Isi

Tropical matagofie i lau togalaau kobeya alu aʻe

O le faatauina o fatu, sa ou aveina se taga o le kobe lanu, na matua tiga lava ou te fiafia i logo tetele. Faamolemole taʻu mai ia i matou nisi mea e uiga i le laau ma le auala e ola ai. Matou te leʻi vaʻaia lava fugalaau i lo matou atunuu.

Le au pele o lianas o le a talisapaia le malo manaia mai le tolotolo - aʻe i luga. O logo mataʻutia ma afifi afifi, tausiga lelei ma vave vave ona tupu o le vao ia avea o se tasi o laau e sili ona manaomia i totonu o le togalaau, aemaise lava pe afai e te manaʻomia le teuteuina o le nofoaga.

Kobeya o aʻe i luga - o le ituaiga sili ona lauiloa o meaola e olaola i le lotoifale, lea e taua foi o logo o le monastery.

O a foliga o le laau?

O le maualuga o kobeya o se laau laʻau e pei o le vao e iai ni pine tele. E mafai ona latou ola e oʻo i le 7 mita le umi, aʻo iai a latou mea malosi e pipii atu i sina lagolago ma o loʻo paʻu pea i luga o lālā, ma maua ai le tele o le teritori. O le manatu o le a tupu vave le kobe, e le o toe umi ae avea le liana ma se faʻaauau pea o laupepa complexu.

O le fuga o le kobe e ofoofogia: ia Iulai, i totonu o laʻau i luga o laʻau uumi, lapoa, e oo atu i le 9 cm le lautele, faʻaalia logo. E mafai ona avea ma se tasi poʻo ni fasipepa i luga o puipui taitasi. O paʻu o le logo e liliu i fafo, ma e foliga mai e pei o ni sima mai le ogatotonu. I le taimi muamua, o laʻau e le mafaamatalaina, samasama-lanu meamata ma e le mafai ona vaaia, ae a latou fuga, latou te lanu violē pe paepae. I le faaiuga o le fugalaau, lea e tumau seia oo i le malulu, i totonu oa latou pusa nofoaga ma fatu lapotopoto o loo nonoa. Ae paga lea, latou te le maua se taimi e matutua ai ma i tatou.

Tulaga Tutupu

O le fanau mai o kobei o Aferika, lea e tuua ai se faʻamatalaga i le natura o le fugalaau ma lona faʻatoʻaga: i totonu o la matou eria ua totoina e avea ma tausaga taʻitasi, faʻafouina tausaga taʻitasi e ala i le fatu fatu, ona e le mafai e le togavao ona tatalia le taumalulu a Rusia i nofoaga matala.

Mo se kobe, e tatau ona e tuʻuina se nofoaga lalelei i le mea e mafai ai ona faʻateleina lona avanoa i le taimi o le fuga. Latou te totōina na o fatu laau - o fatu na totoina i le eleele matala e tupu mai mo se taimi umi, pe atonu e le pala, ma o le fuga o le a tuai ma puupuu.

O fatu e totoina ae lei luluina ma toto i totonu o ipu i le faaiuga o Fepuari. I totonu o le laufanua, e totoina ai laau totō i le faaiuga o Me, pe a maeʻa le malulu.

O le tausia o se kobe e le faigata ma e aofia ai taualumaga nei:

  • fafaga soo;
  • vailaʻau faʻamalolo i le amataga o le vaitau, ma le potassium-phosphorus - i le taimi o le faʻapipiʻiina o pipi;
  • vevela vao.

O le tele o fai togalaau o loʻo eli se mea fetolofi i le tautoulu, tipi ese le vaega eletise, ma aumai i nofoaga ma fale mo le taumalulu, ma i le tautotogo latou te toe faafoi atu i le fugalaau e faamemelo i lona toe tupu.