Faatoaga

O le a matou faʻafeiloaʻi lau puʻe pele ma faʻapipiiina o ia i luga o le paʻa

O le suavai ma e le o ni meaola e fiafia tele i le taina o tafaoga ma malolo i luga o le moega o tagata, faapea foi ma o latou ofu. Aisea, o le mea lea, e le faia ai se mea manaia tele mo se pusi i luga o se maa. O le a vave ona tosina mai lona mafaufau. A iai se paʻu ma le kiona i fafo atu o le faamalama, o le faamalama ma le radiator o le a avea ma nofoaga e sili ona fiafia i ai mo meaola.

Aisea e manaomia ai?

Aʻo leʻi faia se mamanu faigofie, e tatau ona e suʻeina pe aisea e taua ai lenei mea mo manu. Afai e te suʻeina a latou amio, ona masani lea ona latou sailia se nofoaga lelei. E mafai ona avea o se aluga, o se ato faʻatasi ma le ie lino, ma se pulou, ae le o totonu o se ato moe na faia faapitoa mo i latou. Ma o le masani i au 'auʻaunaga' tutoatasi 'i le nofoaga e le o se mea faigofie. Latou te sailia i taimi uma ni uso mafanafana ma mafanafana, filifilia mea e lelei mo i latou, ae le mo tagata e ona. I lenei itu, o se mea e maua ai se pusi o le a avea ma mea fou fou, talu ai:

  • faia o mea matagofie;
  • toe fai le mea o se mea momoe (masani lava o se polo);
  • nofo i tafatafa o se mea vevela.

I totonu o lenei eria, fagafao po o taifau o le a le faalavelave i lau fagafao. O se moe filemu ma le filemu ua saunia mo ia. O le taimi nei e taua le faamasani ia te oe lava i nisi o ituaiga o fale e le masani ai.

Filifiliga Fale Hammock Homemade

Faatasi ai ma se mamanu le tumau, e mafai ona e lava se avanoa e teu ai i se tamai fale. Pe a fuafua e fai se tapuni mo se pusi i ou lava lima, e taua le mafaufau i ona tulaga. Mo pusi uamea, o se nofoaga moe e le o se manatu lelei, ona e tele naua. Faatasi ai ma isi mea, e tatau ona aveʻesea le meaʻai ina ia mafai ona faʻamamaina.

Veterinarians fautuaina ia fausia ia faia e na o pusi ola maloloina. Ole faʻamafanafana masani e faʻaosoina ai le atinaʻe o le kanesa ma isi faʻamaʻi, ma faʻaititia ai foi le puipuiga. E le gata i lea, o le lauulu e sili atu i luga ma mafai ona pala.

E tusa ma le selau fesuiaiga o lenei oloa. Mo lona fausiaina, o mea sili ona faigofie ma faʻaaogaina ua faʻaogaina. O nisi nei o auala faigofie e fai ai se tapulo mo se pusi i ou lima ma i le taimi lava lea e aloese ai mai tupe e le tatau ai.

O loʻo faʻaogaina e le Cat mea tautau ma ie

Mo le faia o sea talo i se uo na gaosia, e tatau ona e fuafuaina le nofoaga. E mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le laulau poʻo lalo ole nofoa. Afai o le radiator e matua tuai, ona faia lea. O le gaosiga o gaioiga o loʻo i lalo:

  1. Ua filifilia ni paʻu laau laupapa ina ia mafai ona latou lagolagoina le mamafa o le fagafao. I lenei tulaga, o le faavae o le matau uamea e tatau ona sui.
  2. Saili se fasi tafaʻi tafaʻi fagu poʻo se velo. O le lautele e faalagolago i le tele o le tautau.
  3. Gagau le ie i luga o le tautau ma le paʻu i lena tulaga. O se isi mea i lenei mea atonu o ni nai faʻavaa.
  4. Faʻailoga hook i luga o ufiufi i lalo o le laulau. E le gata i lea, e mafai ona e faʻapipiʻi se pulou mo pusi i papa. Ina ia faia lenei mea, saili se tamai paʻu ma pasi i le pito i lalo e faʻapipiʻi ai tautau i luga.

