Meaai

Faʻatoʻai suamalie o le strawberry marshmallows i totonu o le fale kuka

O se uluai togafiti suamalie - o marshmallows strawberries e le gata ina fiafia i ai tamaiti, ae faapea foi tagata matutua. O loʻo aofia ai gelatin, o le mea lea ua manatu ai o se oloa aoga. E toatele tagata latou te saunia marshmallows mo se taumafataga fiafia e faamaea ai le mea na tupu i luga o se tusi fiafia. Ua leva ona aʻoaʻoina e taitai le kukaina o marshmallows ma o latou lava lima ma avatu le fiafia ia latou uō vavalalata. I le faʻamasani i fuaitau lauiloa mo le faia o se mea suamalie, e mafai ona e faʻatinoina ma le saogalemu i latou i lau umukuka. O se taunuuga, o lenei mea faʻapitoa, faʻamamafana ma le manaia o le a avea o se mea masani o se taumafataga faaleaiga.

E tele filifiliga mo le faia o le marshmallows mai isi fualaau (apples, raspberries, plums), ae latou te fefaasoaaʻi tutusa le faiga o le fatuina o se lole.

Faʻasologa masani

O nisi o faletua e manatu o le faia o se togafiti faila i le fale ma o latou lava lima o se galuega faigata tele. O le mea lea, latou te lafoaia lenei manatu. O le mea moni, i le mulimuli ai i le poto poto, o le toʻatele ua aʻoaʻoina e fai na o masima. Ina ia faia lenei mea, ia ao mai mea talafeagai ma alu ifo i pisinisi. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai:

  • vine vine;
  • fuamoa moa;
  • suka
  • vanillin;
  • agar agar;
  • suauu suamalie;
  • vai.

Tesema sauniuniga sauniuniga:

  1. O fualaʻau e tuʻuina i totonu o se ipu faʻaofuofu ma faʻafefiloi seʻia oʻo ina faʻasao se sulu. Ma le isi, ua faaopoopo le sugar granulated, fefiloi ma kuka i luga o le vevela vevela mo le silia ma le 7 minute. A maeʻa le paluga, lafo i le pusaaisa.
  2. A maeʻa le 45 minute, fai se vaega o le siva suamalie, faʻaopopo fua o tagata mama. A maeʻa lenei mea, ona sasaina lea o le vai seia oʻo ina faia se kulimi piniki māmā. E masani lava e tusa ma le kuata o le itula.
  3. O le vaega totoe o paluga pateta ua vevela i luga o se afi, ona sosoo ai lea ma le mamafa o agar-agar, sugar granulated (1 le ipu) ma le vai ua faaopoopoina. Faʻasaga i se spatula laau poʻo se sipuni, o le vai ua kuka i luga o le vevela vevela. Pe a mafai ona faia se polo mai lona afu, ua saunia o ia.
  4. Ma le isi, o se lanu vevela o le syrup ua sasaa atu i totonu o se masini o le polo. A maeʻa lenei mea, patipati i se paluga seʻia oʻo ina avea le suavai ma se vaʻaiga lautele.
  5. O se mea e tuʻuina i totonu o se pusa pastry ma tui i luga o se pepa tao, lea o loʻo ufiufi muamua i le pepa paepae mo le taoina. 
  6. Fualaau aina suamalie mamago i le vevela o le potu pe a ma le 12 itula. O le oloa ua maeʻa e faʻafefeteina i le suka palu i itu uma.

E mafai ona faia le laʻau i foliga o cubes, circles, heart or roses. I lenei itu, o tagata atamamai o meaʻai e maua ai le saolotoga atoatoa e fai ai.

Mea suamalie ma fualaau suamalie - fualaʻau marshmallows

A fua mai vine i le togalaau, ou te manao e faia ni meaʻai eseese mai ia i latou. E mafai ona:

  • suamalie suamalie;
  • siamu;
  • aisa kulimi;
  • teli;
  • toli.

