Fale taumafanafana

Sela vevela mo le fale ma le togalaau - o se fofo fou i faafitauli tuai

E masani lava, e le mafai ona e mafaufau i se faʻamafanafanaga i totonu o lo matou fale, e aunoa ma le masani ai o le toʻasā ma se mafanafana lelei. Ae faapefea le mataupu pe a le o amataina le taimi vevela i totonu o se taulaga, ma o le natura ua uma ona "togi" ia i tatou ona mea e ofo ai, i le foliga o se malulu vave? Ae faʻapefea pe a faʻafefe le timu, timuga mamafa ma le faʻalavelave i la tatou tafaoga i le atunuu? Matou te mautinoa e faʻamautinoa atu ia te oe - o nei tulaga uma o loʻo i ai se auala sili ona faigofie, aoga ma e le taugata.

Talu ai nei lava, ua ulufale ai se ituaiga fou o oloa i le maketi o fale, lea e vave ona maua le lauiloa i le au faatau - se vevela vevela mo le fale ma le taumafanafana. O lenei ituaiga masini faʻavevela o se mea faʻavevela afi ma se elemene mumu eletise e faia i le maualuga o le malosi o le vevela. O ia ituaiga ua amata ona avea ma se suiga i suauu suauʻu ma mea e faʻaleleia ai fale, lea na faʻaaogaina e faʻafefe ai o tatou fale i aso ua tuanaʻi.

Mafaufau i le mataupu faavae o le faagaoioia o masini vevela, o latou ituaiga ma foliga, ma ia maitauina foi tulaga lelei ma lelei o nei masini.

E faʻapefea ona galue se vevela vevela?

O le tele o vevela o lenei ituaiga o loʻo galue i luga o le taʻiala o le faʻamalosi malosi. I ni upu faigofie, o le tagata e fiafia e "pa" le ea e ala i se mea vevela - o se ipu, lea e aofia ai le tele o vaega e lua.

O se vaega o le faagaoioiga o le iunite o le tuʻuina atu lea o le mafanafana vevela o le ea, e le solia ai lona masani lelei ma e le mu ai le okesene i totonu o le potu. O se tasi lenei o mafuaʻaga autu e maua ai se vevela kulima ma ni iloiloga lelei.

O aso nei e tele ma tele mea vevela ole vevela e vevela ai le potu e le gata i le mataupu faavae o se mea e faʻaaoga, ae ona o le infrared radiation. O le eseesega i le va o ia ituaiga masini o le vevela lea latou te gaosia e ulufale sao atu i mea o loʻo siomia ai, e aunoa ma le aafia i le ea.

Ae maise lava le lauiloa o le kesi i le kesi, e tutoatasi mai punavai ma e mafai ona faʻaaoga i tulaga "fanua".

O le faʻaogaina o faʻamaʻaina o lenei ituaiga e matua leai lava se aoga, aua o la latou radiation e talitutusa lava ma le la, ae e le o aofia ai le vaega o le radiation radiation.

Ituaiga ituaiga mea vevela mo le fale ma le togalaau

Faʻalagolago i le a le itu i totonu o le potu o le faʻapipiʻiina o se suālaʻau e sili ona talafeagai, e tatau ona faia se filifiliga i le va o ona ituaiga e tolu. E tatau ona maitauina o le tele o nei iunite e malosi i le 220V fale afi, ae o loʻo i ai foi le vevela kesi - o se ituaiga o masini e tutusa le lauiloa lea e manaʻomia ai le gauai faapitoa.

  • Sela vevela vevela. O oloa e faʻapipiʻiina i le rotate-aunoa, e maua ai le faʻafefe tele o vaalele mafanafana, faʻateleina le saoasaoa o le faʻamafanafanaina o le potu. Faʻamatalaga mai o latou "tagata" i sina malosi ma le tele o le malosi, o nei iunite ua tuʻuina atu i ai filifiliga uma e sili atu ona "ogaoga" faʻatusa. O le tele o auala e faʻaaogaina ai le vevela ma le vevela, puipuiga mai le vevela ma le "faʻalavelave tutupu faʻafuaseʻi" i le taimi o le faʻaogaina - o nei mea uma o loʻo i ai i totonu o le faʻalapotopotoga o iunite.
  • Ceramic wall heaters. Malamalama ma mea vevela e pei o se vaeluaga o se mea e maua ai le ea. O loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o puipui puipui o le potu, e le o ese mai le lautele. O se seti o vevela e aofia ai le mamao ese lea e faʻaleleia ai le faigofie o la latou taʻaloga. O le tele o faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i se eletise faʻaeletoroni e tausia ai le puleaina o le vevela, faʻapea foʻi ma se mea e faʻamalosi ai le ea.
  • Selalala masima. O iunite e sili ona mamana ma telē ma le sili atu ona lelei ma gaioiga. Heaters ua faʻapipiʻiina i le taʻavale e tape le masini i le taimi o le vevela ma le fulitua. O masini ua faʻapipiʻiina timeta, lea e mafai ai e oe ona fetuutuunai le taimi e faagaoioia ai le masini, moli e le faʻamaonia e faʻaumatia ai microbes ma manava mamao.

