Laʻau

Faʻaogaina

E talitonuina o le lauʻeleʻele o laau toto o le Carmona genus o atunuʻu Asia, lea e masani ona faʻaaogaina mo bonesai. O le tasi ma le lua-tausaga o lālā o laau e tuʻuina atu i latou lava i le faʻaaogaina o se uaea faʻapitoa.

O le igoa sao ma le aloaia o laau o le Carmona genus o Erezia samshinolistnaya (Exretia buxifoila), peitai, o le igoa o Carmona (Carmona microphylla) e sili atu ona lauiloa ma salalau i le lalolagi.

Cormona (Fukien Tea Tree)

O le ituaiga o le aiga e le o se aiga o Burachnikov e le masani ai, ma e aofia ai ma le lua ituaiga o laau o le vao ma le paʻu laititi ma lau lanu susulu e ufiufi i lauulu lauulu.

Laʻau e oʻo atu i le tolu sefulu futu senitimita. Ae ui i lea, o loʻo i ai foʻi faʻataʻitaʻiga tetele - limasefulu pe sili atu le centimita le maualuga. E mafai ona totoina laau toto i soo se taimi o le tausaga. Mai fugalaau paʻepaʻe papaʻe, i foliga vaaia o le le lauiloa, matagofie lanu mumu po o fua samasama e atiina ae. E le mafai ona faʻamaonia (vevela i le tofo), o le tele o ia mea e le sili atu i le centimita le lautele.

Carmona o se laau toto, ae i le tau vevela e tatau ona teu i se vaega o le paolo i fafo. I le taumalulu, o le laau e siitia atu i se potu mafanafana ma le maualuga o le susu. O le maualuga o le taumafanafana i lenei vaitau e + 20 ... +23 tikeri Celsius.

Cormona (Fukien Tea Tree)

A faʻafeinu, e tatau ona e faʻaaogaina na o vai inu. O le faʻamaualaloina o le mea e tatau ona fai, e tatau ona fai ai se toniga, faʻaleleia lau o le laau - faʻavaitaimi.

A o latou tuputupu ae, ua totoina Carmona i totonu o koneteina lapoa. Ae o lenei mea e tatau ona faia ma le faʻaeteete ma le silia ma le tasi i le lua i le tolu tausaga. O Carmony e faʻaaogaina le faʻaogaina o fasipolo e faʻaoga ai pirotomoni.