Meaai

Faʻalogo o Parataiso Fiafia ma Pipi Kuki mo le Taʻaloga

Ona o le saoasaoa o le saoasaoa o le olaga, e mananao tagata uma e malolo ma fiafia i se meaai manaia. Puki kuki o se avanoa tulaga ese e ulu atu ai i totonu o le lalolagi manaia o meaola. E leitioa faʻafeiloaʻi tagata i le tofo o le niu ma le talafatai o le vasa, o pama, o le malulu malu ma le fiafiaga faalelagi.

O le tuʻuina atu ia i latou o lagona lelei faapena, e oʻo lava i faifeʻau e le faʻapitoa e mafai ona kuka ni kuki niu i le fale. O nei talatala e ofoofogia le manogi ma le faʻaaloalo faapitoa lea e le mafai ona faʻatusaina i soo se mea. E tumau pea ina ia e masani lelei i fualaʻau lauiloa o le a fesoasoani i le faia o se vavega i lau umukuka.

O le popo pulupulu e mauoa i le tele o mea aoga aoga mo le tino. O le faʻaauau ona faʻaaogaina o le oloa e oʻo atu ai i le faʻateleina o le puipuiga ma le faʻamalosia o le gaʻoina.

Snow White Coconut Coconut

O le laau o le pama e fua mai ai nei fualaau aina suamalie e masani ona taua o le "laau o le ola." O le mea moni, o kuki ma laʻau popo e maua ai le manogi matagofie o mea oona, e toe faamanatu ai se palataiso i le lalolagi fou. O le mea autu o le taoina o se aofaiga tele o meataalo, lea e le tatau ona suia i le falaoamata.

List of ingredients:

  • popo niu;
  • fuamoa
  • fualaau suamalie;
  • se pine o le masima.

O le filifiliga e fatuina kuki niu ma kesi e aofia ai laasaga faigofie nei:

  1. Faʻamuʻu le fuamoa i se pine o le masima, ma faʻaopoopoina ai le suka. O le isumu o loo oso i se tui, ona sasaaina ai lea i totonu o se masini protein. Faʻafefiloi lelei ma faʻaauau pea le paʻu seia oʻo ina maua se paluga mafiafia.
  2. O fuʻu launiu e tuʻuina i ni vaega laiti i totonu o le masini seia oʻo ina maua se paluga palau. E tatau ona faigofie ona vaneina ma tumau foliga.
  3. E vaevaeina le pulu pipi i ni mea laiti e pei o fagu. E tofu i latou ma se mea e mamago e fai ai se keke lapotopoto po o se keke. Ona tuʻuina lea i fafo i luga o se pepa tao taofi i le tao tao.
  4. Vaʻaia le umu i le 180 ° C. Faʻafe keke kuki mo le 15 minute. O le taimi lava e mālūlūina ai, e vave ona latou faʻaogaina.

O le faaauau pea ona mataʻituina o meaʻai e fesoasoani ia te ia e aua le soona inu ina ia faatumauina lona tofo.

E maua kuki i se mafolafola mataʻutia ma le pulupulu matala i totonu. E sili le lelei ona 'ai i le aso e tasi, aua e vave ona leiloa lana tofo matagofie.

Feiloai i le tafa o ata ma le kuki Faʻamatalaga

O se masani umi o le feiloaiga o taeao o taeao e fesootaʻi ma le faʻatinoina o manaʻoga. Ma afai e te faia lenei mea i se ipu kofe ma lau mea e sili ona e fiafia i ai, o le olaga o le a sili atu ona manaia. Mafaufau i le fua ma se ata o le keke keke ni faaosoosoga, lea ua leva ona manumalo i loto oa tatou uo mamae. Ina ia fatuina se mea e le fiafia ai, e naʻo ni vaega e te manaʻomia:

  • fuamoa
  • falaoamata;
  • suka
  • popo niu;
  • se pine o le masima e faatusatusa ai le tofo.
  • faʻi
  • pata.

E tusa ai ma lenei fua, e saunia kuki niu i le faia o taga nei:

  1. O le laasaga muamua o le faamamaina o faʻi. 'Otiʻoti i liʻo, ma faʻafefiloi ma le sukalala ma le pata.
  2. Faʻamuʻu fuamoa ma le suka ma se paluga seia oʻo ina lamolemole. E faʻapipii faʻamaʻi popo ma faʻaauau pea ona faʻanoanoa. 
  3. O le isi, o le faʻafefiloi o faʻi ua faʻapipiʻiina ma fuamoa ua sasaina, ua faʻafefiloi Liligi sina falaoamata e fai ai se paluga mafiafia. 
  4. Uu lima e fai ai ni tamai pyramid, lea e vave tuʻuina atu i luga o se pepa tao (o loʻo faʻauʻuina i le pepa paʻu pepa).
  5. E vevela le ogaumu i le 200 ° C. Ona tuʻuina lea o se kuki i lona pito i luga. Pipi mo le tusa ma le 20 minute, ma le mataʻituina pea o ia.

Ina ia vevela lelei le tufatufaina atu i totonu ole ogaumu, e mafai ona e tuʻuina se isi pepa, ae leai ni kuki.

O se togafiti faapena e taofi lelei i totonu ole microwave. Ina ia faia lenei mea, filifili le filifiliga "Grill", tuu mea faigaluega i luga o le meaʻai ma seti le taimi - 6 minute. Aʻo faʻapipiʻi le ulo, o le ai ai se taeao "Faʻaosoosoga" i luga o le laulau, lea e le tatau ona lafoaia e tagata uma o loʻo mataʻituina a latou ata.

