Fale taumafanafana

Lafoaʻi eletise faʻavaitaimi mo le faʻamafanafana - mafanafana mafanafana

Le faʻafitauli o le faʻapipiʻiina o le vevela eletise mo le faʻaleleia o le vai i totonu o tagata o le taulaga i le taumafanafana, i le taimi e toe faʻaleleia ai fesoʻotaiga. Manaomia se ituaiga masini ma ni fai togalaau. Afai e mafai, e sili atu le tamaoaiga e faʻaaogaina ai masini kesi. O le vevela vevela e le manaʻomia se avanoa tele, ua saunia i soo se taimi e tuʻuina atu le aofaiga saʻo o le vai.

Manaoga mo le faʻapipiʻiina o se masini eletise eletise

O loʻo i ai se vateatea tele o afi eletise eletise eletise i luga o le faʻatau. E ese i latou i elemene mumu, mea e maua ai ma faʻaiʻuga. Tuufaatasia uma masini le manaoga o se fesoʻotaʻiga faʻamaoni faatuatuaina mo le fesoʻotaʻiga. O le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se elemene mumu eleelea e aunoa ma le mamafa o le laina fale e fuafua i luga o mea e mafai ona fuafua i ai le vai. O le vai faʻafefe vai mo se faʻaʻeleʻele ua fuafua e faʻavae i luga o le tafe o le suavai i le fafagaina i luga o le 6 l / min. O lona uiga i le taumalulu, pe a oʻo i le 5 ° C le vai i le laina, e manaʻomia le vevela o le 13 kW le malosi, e mafai lava pe afai ei ai se laina eletise lona tolu.

E mafai ona e faʻaaogaina ni masini eletise, e faʻapipiʻiina i luga o laasaga taʻitasi ma le faʻaaogaina o le eletise e 3-8 kW. E masani lava, o ia afi eletise eletise faʻafuaseʻi mo le taʻele o loʻo i ai a latou lava fagu ma e na o ia lava e galue ai.

Ae e tusa lava pe maualalo le masini eletise e manaomia ai se laina tuʻuina atu, o latou lava talita ma se poloka o poloka puipui mo le faʻaaogaina o le eletise i totonu o se potu susu.

Aʻo leʻi faʻatau se masini, e tatau ona maua se manatu mai tagata atamamai i le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le masini i totonu o fale fale. Fausia i le sili atu ma le afa seneturi ua mavae e isi tulaga ma i lalo o mea tuai fale, o fesoʻotaʻiga e mafai ona vaivai mo le faʻapipiʻiina o se vai vevela.

O le mea lea, ao leʻi faʻatauina le masini e tatau ona e:

  • saili le maualuga ole malosiaga lea ua mamanuina ai le upega o fale;
  • e faʻamalamalama pe mafai ona faia se tolu laina, aua o le i ai o se ogaumu eletise ole fale e le o se faʻamaoniga o sea avanoa;
  • siaki pe o le mamafa i le vai malulu ma ona faʻaiʻuga mo le filifilia o se mamafa poʻo se masini eletise e tumau.

O le a le faigata ona faʻapipiʻiina se faʻaleleia o soʻo se gafatia i faleoloa o le faleoloa e tele-faleoloa nei. O le tulaga masani e maua ai meafaigaluega eletise ina ia mautinoa ai le faʻapipiʻiina o masini ma le mana e oo i le 36 kW. O le faʻavevela vai mo le taʻele i le atunuu e na o le leai o se aʻafiaga ma fesoʻotaʻi atu i se laina faʻatasi ma se gafatia e oo atu i le 8 kW. Ae i totonu o le atunuʻu, e mafai ona e faʻaaoga uma le vaomatua e teu ai ma le malosi o le sola o le aso.

Vaega o le faʻaaogaina o afi eletise

O le eletise vai faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i luga o le fagu e galue i luga o le mataupu o le fufuluina o 'olo o le mea faʻavevela i vaʻa vai. Ole laʻititi o le mafiafia o le vai vevela, o le vave ona vevela. I le faatonutonuina o le tafe o le vai i le taʻele, e mafai ona e faʻaititia pe faʻaitiitia le vevela o le vaitafe. O le faʻaogaina ma le faʻamaoni o le faʻavevela e faʻalagolago i le mana o se tasi poʻo ni mea faʻavevela, o le suavai ma le mamanu o le vaomatua.

O le faʻaaogaina o le faʻavevelaina o le tino e:

  • mauaina o le vai vevela i le aofaʻi sao i totonu o ni nai sekone pe a uma ona faʻaaoga le alavai;
  • faʻatusatusaina o le masini ma faʻapipiʻi faʻatulagaina;
  • tolopo faʻatali mo le iuga pe a uma ona mauaina le poloaiga.

E i ai ni mea le lelei pe a faʻaaogaina se faʻavevela vai mo se taimi taʻele:

  • o le saogalemu pe a faʻaaogaina se eletise i totonu o le faleʻeleʻele e manaomia ai le faʻapipiʻi faʻapitoa o pito uma i se mamanu e faʻamautuina ai le susu, le i ai o RCDs, faʻavae, ma isi eletise eletise eletise;
  • faʻapipiʻiina o se laina eseese ile masini;
  • le mafai ona faʻaaoga le vevela i se tasi o vaega o filifiliga;
  • ia maua se fua masani masani o le tafe ma le mamafa i totonu o se masini faʻavevela i se mafanafana lelei, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga tolu-vaega.

