Meaai

Kiwi Chicken Salad with Nuts

Saladi moa ma kiwi ma nati o se meaai mama lea e mafai ona tautua i luga o le laulau feʻai poʻo kuka mo le 'aiga o le afiafi. O se mea malie matagofie o le 'au manogi manogi suamalie ma le manogi ma moa ma sisi o le autu autu lea o le salati. O siʻosiʻese e faʻapipiʻi le fua, ma o taimi e faʻamalosia ai le tofo. O le ipu e tatau ona vave sauniuni ao le i auauna atu, aua o le sliced ​​o fualaau aina e le mafai ona faʻapipiʻi muamua - o le a latou faʻamamafa le vai, ma e mafai ona avea le meaʻai ma mea e le manaia. Afai e suamalie le kiwi, ona mafai lea ona e faia e aunoa ma le suka gaosi, ona itiiti ifo lea o kalori.

Kiwi Chicken Salad with Nuts
  • Taimi e kuka ai: 40 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 3

Meaʻai mo Salamata Moa ma Kiwi ma Kosi

  • 350 g o aano o moa papaʻe (fusi ufi);
  • 120 g o aniani;
  • 1 le lua o fuamoa moa;
  • 80 g oisa malo;
  • 300 g kiwi
  • 50 g o fua eseese (almonds, cashews, walnuts);
  • 30 ml o soya soya;
  • 80 g o le kulimi kirimoli 20%;
  • 1 ituaiga o lanumeamata;
  • 3 laupepa lanu;
  • 1 talo o le kālele;
  • salt salt, olive oil, sugar cane, laulaʻau laʻau, paprika matagofie.

Metotia mo le faia o salamoa moa i kiwi ma nati

Muamua, ia kuka le moa ina ia mafai ai e le aano ona taofi le sua. Tuu le fusi i totonu o se palupa, faaopoopo i ai se faaputuga o laau afu fou, laulaau laulaau, se paluga o silati olopi ma se naifi, ma masima e tofo ai. Liligi sina vai malulu e nana ai aano o manufasi, aumai i se vevela. Cook mo le 15 minute pe a uma ona kuka i luga o le afi laitiiti. Susu i totonu o le susu.

Salu le moa

Faʻasalaina lelei le aniani, falai le sipisi tipi i le suauʻu olive seia oʻo i le pala. Taumafai e kuka le aniani ina ia le mu, e pei o le meaʻai laka i totonu o lenei salati e le talafeagai.

E mafai ona vevela se kuluga fuamoa. 5 fasi mea mama, tuu i totonu o se pesini, sasaa le soya sau ma tuu mo le 10 minute. Vaʻaia faasolosolo ia suʻesuʻega ina ia latou pisia lelei.

'Otiʻoti le fusi faʻaliliu i totonu o ni vavao, tuu i totonu o se ipu salati.

Fuga le sukati Fufulu fuamoa ma sasaa sau sau soya Tina kuka moa

Matou te faaopoopoina aniani i aano o manufasi, fefiloi. O le faʻapipiʻiina o aano o meaʻai e gaʻo ma aniani falai o loʻo manuia tele, o salamoa moa ma kiwi ma nati ona o lenei mea o le a le aoga.

Faʻafefiuʻi manu ma aniani

O le o totoe o fuamoa o le salu e tipi lelei, lafo i totonu o se ipu salati.

Faʻasalaina lelei fuamoa, faaopoopo i aano o manufasi

Ona matou togi lea o se fasi sisi malo i luga o le sipisi, ina ia faʻaitiitia ai le kalori o le ipu, filifili le sisi ma se mea maualalo maualalo i le mea vevela.

Faʻaopopo leisi

Taʻu le kiwi, tipi le tino i totonu o ni nai pusa, faʻaopopo i mea uma na totoe.

Faʻaopoopo i le Kiwi Salad

Matou te ave palasi, cashews ma almonds, tuu i totonu o se ato malosi, lolomi se pine taamilo pe tape ni fatu i se naifi i luga o se laupapa tipi.

Faʻaopopo meaʻai gaʻo i le ipu salati.

Faʻaopoopo faʻasolosolo meaʻai

Matou te totoina a matou salamoa moa i kiwi ma nati - sasaa se moa masima, se sipuniti o suka suka, tuu se kulimi mumu ma se sipuni o le laulaʻau, faʻafefiloi mea e gaosia.

Faamasima ma le vaitau le salati i le vaitau ma kirimi kirimigi

Faʻasoa le salati moa i kiwi ma nati, o salu o salu e faʻafefiloi i le soya soga ma fasi fasi kiwi, fufulu i le paprika suamalie. Vaʻai loa i le laulau. Le fiafia tele!

Le salati 'aʻi ma kiwi ma nati ua saunia!

O lenei salati ma le kiwi ma nati e mafai ona saunia ma le susu o le susu, o le a foliga mai e manaia, ma se asu!