Meaai

Raseli Geli mo le taumalulu

O fualaau suamalie mo le taumalulu e saunia mai fugalaau lanumumu mumu. Toeitiiti lava o ni vine e talafeagai mo le kuka. O le mea e manaia e uiga i le fua o le te le manaʻomia le faʻaaluina o se tupe tele i le tiliina ma le fesuiaiga o fugalaau. Ae o le mea lenei, e pei ona tatou iloa uma, o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona malosi-faigaluega pe a uma ona seleseleina. O le tuusaunoaga, masalo, o ni tagata fai togafiti mama, oe, pe a tutupu ni fugalaau, lafoʻese lapisi, faʻamau ma lau. O le fusi e lele ma le fusi beetle e sili atu ona afaina i fua fou, ma o lea, e leai ni mea e le fiafia ai i lenei jam, e pei ona faamamaina ma le faaeteete le papa puree i se vaega o gau.

Raseli Geli mo le taumalulu

E masani lava ona ou maua ni fugalaau ma "mea ese mai fafo", o lea ou te fiafia ai i lenei fua: i le itiiti ifo ma le itula, e aunoa ma se tele, o le a maua ni nai fagu o fualaau suamalie mafiafia.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Aotelega: 3 apa ma se gafatia e 350 g

Meaʻai mo le faia o le siloti kulimi:

  • 2 kg fugalaau;
  • 2 kilokalama o le sugar granulated;
  • se vaega o gau gasegase.

O se metotia o le faia o le tilotika mo le taumalulu.

O lea, ua aoina le fusi. E le mafai ona teuina nei fualaau manaia mo se taimi umi, i totonu o le pusaaisa - e le sili atu nai lo le aso, afai latou te momoe umi, e tatau ona e kukaina le uaina vine.

Totoina o fugalaau

O pipi e tatau ona mulumulu: tuʻu i totonu o se mea e teu ai meaʻai, fufulu i vai vai, tuu le ipu malamalama e faʻafeinu. Matou te aveese otaota vaaia - faaleagaina faʻataʻitaʻiga, lala, laulaʻau, 'olo.

Matou te fufulu ma fufulu fugalaau i vai tafe

Matou te feaveaʻi le fusi i totonu o se ogaumu po o se ufiufi ma se puipui tele ma maualuga, tuu i luga o le ogaumu.

Matou te togiina le pipi ma se vaimasi mo pateta ina ia amata ai le sua, liliu i luga le afi tele, aumai le puree papa i se vevela, kuka mo le 15 minute.

Faʻaliliuina fugalaau i le pan ma kulad. Aumai i se mea vevela

Matou te ave se mea e teu ai meaʻai poʻo se faʻavevela o le lapoa talafeagai, matou te tuʻuina se vaega o fualaau faafomaʻi i totonu o le tasi papa, pe afai e te faʻaopopoina ni laumei, o le a faigata ona faʻalavelave.

Fufulu sina paluga palu pateta ma se sipuni sipuni, ona liliu lea o le sipisi i se nonoa, faapipii le mea na totoe. I totonu o le fusi, toetoe lava o fatu kulisi uma, lapisi, ma "na" o le a tumau pe afai latou te i ai i fugalaau ma le amanaiaina. Ou te faʻamoemoe e te malamalama po o ai!

Faʻasusu le kulipi mamae e ala i le susu

Liligi le suka tilati i totonu o le kulipi puree ma toe tuʻu le pamu i luga o le afi, aumai i se vevela i luga o le vevela masani, faʻafefe mo 8-10 minute. Ua lava lenei taimi, afai e te faʻapalapalaina le uumi, ona faʻafelanisi lea o le pateta pateta.

Liligi le suka i totonu o le fugalaau mama mamae ma le vevela mo 8-10 minute

Muamua, i le faagasologa o le paluga, o le tele o fulufulu afu, o le a faasolosolo lava ina mou atu. E fautuaina le aveeseina o le pusa o totoe i se sipuni slotted.

A oʻo le kuka o le mamae mama maeʻa, o le foam toetoe lava a le faia i luga o le fogaeleele.

Aveese foams i le rasipi puree

Matou te saunia ni pusa mo le faʻasaoina o jeli. Faletupe ma faʻapipiʻi i laʻu masini fufulu meaʻai poʻo le susu, fufulu i vai mamā. Matou te faʻamamaina ipu i le ogaumu i le vevela pe a ma le 150 tikeri Celsius.

Matou te sasaa atu le tilotila i totonu o fagu, nonoa faʻamau, liliu i luga o le tapuni, afifi i se palanikeke mafanafana.

A maeʻa maeʻa le fagu i le kulimi kulimi, matou te teuina i se nofoaga malulu - o se pulou, o se pulou poʻo luga o le pito i lalo o le pusa vaisaisa. Ua sauni le uati fusi mo le taumalulu.

Liligi le suamalie masi ua maeʻa i totonu o fagu vai

E ui i le auala, o le siloti o le fualaau ua saunia e tusa ai ma lenei fua, e mafai ona faʻamafiafia ma gelatin, agar pe 'kukaina i le suka. Pe a faʻaaoga soʻo se tasi o nei mea, o le aofaiga o suka e mafai ona malepe.