Fale taumafanafana

Malamalama teuteu mai Saina e faʻamalamalamaina ala i luga o le saite

O le teuteu malamalama o se tasi lea o mea taua e manaomia mo tagata e ona ia latou lava poloka. Pe a fuafuaina lumanaʻi i fafo, o mataupu nei e ao ona matauina:

  • ina ia mafai ai e le malamalama ona galue i le tausaga atoa, e tatau ona filifili se oloa mai i mea aupito maualuga ma mea umi e mafai ona tumau le faʻaaogaina pe a maeʻa le tau, vevela, gutu.
  • e tatau ona faatulaga le malamalama o alalaupapa ina ia leai se faʻalavelave i le taimi o le gaioiga i luga o le nofoaga i le pogisa.

E mafai ona e faʻatau mai faʻamalamalama lelei mo togalaau faʻatoʻaga mai tagata gaosi Saina ile Aliexpress.

Loto o loʻo faʻamalamalamaina: faʻavelaina o le malosi o le lā, fale alumini, tikeri o le puipuiga IP65 e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo, numera o pusa - 1, o le batini - 1.2V / 600mAh. Lanu malamalama: moli paʻepaʻe mama.

O le moli e mafai ona faʻamalamalamaina 10-15 sikuea sikuea. O loʻo i ai se faamau i luga / tape i luga o le laulau. O luminaire taitasi e sau ma nisi pusa lavelave.

O le maa e mafai ai e oe ona maua le aofaʻiga o le tau manaʻomia i le taimi o le la o le aso. A maeʻa le moliaga o le malosi o le lā, o le moli e faʻamalamalamaina le teritori i le afiafi atoa ma le po atoa.

O le tau o oloa mai se tagata gaosi Saina e le sili atu le maualalo nai lo le tau ile faleoloa i le initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mauaina o se tasi o le moli i luga o Aliexpress o le a tau ai oe 1,567 rubles. A oi ai i totonu o le CIS atunuu, o le tau o le tasi le vaega o ia malamalama o le a tau e 1700-2000 rubles.