiga māmā. I le ala, i le taumafanafana ma le autumn, e masani ona ou faia lenei ipu mo le 'aiga o le taeao.

O le autu autu o le meaʻai e faaosofia ai le manaʻo, o lea e masani ona masani ai ao leʻi oʻo i le aoauli po o le 'aiga o le afiafi. O se vaega o le pepa e tumu i le siʻi kulimi e tatau ona laʻititi: filifili fasi pepa laiti ae ia. O lenei salatuga faafouina e lelei le kuka i le natura, ao gaʻo le aano i le siteki. Ou te fautuaina tagata alolofa i le paluga e faaopoopo ni nai pine i le fusi o le paʻu, o le tofo o le a suia laitiiti, ae e toatele o le a fiafia i ai.

O le fasi falaoʻai e kuka i le kusi cheese - o se meaʻai o le pepa ma le keke

O mea taua taua o soʻo se mea taumafa fualaau fualaau aina e taugofie, ma e itiiti lava se taimi e totogi ai, mo se meaʻai vave o mea ia e te manaʻomia!

O le fua mo pepa e tumu i le siʻosiʻaiga lelei e talafeagai mo le menu meaʻai, pe o le vaega lea e mafai ai ona faʻaaogaina meaʻai susu (lacto-vegetarianism).

  • Taimi e kuka ai: 10 minute
  • Auaunaga Per Container: 2

Meaʻai mo le pepa e tumu i le siʻi kuka:

  • 200 g sisi siʻisi 7%;
  • 3 mumu mūmū pepa;
  • se fusi o cilantro;
  • 3 g paprika;
  • 20 ml virgin virgin oil;
  • pepa uliuli, masima masima.

O se metotia o le kukaina o pepa e tumu i le siʻi kuka.

Matou te tuʻuina le sisi i totonu o se pesini ma kuka i se vavae. Afai e maua mai ni fatu, ou te fautuaina oe e fufulu e ala i se mea e seasea ona tupu, ae leai se mea e sasaina i se mea e teu ai, o le ae maua se masa suamalie e pei o semolina i luga o se ipu. Afai e te tausisi i tulaga masani o meaʻai talafeagai ma mataʻituina lau ata, ona avea ai lea o le kusi falala ma se gaʻo gaʻo e le sili atu ma le 2% ma faʻaititia le fua o le suauʻu olive o loʻo faʻaalia i le lisi o meaʻai.

Uu le paʻu

Matou te ave se fasi pepa mumu suamalie ma le pipi mafiafia, tipi ese fatu. Otioti le aano i se naifi matala i ni tamai cubes, faaopoopo i le pesini.

Tipi le pepa suamalie

Tip: pe a sauni se meaʻai malulu e tusa ai ma lenei fua mo le laulauʻai, faʻasoa faʻatasi ma pepa lanu - lanumumu, lanumeamata ma samasama. I luga o se ipu lapoa i le ogatotonu o le laulau, o le a foliga manaia!

Oti faʻamaʻapeʻa le cilantro

Ou te fufuluina ma le faʻaeteete se lapoʻa fou o cilantro fou i lalo ole tapuni, tipi ese lau. Faʻapipiʻi greens matala, faʻaopoopo i mea totoe uma. I le faaopoopo atu i le cilantro, e mafai ona e faaopoopo i ai sina pasili, pi po o le basil, o le tele o le eseesega o seti o laau, o le suamalie.

Faʻaopoopo mea manogi ma masima

Vaʻai le faʻatumu i paprika ma le masima i le sami e tofo ai. Faaopopo pepa fou lanu uliuli.

Taimi i le suauu olive

Liligi maualuga le maualuga o le olive olive olive. Faʻafefiloi lelei ina ia tufatufaina mea uma.

Faatumu le pepa i le faʻafeiloaʻi

Matou te ave pepa e totoe, vavae ese le pito i luga ma le 'au, tipi ese fatu, ma fufulu i lalo o le tap. Faatumu le "ipu fagu" faatasi ai ma le fusi faila, ia fai se tamai laumei.

O teuteuga teuteu ua tumu i le faatumuina o le pusa

Matou te teuteuina le meaʻai i lau laʻau cilantro ma vave ona auauna atu - Faʻamalie!

O le fasi falaoʻai e kuka i le kusi cheese - o se meaʻai o le pepa ma le keke

O lenei mea vevela vevela ua saunia aʻo leʻi auauna atu, aua o le vai e amata ona aloese mai le fesoʻotaʻiga ma le masima masima mai fualaau faisua ma laau afu, ma a maeʻa le 20 minute o le tofo o le ipu o le a pa'ū.