O fai togafiti poto ua ofoina atu se fualaau togafiti togamasi faigofie, lea e faigofie ona saunia i le umukuka fale. Mo se meaʻai, latou te ave se vaega faigofie o vaega:

  • Strawberry puree po o tamai vine
  • agar agar;
  • suka
  • vai
  • fuamoa paʻepaʻe;
  • suauu suamalie;
  • se apu.

O le faagasologa o le faia o togalaau o marshmallows ma le apu e aofia ai gaoioiga nei:

  1. Muamua, o le agar-agar ua sasaaina i totonu o vai mama. Faʻamalosi mo le itiiti ifo ma le 10 minute.
  2. O le agar agar ua faʻaaogaina e sasaa i totonu o se fagu. E faaopoopo le suauu ma aumai i se vevela. O le taimi lava e aliaʻe mai ai le pulu, aveese mai le vevela.
  3. O pateta pateta lalaga e faia mai apu ma strawberries, ona sasaa lea i totonu o le pesini paluga. Ona, i luga o le saoasaoa, o le masini ua sasaina, ua tumu i le okesene.
  4. E aunoa ma le faamutaina o le sasaina o fualaau aina ma le pure pure, ua amata ona aumaia le protein i ni vaega laiti. Ma pe a uma ona faʻaogaina le puao vavao, ona sasaa lea o le siva i totonu o se vaitafe lanu.
  5. I le isi itu, o le masini e faʻafeiloaʻi i se pusa paʻu pepa ma se paso talafeagai. I luga o se laupepa e gaosi ai marshmallows o soo se foliga. Fafasi i le suka suka.

Pe a sasaina le marshmallow, e tatau ona manatua i le mafaufau e toetoe lava faalua. O le mea lea, o le taimi muamua e tatau ona e saunia ni meaʻai lapoa mo lenei gaioiga.

O fualaau suamalie e le o se faʻalavelave

E le o se mea faalilolilo le vave ona manuia o vine ma fua i le tasi ma le isi mo se vaitau puupuu o le taumafanafana. Ae e te leʻi maua se taimi e te fiafia ai, e oʻo mai le taimi mo le isi. O tamaʻitaʻi atamamai e faʻamalosi i latou e faʻalautele lo latou fiafia mo se tausaga atoa.

Manatunatu i le auala na faʻafefe ai e chefs faigālaʻau masima fualaau i le fale. O le fua e aofia ai mea faigofie:

  • faʻamaʻi papa pipi tio;
  • suauu suamalie;
  • paluga susu;
  • gelatin;
  • pata mo le sima paʻu.

Poloaiga faʻatinoina o galuega:

  1. O le oloa malulu ua tuʻuina atu i totonu o se fagu ma tuʻu i luga o le afi laʻititi ina ia liu.
  2. Ma le isi, i totonu o le puree berry oomi le sua mai le afa o lemoni.
  3. Aumai le paluga i se vevela ma aveese mai le vevela. Ona liligi lea o le gelatin ma tafe lelei mo le 7 minute.
  4. O le suka gaosi ma le susu gaosia e faaopoopoina i le masini, ae latou te le taofia le sasaina o le oloa. A maeʻa lena, o lona tele o le a faateleina pe tusa ma le faalua.
  5. O se pepa tao mai le ogaumu e lilo i le paʻu. Lubricate i le pata, pe a uma ona sasaa le palu falaoa, lea o loʻo totoe i lenei fomu mo le 24 itula.
  6. A maeʻa lenei vaitaimi, ona feliuliuaʻi lea o le fomu i luga o se laupapa laupapa. O le faʻafefeteina ma le suka i luma o le suka. Aveese ma le faaeteete le pepa ma tipi i fasi vaega.
  7. O marshmallows togafiti ua faia i le fale e faʻaaogaina i le lauti poʻo le kofe e aunoa ma le suka.

E tatau ona tuʻu le otaota i le vevela o le potu e le sili atu i le 25 ° C.