Meaai

Strawberry Cheesecake E aunoa ma le Fafaga

O keke cheesecake e leʻi faʻafefeteina o se suamalie suamalie suamalie ma togalaau aina fou lea ou te saunia i le taumafanafana. Mai lea taimi i lea taimi e tatau ona e faia se sisi suamalie e tusa lava pe vevela - o aso malolo e tupu i soo se taimi o le tausaga, ma e te manao foi e te tautua se ipu kofe ma uo e le gata nala sukalati. Mo aso vevela, pe a liliu le ogaumu, e liliu le umukuka laitiiti i totonu o le Sahara, o le fua mo le keke keke e aunoa ma le taoina o se mea ofoofogia, ona e na o le pau lava le mea e te manaʻomia ai se pusaaisa e faia ai le lole.

Strawberry Cheesecake E aunoa ma le Fafaga

O le kulimi suamalie "Philadelphia" o se mea lelei lelei mo le faʻatumu o se cheesecake, ae o se paʻu suamalie suamalie, aemaise lava mo tamaiti, suia lelei.

  • Taimi e kuka ai: 8 itula
  • Auaunaga Per koneteina: 10

Strawberry Cheesecake Meaʻai

Mo faʻavae:

  • 350 g keke pupuu;
  • 150 g pata;

Mo le faʻatumu:

  • 300 g susu kulisi "Philadelphia";
  • 100 g cream 20%;
  • 120 g o suka suka;
  • 2 papatusi o gelatin;
  • 350 g o fualaau fou;
  • vanillin.

Mo teuteuga:

  • 50 g o sukalati enaena;
  • 20 g pata.

O se metotia o le faia o le cheesecake i le strawberries e aunoa ma le taoina

Tipi poloka kesi (i lenei fua "Chess") i totonu o se masini faʻaleleia seʻia oʻo ina mauaina se aofaiga tutusa, lea e tatau ona foliga mai e pei o le oneone. Afai e te kuka i totonu o le atunuu, e aunoa ma ni umukuka, ona tuu lea o kuki i totonu o se pepa palasitika ma taʻavale i luga o se pine, o le ae maua ni nai meaʻai.

Tipi kuki pupuu i se mea e faʻaleleia

Tasi le pata, tuʻu i totonu o se faʻava. Matou te tuʻu le pipi i luga o le ogaumu ma faʻafefete le pata ile vevela vevela.

Fufulu le pata i luga o le vevela vevela

Faʻafefiloi le pata omea ma le oneone. Ave se ipu tao tao faʻasili ma se maualuga maualuga. Matou te salalau le pito i lalo i se siaki, faʻasolosolo ma se pipi laupapa mo pateta, fai se keke. Ona aveese lea o le pito i totonu o le pusaaisa mo le 20 minute.

Faʻafefiloi le pata mafolafola i le oneone ma tuʻu i totonu o se siaki

O tuʻulaʻau lamolemole tuʻuina i totonu o se pesini vai malulu mo ni nai minute.

I totonu o se vevela, vevela le kulimi, faʻaopopo le suka tuai ma le vanillin, faʻafefiloi. E te le manaʻomia le kukaina o le kulimi, faʻamafanafana lelei.

Liligi le kulimi vevela i totonu o se mea e faʻafefeteina ai, faaopoopo i ai le kulimi kulimi Filatalaia ma le tuʻuina o gelatin. Faʻafefiloi mea e fai mo ni nai minute. O le taunuuga o le masini e tatau ona fai sina mafanafana ma le vai ina ia faigofie ona solo le gelatin.

Matou te tuʻuina gelatin papatusi i totonu o se pesini ma vai malulu Fufulu le kulimi i le suka suka ma le vanilla Faʻafefiloi gelatin, kulimi ma le kulimi kulimi

Matou te maua le pito i lalo o le cheesecake ma strawberries e aunoa ma le taoina mai le pusaaisa. Fufuluina fuālaʻau, faʻagogo i luga o solo pepa, faaopoopo i le faʻatumu. Matou te sasaa le fufuluina o strawberries i luga o le oneone, faʻavasega, tuʻu i totonu o le pusaaisa mo le 6-8 itula, pe sili atu - mo le po atoa.

Liligi le fufuluina o strawberries i se oneone oneone, tuu i totonu o le pusaaisa

Matou te maua le sisicake mai le pusaaisa. Matou te vevela itu o le masini ma se mumu pe afifi foi i se solo na sasaina i totonu o le vai vevela mo ni nai sekone. A oʻo i pito o le fufulu lapoʻa i tua o itu, tatala le solo ma aveese mai le cheesecake.

Aveese le sisi i fafo

O le teuteuina o se cheesecake, matou te faʻafeusuaʻi le koko sukalati ma le pata i totonu o se vai vai. O le sukalati e le mafai ona vevela tele - o le a faasolosolo i luga, o le a foliga le manaia. O lona eleelea o le 33-36 tikeri, o lea mafanafana ua lava.

Mo mea teuteu, faʻafeusua i totonu o vai inu vai sukala ma pata

Sasaa le sukalati sukalati sukalati i strawberries e aunoa ma le taoina ma e mafai loa ona e faʻaaogaina i se ipu inu kalafi. Le fiafia tele!

Vaimoa ma strawberries e aunoa ma le tao tao ua saunia!

O fualaau aina i lenei fua e mafai ona suia i soo se fua fou - vine, fugalaau po o blueberries.