Meaai

Sela e fa i le toso ma tomati faapelepele

Cutlets i totonu o le ogaumu o se ipu e faigofie ona kuka, ma nai togalaau faʻatoʻaga e le gata e lelei, ae matagofie foi. O le ae maua le taimi e kuka ai tipi ma le togi peleti i le itiiti ifo i le itula, o le a e malie o se mea itiiti lenei mo se aano o aano o manufasi i totonu o le ogaumu.

Sela e fa i le toso ma tomati faapelepele

O nisi nei o fautuaga mo le teuteuina o cutlets ma le toso ma tomato faapelepele. Muamua, ia mautinoa o le a lafoaʻi lala ma ponaivi o tomato faapelepele. Lona lua, ia gaosia le tamato ma se fasi lanu moli o le suauu manogi ae leʻi tuʻuina le pepa tao i le ogaumu, o lea e le mu ai tamato, ma o le a foliga manaia le paʻu. Tolu, faʻaaoga le sisi susu ma le mayonnaise gaʻo mo le tosoina - o le a liu mūmū le meaʻai, ma o le a gaʻo le aano o le cutlets.

Soʻo se aano o manufasi e talafeagai mo le kukaina o cutisi - toso, moa, vela, ae ia manatua pea e maua mai i ni aano lelei a latou tila. E le aoga lenei mea.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Auaunaga Per Container: 4

O meaʻai e fa mo le kukaina o cutisi ma le togi ma tomati faapelepele i totonu o ogaumu.

Mo meaai aano:

  • 450 g o moa vao (toso, moa);
  • 100 g falaoa paʻepaʻe;
  • 50 ml o susu;
  • 50 g ola;
  • masima, suauʻu kuka mo le faʻavelaina.

Mo le tosoina:

  • 100 g kulimi suamalie;
  • 1 fuamoa mafiafia ua gaosia;
  • 35 g mayonnaise;
  • 5 g oregano;
  • 3 totoa o le kalaka;
  • 1 ata chili
  • 4 patati faapelepele.

Le auala e kuka ai meaʻai i le tosoina ma tomati i tomati.

Faʻafefete fulu (moa poʻo le pipi) poʻo le vela e pasi atu i se faʻi meaʻai. Tatou te filifilia se meaʻai ma ni pu tetele ina ia tele ai aano o aano o aano o manu i le patties, o lea o le a sili atu ona manaia le patties.

Matou te liliu le aano o manu i totonu o se faʻi meaʻai

'Otiʻoti le falaoa paʻepaʻi i totonu o poloka, faʻatumu i le susu susu, soak, liliu atu i se mea e tutusa lelei. Faafefiloi le faʻu i aano o manu.

Faʻafefiloi falaoa ma faʻafefete i le susu ma aano o manu

Oti lelei le vaega o le moli o le ala o le uʻamea. Liligi le masima laititi e tofo ai.

Matou te tufatufa meaʻai i luga o le laupapa, ma tipi ma se naifi faʻamaʻai tele mo ni nai minute.

Faʻaopopo le uʻamea tapuni

Vaevae le vaega i vaega e 4. Matou te faia ni falaoa lapopoa tetele ma le mafiafia e tusa ma le 2 simetimita.

Matou te fausiaina ni tipi

I totonu o se mea e faʻafefete ai faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi laau e faʻafefiloi ai le suauu fuālaʻau faamamaina (odorless). Uʻu le patties i itu taʻitasi seia oʻo ina faʻalanu auro. E te le manaʻomia le aumaia i le sauniuni, naʻo le i ai o se fasi mea auro.

Laʻau tipi i itu uma e lua seia oʻo i le enaena auro

Faia le toso. Fuʻu suamalie susu susu i totonu o se pesini, faʻaopopo meaʻai kuka kuka. Matou te fufulu le pusa o le vevela pepa mai fatu, ma oti lelei. O pulu mata e ui atu i se lomitusi. Faaopopo le mayonnaise, sisi (mix) sisi, fuamoa, kelati, chili ma oregano seia sulu.

Matou te faia ni toso mo cut cut egg cutlets, pepa vevela, kaluka ma mea manogi

Tatou vaevaeina le tosoina i ni vaega se fa, i luga o taila taitasi tatou te faia ai se "lapoa" tele mai le masima sisi. Matou te tuu tomato faapelepele i le ogatotonu.

Matou te faataatia ese le toso i luga o cutisi, tuu tomati faapelepele i luga

Matou te tuʻuina se fasi falaoa i nisi o laulau, faʻamamaina i le suauu manogi, tuʻu le patty, ma sii luga pito o le pepa i le pito i luga ina ia le mafai ona sua le sua i le taimi o le tao.

Matou te taoina cutlets i le toso

Matou te vevela le ogaumu i le vevela o le 220 tikeri Celsius. Matou te lafoina le pepa taofi i ni ogaumu i le ogaumu vevela mo le 7-8 minute - seʻia oʻo ina faʻapipiʻi le paluga i luga o le togi.

Sela e fa i le toso ma tomati faapelepele

I le vevela o le vevela tatou te tautuaina ai tipi ma le toso ma tomati faapelepele i le laulau. I le avea ai o se falaoa o le itu, ou te fautuaina paluga pateta ma salati o fualaau faisua fou.

E i ai ni nai fasi 'oti e tipi ma tomati faapelepele ua saunia. Le fiafia tele!