Tala Fou

Na matou manumalo i le Upega Auro 2009!

Matou te fiafia e faasilasila atu i le aso 17 o Fepuari, 2010, na faʻasalalau ai taunuuga o le Tauvaga Tausaga Tolu "Golden Site 2009", ma o le taunuuga o lenei poloketi "Botanychka.ru" na lauiloa o le manumalo i le tele o vaega i le taimi e tasi.

Na matou manumalo i le filifilia "Galuega a le tusitala"i le filifiliga lautele Polokalame e leai ni poloketi ma i le filifilia "Aiga, aiga, ola, matagofie ma le soifua maloloina". Ma o la matou poloketi na avea ma manumalo o le Vote a Tagata i le filifiliga "Copyright Works".

Matou te faamalo faatasi ai ma lenei manumalo o i latou uma na aofia ai i le foafoaina ma le atinaeina o la tatou poloketi, o tatou tusitala sili ona fiafia i ai ma, ioe, o tagata asiasi uma o Botanychka. O nei manumalo e mo i matou le amanaiaina o le galuega ua faia ma o se faatosinaga sili mo le atinae atili ma le faaleleia atili o le upega tafailagi.

Mo lana vaega matou faafetai o le au faatonu o le tauvaga, o le taʻitaʻifono o le jury - Alexander Malyukov, sui uma o le aufaʻamasino faavaomalo ma tagata atamamai o le tauvaga, ona o le agavaa o le tauvaga sa faia i se tulaga maualuga.

O le tausaga lenei na faia ai le faʻatagaga i Moscow i le potu fono a le paka o Avia Plaza. O le sauniga na auai atu i ai tagata manumalo, o le au faaiu, sui auai o le au faatonu, au popoto, aufaasālalau ma isi malo o le mamalu.

E uiga i le tauvaga

O le Golden Site o le talafaasolopito o le uluai tauvaga a le Initaneti Rusia. O le Tauvaga Tauvaga o se faailoga faʻapitoa i le atinaʻega o le Initaneti, e faʻamalosia ai punaoa sili ma mafai ai e oe ona foia faafitauli ia e faʻaleleia ai le tulaga lautele o le atinaʻe o le Initaneti Rusia.