Meaai

Salati ma moa falai ma moa

O le salati ma le umu anufe ma le moa, o se mea manaia ma le manaia e mafai ona saunia e le gata mo le laulau fiafia, ae mo se taumafataga masani. I lenei fua, o le salatisi ma le musika, ae i le vaitau o mushroom e mafai ona e suia i ni vavao vao vaovao, o le a sili atu ona lelei. O se salati ma ogaumu o moa po o taʻalemu, o lona uiga, faatasi ai ma moa moa mumu, o le a sili atu ona faʻamamaina i le tofo nai lo le kuka i le susu o le susu, ona o le aano o aano o manu.

Salati ma moa falai ma moa

O le isi mea faalilolilo o le saunia o se salati fualaau faisua faatasi ai ma aano o manu ma musika o le masima. Aua le masima mea e ese mai i le faagasologa o le kuka, na o le tasi lava, pe a uma ona saunia ni meaʻai i se ipu salati. Muamua, afai e ese le masima, o le masima e masani ona faʻatuputeleina, ma e leaga tele. Lona lua, o nisi o oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, kukama fou ma gusi, pe a uma ona faʻafefiloi ma masima, amata ona faʻasaʻo le susu. O lenei mea o le a taʻitaʻia ai le faʻasaina o le vaituloto o le kukama i se pesini ma salati.

Ia kuka i taimi uma ia meaʻai ao lei auauna atu - o meaai fou e manaia ma maloloina!

  • Taimi e kuka ai: 40 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 4

Meaʻai mo le Saladi ma 'Amu anufe ma chickini

  • 400 g o moa ua kuka;
  • 250 g o siamupini;
  • 140 g o Karoti;
  • 140 g o aniani;
  • 50 g o aniani lanu meamata;
  • 30 g o le dill;
  • 200 g o kukama fou;
  • 40 ml o suauu olive;
  • fuālaʻau manogi mo le faʻavelaina, masima, pepa, sugar granulated, vine cider vinegar.

O se metotia e saunia ai le salati moa i maso masusu

Tipi le pulou puʻe mai le palapala i ni fasi manifinifi. I totonu o le pani, vevela 2 sipuni tele ole gaʻo mea manogi le manogi, fulu le pulou mo ni nai minute. Tuu fasi puʻamu faʻafefete i totonu o se pesini salalau, tuʻu le suauʻu i totonu o se pani.

Otioti pulo ma vela i totonu o se apa

I totonu o le paʻu lava e tasi, matou te faʻaogaina aniani aniani. Matou te saute le riki mo le 6 minute seia oʻo ina maua mai se paolo malulu. Faaopopo le sipisi lanu i le pulou.

Vaʻaia, fuga o aniani

Matou te aveeseina aano o aano mai lapoa o moa ua kuka, tipi i totonu o ni tamai fasi.

Tina kuka moa

◊Oti tilotika fou i ni fasi ie manifinifi. Tuu totoa galoti i totonu o le apa, pe a uma le aisisi, ufiufi, simmer mo le 12 minute i luga o le vevela vevela.

Lavea kukama fou i ni noodles. Afai e faigata tele le peel o kukama, ona e tipi ese lea, tipi ese kukama muamua faatasi ma le paʻu maaleale.

Fufulu lanu lanumeamata ma le tumu i le vai malulu, tapena lelei.

Otioti kapiti ma faʻafefiloi i totonu o se pani Kipi kukama ma namu Oti lelei le greens

I totonu o se ipu salalafola loloto, faʻafefiloi le moa ua kuka ma aniani ma fusi anufe. O le faavae lenei o le salamoa moa faʻatasi ai ma puʻupuʻu falai.

Faafefiloi moa ma aniani ma musika.

Faaopopo kukama.

Faʻaopoopo totoma i le ipu salati

Faʻamama le totō greens.

Faʻaopopo greens i le salati

Faʻaopopo le kāpeti faʻamaʻalo mafanafana i le vaega o totoe o le salati faʻatasi ma falu anufe ma moa ma naʻo le taimi nei tatou te masima le ipu i lau mea e fiafia i ai.

Ona faʻaopopo lea o le pine o le sukalala ma le 1-2 teaspoons o le apple cider vinegar i le salati, pepa ma le pepa uliuli fou, faʻafefiloi lelei ia mea.

Tuu ni karoti, masima ma mea manogi i le salati

Vaʻai le salati i le maualuga o le olive olive, faʻafefiloi.

Season salata i le suauu olive

Ina ia teuteuina le salati, tipi se fulufulu o aniani lanu meamata. Tipi le aniani i fasi uumi umi. Matou te tuʻuina fasipepa mo ni nai minute i se pesini vai vai. I totonu o le vai malulu, e liua ai fasi 'aniani i ni pulu matagofie.

Teuteu le salati i le kuliki ma le tautua.

Salati faʻatasi ma moa faʻasusu ma moa ua saunia!

Salati faʻatasi ma moa faʻasusu ma moa ua saunia. Le fiafia tele. Cook vave ma fiafia!