Gas Masima Sima

E tatau ona taulai totoa i masini e mafai ona faʻaaogaina i fafo atu o le potu malolo - i totonu o se fale taʻavale poʻo se togalaau, i luga o se tafaoga pe fagota, ma isi. O iunite o le a fesoasoani i le mafanafana poʻo le kukaina foi o mea taumafa i tulaga o le savaliga o le kesi vevela. Mo le fale vevela, o nei masini e matua manaʻomia lava "mea e maua ai", ona o le tele o mea i totonu o nuu i tua e tele lava ina tupu nai lo le aai.

E ui i le i ai o se paʻu kesi, o le faagaoioiga o masini e matua saogalemu lava, ioe, i le noatia ma fai fuafua i tulafono talafeagai uma ma tulafono mo le galue ai ma ia mea faigaluega. O iunite ua faʻapipiʻiina eletise o le carbon dioxide ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a sili atu. O faʻamafanafana afi e faʻaalia i le lelei tele i le maualuga o le lelei, ma o le latou aoga sili lava o le gaoioi.

Iloiloga Vitio o le kesi vevela gas MASTER 450CR

Faʻapitoa o masini vevela

Seʻio tatou tilotilo i le lelei ma le lelei o masini vevela, lea e faasolosolo malie ona suia isi ituaiga o vevela mai o latou tulaga maualuga:

  • Saogalemu. O elemene mumu o masini, e faia i le umi ma le faʻatuatuaina laau, o loʻo i totonu o masini ma e ufiufi i se puipui puipuia. O le maualuga o le iunite e le mafanafana i le vevela maualuga, o lea e le mafai ai ona maua ni mumu mai le faʻafesoʻotaʻi. O ituaiga uma o masini e i ai le gaioiga o le puipuia mai le vevela ma le tapunia pe a osofaʻi. O le mea e fai ai le mafanafana vevela vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, otometi lava ona tape pe afai e sili atu i le 45 tikeri le maualuga o latou lagona.
  • Telefoni faʻatau. O le faagasologa o le faʻavevelaina o le potu, i le taimi o le faagaoioiga o le iunite sima, e vave tele, ona o ona foliga mamanu. O le mea moni e faapea o lenei masini o se meaola, "avetaavale" galu o le ea mafanafana. O le ea vevela e vevela i luga o puipui ma meafale, ma, i le isi itu, e faʻafeiloaʻi le vevela i le ea o le potu, faʻateleina lona faʻamafanafana.
  • Amioga faʻalesiosiomaga. O le lelei o le vevela o le taimi o lona faagaoioia o le okesene e le mu i le potu le ea. E puipuia e lelei le fausia o mea leaga, aua latou te le mu i totonu o le eleele, ma puipuia foi le salalau o microbes, ma i ai moli paopao. O masini e pei o le wall POLARIS o loʻo faʻapipiʻiina masini vevela o loʻo faʻapipiʻiina foi i totonu o se masini e fausia-i totonu lea e tausia lelei le ea
  • Le aoga. O le paleni o mamanu o iunite e mafai ai ona latou faaaluina e tusa ma le tolu taimi e itiiti ifo le malosi nai lo o latou tagata, e aunoa ma le leiloa, ae i le taimi tutusa i le mana ma le lelei.
  • Tulaga sili ona lelei. O le fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa o masini o se isi avanoa e le mafaamatalaina. E talafeagai lelei lenei mea i masini vevela mo fale mafanafana. O faʻamatalaga e uiga i tagata o loʻo umia ia ituaiga masini e faʻaalia ai le faigofie o la latou felauaiga ma le faʻapipiʻiina o fale teu i totonu o fale.
  • Faʻavaʻaiga o le faʻaaogaina. O loʻo faʻagasolo lelei ma faigofie ona tuʻuina atu i luga o soʻo se itu. O masini ua faʻapipiʻiina se taimi e mafai ai ona e setiina le taimi mo la latou tapunia, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o se masini mamao, lea e mafai ona taofiofia mamao.
  • Fuafuaga i aso nei. O le mamanu muamua ma le ergonomic o mea uma vevela vevela e mafai ai ona faʻafefiloi tutusa i soo se mea, e oʻo lava ile sili ona faʻalelei, totonu.

E manino lava, o ia ituaiga masini e sili atu ona taua i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, o paaga o loʻo i ai le suauʻu. O se faʻapitoa faapitoa o le tau o iunite, tusa lava pe vevela eletise eletise poʻo le gas.

Faʻamatalaga faʻamaonia e le aufaʻatauʻoa o nei masini e fai ma sui sili ona aoga o le tau ma le lelei o ituaiga uma o vevela o loʻo i luga o maketi i totonu o le atunuu.