Fale taumafanafana

Husqvarna Benzokosa 128I tatau ona e gauai

O Husqvarna o loʻo auai i le gaosia o meafaigaluega ma meafaigaluega mo le fale, togalaau, vaomatua ma le fausiaina. O taʻavale, tagata fai vine, seleulu, tagata faimalaga, mask gasna mowers gas ma isi mea uma ua faia e tusa ai ma atinaʻe fou ma mai mea e sili ona maualuga. O le faafetai i le le mafaamatalaina o le saogalemu o meafaigaluega e iloa ai Husqvarna i le lalolagi atoa ma e matua manaʻomia lava.

Faamatalaga ma uiga o le 128R benzokosa

O le gasoline trimmer model 128R mai Huskvarna ua mamanuina mo le gaosia o vaega laiti ma le tele o laʻau, e talafeagai foi mo le seleina o vao i tafatafa o nofoaga e le mafai ona faʻaaogaina (moega fugalaau, tuaoi). O le meafaigaluega ua faʻapipiʻiina i le afi lua-stroke, o lona malosi 0.8 kW po o le 1.1 hp. O le saoasaoa o le Husqvarna 128R brushcutter e oʻo atu i le 11,000 rpm. Na fausia le afi e faʻaaoga ai le tekinolosi E-Tech 2, lea e faʻaitiitia ai le aofaʻi o le gaʻo o gaʻo na gaosia e le trimmer. O lona maualuga e 28 cm3.

Ina ia mafai vave ona faʻaaogaina le mea faigaluega e tusa lava pe a maeʻa se vaitaimi umi o le le toaga, o le a amataina ai se faʻailoga mo le pamuina o le suauʻu ma se Smart Start system. O le lautele o le gaosiga o le gaosiga o le 45 cm. O le Husqvarna 128R benzokosa o se tagata gaosi penisini ma se taʻaloga tuusaʻo ma ni vaʻaiga tau uila. O lenei mea e mafai ai ona sili atu le lelei o le puleaina o le galuega ma le itu o le meafaigaluega. O le mamanu faʻatasi ma se ituaiga tuʻupu saʻo o le a sili atu ona faʻatuatuaina nai lo le faʻataunuʻu. Ina ia faafaigofieina le felauaiga o le pulumu, e mafai ona gaugau ia manoa uila.

O le mamafa o le meafaigaluega e aunoa ma se suauu, faʻapipiʻi vaega vavae ma se fale e puipuia ai le 4.8 kilokalama. Faʻafetai i lenei mea, o le Huskvarna 128R version o le brushcutter e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi e aunoa ma le faʻalavelave. O le tane suauʻu o le kesi siaki e faia i paʻepaʻe paʻepaʻe, ina ia sili atu ona faigofie le pulea o le aofaiga o totoe o meaʻai i totonu. O le gas masini e i ai le lapisi o le 400 ml. Ina ia amata le pulumu, e lava lava le toso malie o le maea, talu ai o le malosi tatau mo le amataga ua faaitiitia i le 40%.

O le pusa meafaigaluega e aofia ai:

  • naifi ma le 4 paʻu mo vao vevela ma uumi;
  • ulu trimmer (semi-automate);
  • mea faila i luga o le tauau 2;
  • seti o ki;
  • uila uila;
  • taotoga ma le tausiga;
  • puipui puipui;
  • e le vavaeeseina.

Laʻau faiva e faʻaaogaina e aveese ai na o le vao muti.

O le tīmata muamua o le Huskvarna e faʻapipiʻi le otometi e toe foʻi vave i lona tulaga muamua ina ia sili atu ona faigofie ma vave ona toe faʻafoʻi le trimmer. O se naifi faapitoa mo le seleseleina o le mutia e le tuʻimomomoina, ae tuu i totonu o le taamilosaga. O le faʻapipiʻi mo le puipuia o le pulou ma le trimmer i le laina fagota, e tutusa lava, ae leai se mea e manaʻomia e aveese ai pe a suia le masini.

O le laulau faʻatasi ai ma tomai faʻapitoa o le Husqvarna 128R motukosa:

Igoa o uigaFaataitaiga 128R
Mana kW0,8
O le maualuga o le numera fautuaina o taʻamilosaga, tpm11000
Umi vavalalata siama cm328
Gaosiga o masini, ml400
Faʻaaogaina o meaʻai, g / kWh507
Catalytic Muffler+
O le i ai o se saoasaoa faʻatapulaaina i le faʻaogaina o le faʻaoga+
Pauna (e aunoa ma le faʻapipiʻiina o fagu, uaua ma le suauʻu ua tumu), kilokalama4,8
Leo o le mana, dB109-114
Lamele uumi, cm145
Diamita o se naifi ma le 4 laula, cm25,5

Mo se soifuaga e le faʻalavelaveina ma le umi, e fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o le hinu Husqvarna mo afi e lua-stroke.

E mafai foi ona toe faaleleia ni masini gas maskvarna io latou lava lima, e pei o le sui o se faamama o le ea. E le gata i lea, o loʻo maua i se nofoaga faigofie ma faigofie ona avanoa i lalo ole tapuni. E leai ni mea faigaluega e manaʻomia e sui ai. I le tulaga o le malepe, e sili atu le ave o masini i se nofoaga tutotonu, talu ai ona o le valea i mataupu faavae o le faagaoioia o vaega taitasi e na o le faateteleina ai o le tulaga.

O le tele o faʻamalologa masani a le Huskvarna 128R petrol scythes o faafitauli i le mumusu poʻo le tuʻuina atu o suauʻu. I le tulaga muamua, o le kesi pe a uma ni nai sekone pe leai foi. Ina ia faia lenei mea, siaki le tulaga o le moli fufulu. Afai e susu, o lona uiga atonu o le ae manaʻomia le fetuunaiga saʻo o le kapeta. Po o le faafitauli e mafua ona o se le saʻo, ona tatau lea ona e suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga.

Afai e mamago le moligao, ona le oʻo mai lea o le faʻafefiloi suauu. O le tele lava o taimi e tupu mai lenei mea ona o se masini mumu pe faʻapipiʻi. E tatau ona sui le faamama (e sili atu le faia o lenei mea i le 3 masina), ma e na o le pau lava le mea e tatau ona faʻamamaina.

O le gas trimmer o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona tumau mo le tele o tausaga, sili atu ona taua, mulimuli i tulafono o le faagaoioia ma asiasi taimi ma toe sui vaega talafeagai. E le gata i lea, o le tau o Huskvarna 128R suauu penisini o loʻo ogatasi lelei ma lona lelei ma le faʻatinoga.