O se togafitiga vaivai mo tagata e taofi tao

E naʻo ni nai tagata latou te puleaina i latou lava i fualaau aina suamalie, ae toetoe lava o soʻo se tagata tomai faapitoa i meaʻai e mafai ona kukaina keke kuki Belgian Belgian mo le fua. Ina ia faia lenei mea, ave mea nei:

  • popo niu;
  • pata;
  • fuamoa
  • fualaau suamalie;
  • falaoamata;
  • soda;
  • vanillin;
  • masima;
  • fuālaʻau manogi.

E fautuaina e filifili le fuainumera o mea e gaosia ai oe lava ia, ma mafaufau i le mataupu autu: mo se ipu malamalama - e te manaʻomia le 1 fuamoa.

Tulaga o le kuka:

  1. Fufulu faʻamafanafana le pata i totonu o se vai vai taele. Faʻafefiloi ma le suka gaosia ma taia i se fulu poʻo le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi.
  2. Paʻu fasi fuamoa moa ma le vanilla e fai ai se lush, masini tutusa. Ona faaopoopo lea i le paluga suauʻu.
  3. O le falaoamata, suauu ma masima ua sasaaina i ni ipu eseese. Faʻafefiloi. Faʻaopopo le fuamoa, niu ma fai se paluga susu.
  4. Ufiufi pepa tao i luga o se pepa tao, faʻamamaina i le suāuʻu manogi. Faʻaaogāina o se sipuni tele, salalau laititi polotini paluga.
  5. Vaʻai le ogaumu (180 tikeri). O le pusa ua tumu i le ogaumu e tusa ma le 15 minute. A faʻamalieina, tautua i le laulau.

Meaʻai Taumafa Faatau

O tagata e mulimuli i se taumafa malosi e mananao foi e fiafia i se meaʻai faalelagi. Mo i latou, e mafai e chefs poto ona ofoina atu e mafaufau i se fua ma se ata o kuki niu mai ia oloa:

  • popo niu;
  • faʻi
  • fualaau suamalie;
  • suauu manogi;
  • falaoamata;
  • masima i le pito o se naifi;
  • vai.

Saunia kuki niu koko pei o lenei:

  1. Ua faasee le faʻi. Faʻamama i se vavae seia maua se suʻe tutusa. 
  2. I se pusa eseese, suka, falaoamata, fuālaʻau manogi, faʻi ma vai ua faʻafefiloi. Ona faʻaopopoina ai lea o fagalaʻu niu ma faʻapipiʻi uma mea uma.
  3. O se pepa tao e kuka. Lisi i pepa ma salalau le paluga i foliga o polo.
  4. Auina atu i totonu o se oveni muaʻi faʻamumu mo le 15 minute. I le taimi lea, e mafai ona e faia se kofe masani ma valaʻau lou fale i le laulau. O i latou, ioe, o le a le musu e tofo i se meaʻai suamalie.

Falafola le paluga i se pepa tao ma se sipuni. Ona o le kuki o le a tutusa lava. O lenei mea o le a fesoasoani e matagofie le tuʻuina atu o se meaʻai mo se aiga o le taeao.

Togafitiga o le Popo

O se tasi o filifiliga aupito sili ona faigofie mo kuka mo talatala maaleale e aofia ai na o mea e lua: susu susu ma le falaoamata niu.

I totonu o se pesini tele, o mea autu o loʻo faʻafefiloi e fai ai paluga e aunoa ma ni pulumu.

Ona faia lea e lima lima foliga tutusa o koloboks. Ia tuu filemu i luga o se pepa tao ma tuʻu i le ogaumu mo le 15 minute. Le maualuga o le vevela mo le taoina e le tatau ona sili atu i le - 170 ° C.

E fufulu ipu kuki falaoamata kuka i luga o sukalati ua uma ona faʻamamaina ma tautua e aunoa ma le suka i le taeao o le taeao.

Pulu tioata e leai ni fuamoa

O nisi o faletua e le mafai ona mafaufauina le kuka e aunoa ma le faaopoopoina o fuamoa moa. O le mea moni, o faila poto masani ua leva ona faia ituaiga eseese o ia oloa. Sei o tatou faia se laasaga i lea laasaga ma se ata o kuki niu e aunoa ma fuamoa ma taumafai e kuka i totonu o lau umukuka. I le amataga, o mea e faʻaaogaina e aoina e tusa ai ma se lisi ua tuʻuina atu:

  • pata;
  • popo niu;
  • paluga tatau;
  • susu susu.

Afai e mafai ona faʻaaogaina le niu fou mo le meaʻai, o le meaai o le a sili atu ona manaia.

O se metotia o le saunia o se meaai suamalie e aunoa ma ni fuamoa e aofia ai gaoioiga nei:

  1. O le kulimi suamalie ua faʻafefiloi ma le niu. O le susu susu ua faaopoopoina i le paluga, lea e mafai ona vevela ma vevela.
  2. Uu se paluga falaoa, sasaa falaoamata i le paluga i ni vaega laiti.
  3. Ona latou vaevaeina lea i ni fasipepa, ona latou tosoina ai lea i luga o laulau ma le mafiafia e tusa ma le 4 mm. Faatasi ai ma le fesoa- soaniga o ni faiga faapitoa, o le tele o fuainumera e vavae ese pe faʻapitoa pe koloboks. Faʻasaga atu i se pepa tao ma tao ai seʻi oʻo ina aliali mai se kerupi auro.
  4. Auauna atu i le lauti poo le sukalati vevela. E leai se tasi e mafai ona teenaina sea ituaiga parataiso.

O matai tomai ua matauina o loo i ai le tele o kuki keke. O nisi oi latou e le manaʻomia ai togafitiga vevela. O se taunuuga, mo gourmet taitasi ei ai se tulaga tulaga ese o lenei suamalie parataiso.