E tatau ona totogia faapitoa le faʻaogaina o le laina eletise lona tolu o loʻo iai nei i totonu o le fale taʻele. Aua e te taumafai e fai le galuega oe lava. Tuuina atu le masini, filifiliga o le eletise ma le puipuiga i polokalama faapitoa. E leʻo se inisiua se tasi e inisiua i le malepelepe, ma o le vai o se taʻavale o loʻo iai nei, e pei o se tino o le tagata.

Iloiloga o le mana manaʻomia e mautinoa ai le faʻavave

Ina ia fuafua saʻo le mana o le masini mo le vai, matou te faʻaaoga le fua faʻatatau:

M = P * (Ti-n) * 0,073, pe afai:

  • M - malosi kW mo le faʻavelaina o vai;
  • P o le vai e taumafaina i le taimi tasi;
  • (Ti Tn) - pe fia tikeri na vevela ai le vai.

Ina ia faʻamafanafana le 4 lita o le vai i le 20 tikeri, e manaʻomia le mana o le 6 kW, ae o le a faʻafefe le vevela i le taumafanafana, pe a uma le mafanafana o le vai, ma fiafia le tagata faʻaoga i le maualalo o le mamafa. Mo se vai malulu atoa, e manaʻomia le tolu-vaega o le faʻatulagaina o le 13 kW pe a ma le 13 kW.

Ae ui i lea, o tagata gaosiga, faʻaaogaina tulafono o le fisiki, atiaeina eletise o le eletise vai vevela mo le taʻele ma se mamanu faapitoa lea e faʻaititia ai le aʻafiaga o fafo ona e le gata i le faateleina o le tele o vai vevela. O vaʻa faʻapitoa faʻapitoa e iai se laasaga lautele i luga o le faʻatoʻaga faʻatasi ma le masini ma se pusa vaiti. O lenei mea e faʻateleina ai le mamafa i totonu o le tino, ma o tamai avanoa i totonu o le pusa fagu e faʻaopoopoina ai se aʻafiaga. O le mafuaʻaga lena e faʻaaoga ai e le leai ni faʻalavelave faʻalavelave faʻatasi ma a latou lava seti o aʻa. E le manaʻomia e togafitiga togafitiga, latou te faʻaaogaina mea faʻapipiʻi palama.

I mea faʻainisinia faʻapitoa o mea uma e faʻafefe vai vai vai i vai taʻele, o le faʻalauiloaina o le suavai e faʻaalia mai le fuafuaina o le vevela i le 350 C, ma e na o Electrolux e fua le tafe o le tafe e faavae i luga o le vevela 29.

Le masini ma eseesega o le mamafa ma le leai o ni auala

O le pusa faʻavaʻa vai faʻafefe vai e aofia ai:

  • faʻapipiʻi masini tapuni;
  • se masini mo le faʻafesoʻotaʻiina o se vaiinu poʻo se faʻapipiʻi faia o le faʻafeinu i totonu o le pusa;
  • se faatonutonuina o le vevela ma se poloka mo le momotuina o se mea vevela vevela;
  • elemene mumu ma le eyeliner;
  • fale ma tulafono faatonutonu.

Seia oo mai i le taimi nei, o mea sili ona faigofie na manatu e sili ona faigofie, ae faatasi ai ma le amataina o le fou o Atmor, e mafai e se tasi ona fai lenei mea ma le lapataiga. O se manaʻoga fou i le faʻaaogaina o tagata faʻaaoga o le faʻavevelaina o le vai Atmor Fiafia 100 mo le timu. O lenei mea e le o se masini eletise, ua fuafuaina mo se malosiaga o le 3500 W, i le faasologa o loo i ai isi mamana mamana. O le vevela o le vevela e oo i le 50 tikeri, e mafai ona fetuunai. Totogi o le 3 l / min i le vevela ole taimi. O lona uiga e mafai ona faʻaleleia e ala i le tuʻuina atu o le mafanafana i se tulaga lelei; 3 tulaga o tulafono faatonutonu. Tulaga maualuga 39 * 22 * ​​9 cm, matua laʻitiiti. O le tino o le palasitika, ergonomic. O le masini e maua ai le suavai maualalo, o le pulupulu i le fagu vai 1.5 mita le umi. Faʻaaoga se faʻavela vai e faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o vai vai. O le tau e 2670 rubles. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le malosi faʻasaoina i le faagasologa o le faʻaaogaina le faʻaogaina o le suavai a Atmore e sili ona aoga.

E faʻapefea ona filifili se eletise eletise faʻafuaseʻi?

Muamua lava, o le faasologa ua uma ona taʻua ua filifilia. E taua tele o le masini e patino lea i se tagata gaosi oloa, e tele naua. I le faʻalogoina o Atmor, Ariston, Termeks, Electrolux ma isi faʻailoa lauiloa. Faʻateleina le iloiloga faʻalelei o iloiloga i le Initaneti.

E mafai ona e faʻapipiʻi se masini eletise i totonu o se fale fale mo le vaitau o le taumafanafana e ala i le faia o se mea faʻapipiʻi i le vai vevela. I lenei tulaga, o le a malolo le masini i le taumalulu, lea o le a faʻalauteleina ai lona soifua tautua.