Fale taumafanafana

O le lafoaʻi mo le kuka - o se laupapa fagu mai se tagata gaosi Saina

O le faagasologa o le slicing e aveese mai le kuka se vaega taua o le taimi na tuʻuina mo le kukaina. O lona soifuaga o mea taumafa e fesoʻotaʻi vavalalata i se laupapa tipi. E manaʻomia e ia se mea mo le faʻatulagaga:

  • iʻa ma aano o manufasi;
  • fualaau faisua ma fua;
  • pastry ma pastry.

I totonu o umukuka o faleaiga a chic mo oloa taitasi mai lenei lisi, o se isi komiti. O le mea moni, i le fale, o se pusa o se mea taugata tele. O le mea lea, o le a manaʻomia e le toʻatele se mea e sili ona lelei ma le faʻailoga e faia i le suka.

Bamboo o se uo faatuatuaina

O Iapani na muamua faʻaaoga lenei mea. I le taimi muamua, alalaupapa, vaa, ma fale na fausia mai ai. Mulimuli ane na amata ona latou talosaga mo le gaosia o ipu. O le faʻaaogaina o laupapa laupapa vavae e manino:

  1. Tausiga. O nei mea e matua faigata lava ona tuʻuina i luga o se pa ma oloa faʻava.
  2. Sini matagofie. Mai lenei mea, e faia e tagata atamamai se ituaiga muamua o masini umukuka. Ae ui i lea, o lona lanu e le maeʻa pe fufulu.
  3. Amioga faʻalesiosiomaga. Siosiomaga agamalu - tulaga lelei mo le toe gaosia o siama. Ae o le seleseleina o laupapa laupapa e vave ona vave faʻafuaseʻi, e aunoa ma le faʻafefeina o vai. E le gata i lea, latou te le o ese mai mea vevela.
  4. Malamalama mama. Po o le a lava le tele o le oloa (24X34 po o le 28X38 cm), e matua malamalama lava. O le mafiafia o le oloa e 1.8 cm.

Faataitaiga faʻaalia e mafai e mea faitino laupapa ona olo ma faʻapala mai le susu. Ae ui i lea, o laupapa laupapa mai Saina e faia i se auala faapitoa. Muamua, o laʻau ma laʻau o le laau ua nutililiiina. Ona faʻasolosoloina lea i luga poʻo se masini. O lea gaioiga e le faʻaleagaina ai le lelei o meafaitino. O le lelei o le tatuina o laupapa e faia i lenei auala o le latou le faʻafefeteina le pito o knives.

Iloiloga o tagata e sili ona faigata le faʻaaogaina

O lenei faʻataʻitaʻiga o le laupapa tipi o loʻo i ai se 'auʻau faʻalelei, lea e tosoina i sikilima. Polokalama talafeagai ma faʻatinoga e mafai ai ona e tauaveina, faʻapea foʻi ma teuina le mea. O gaioiga gaosi, ioe, e sili ona lelei. Ae o ni nai fausaga faʻataʻitaʻiga ma se faila e foia ai lenei mea e tupu. E tutusa lava le tala e uiga i le mea lava ia. Luga i luga o le eleele ia vave ona e puʻe. O nisi tagata faatau na maua le kelu. O ia sese na tatau ona aveeseina tutoatasi e faaaoga ai le nusipepa.

O le mea lautele, e toʻatele e fiafia i le faʻatau. O se laupapa toso e faigofie ona faʻaoga, ma o le mea sili ona taua, e fiafia tagata uma i lona tau. I luga o le faʻatauga o fefaʻatauaiga a le AliExpress, na totogiina e tagata faatau le 1,317 - 1,513 rubles (eseese lanu) mo lea. Afai e te faʻatauina le oloa tutusa i se isi faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, ona iai lea o tau mai le 2 i le 5,000 rubles.