O le mea moni, o le pito i lalo o le lounger e mafai ona oʻo i luga o le fola, o lea o lenei filifiliga e fetaui lelei mo ituaiga laiti po o pepe. Ae e le o se faafitauli mo le faʻafefeteina ma se uiga taʻavale.

Faiga o le Telefoni

Muamua lava, e tatau ona e saunia le faʻavaa o le tele manaʻomia. I le le mafai ona fai, e tatau ona tutusa lona foliga, e ui o faʻatusa faapitoa e faia i foliga o se oval poʻo le liʻo. Tele lava faalagolago i le mafai gafatia o lē e ona. E mafai ona ia mauaina sea ituaiga mea faigaluega pe punou le uʻamea (uaea) i lenei auala. Filifili le tele o le moega, o le matai e tulei ese mai:

  • mamafa ma le tele o le pusi;
  • faʻasalalauga taʻiala;
  • le maualuga o le manaʻoga o le aitema.

E mafai ona e faʻatauina ni fatafaʻatasi ua saunia. Afai latou te le o iai, ona tatau loa lea ona faʻauʻu faʻamau. O tulimanu e faʻapipiʻiina i tulivae faapitoa poʻo se uaea faʻasusu lelei. I lenei tulaga, e tatau ona nana le pito i lalo ina ia le afaina ai le manu. O le lautele o le mea e faʻaaogaina ai faʻamau i luga o le radiator cat e tatau ona fetaui ma le mafiafia o le mea faʻavevela. E mafai ona faia sikuea poʻo le lapotopoto. E le gata i lea, e manaʻomia se sapalai lelei. O se taunuuga, o le a le lele le loia pe a fai o le fagafao e totogia.

O totonu o le umukuka o le a avea ma faʻataʻitaʻiga lelei mo le filifilia o le lanu ma le ituaiga o mea. O le ie e mafai ona i ai i le leo ma pupuni, pepa taʻalo poʻo meafale. O le eseesega o lanu e mafai ona faaleagaina ai le mamanu atoa.

Fausaga fafie

O nisi tagata e ona tamaoaiga taufaʻailogaina latou te fiafia e faʻaaogaina le la. Latou te talitonu e manaʻomia e le tamaʻi pusi se avanoa mo a latou taʻeleʻeleʻele ma malologa. Mo le faia o se tulimanu taula, e manaʻomia e le matai mea nei:

  1. Lua laupapa: o le laupapa ma le tua. O isi mea e mafai ona faʻaaoga, ae tatau ona mama ma faʻamoemoe.
  2. Seu se taga (e tusa ai ma le tele o le laupapa) mai se laʻei matagofie. Faʻapipiʻi ma le faʻaeteete se faʻamafu po o se sintepon i totonu ma tuʻu i luga o le laupapa. E tatau ona toe faaleleia le pito.
  3. Aʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi le filifili, filifili poʻo le uaea. O nei vaega o loʻo faʻapipiʻi i le pito i tua poʻo le faʻavae e faʻaaogā ai faʻataʻitaʻiga ma isi masini.

E mafai lava ona e faʻatau se paipa mo faʻamamaga lelei o le lautele. Faʻailoa lona peleue i ona itu uma (i fafo ma totonu). Faapipii pai i autafa o paipa o le paipa ma tapuni i fagu sulu.

E tatau ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete i le tele o le faga. E le tatau ona ufiufi ai le radiator atoa. O lenei mea e puipuia ai le vevela mai le ulu.

E seasea lava ona faataitai le faʻaaogaina o se paʻu mo se pusi i luga o se faamalama. Na te taofimau i ipu malosi. Ina ia fatuina, e tatau ona e mauaina ni tagata se toalua i luga o uaea uamea o loʻo faapipii i le uila. Ona faia lea o le faavaa mai pipili ma sulu le mea faapipii ie. Vili le isi lua ipu inu i pu i luga. Tata le masini i luga o le faamalama. O le mea lea, o le a mafai e se pusi faʻapitoa ona matamata i mea o loʻo tutupu i luga o le auala.

O nai fesoasoani faigofie o le a fesoasoani ia te oe i le fausia o se pulou masani mo se pusi i luga o se maa, ma maua ai se nofoaga lelei e malolo ai.