Fale taumafanafana

Suiga faamanuiaina ma se pusa o le hammer Hyundai H 850 mai Saina

O le punerise o le Hyundai H 850 o le a fesoasoani ia te oe e toe atiaʻe le fale, faia se pu i le monolith, pe vaeluaina puipui i lalo o le telefoni. O lenei metotia o le a avea ma fesoasoani sili i le matai o le aiga, o se tagata moni.

Punch Faʻatonu

O le fanau mai o le brand Hyundai o South Korea. O se tasi lea o popolega sili e fa i le atunuu, lea na amataina lona gaosiga i le 1947. Ua laiseneina foi Saina ina ia maua ai lenei ata faataitai o meafaigaluega e fofoa ai. O uiga masani o le faʻataʻitaʻiga Saina o le hammer rotate Hyundai H 850 e aofia ai:

  1. Mana. O le malosiaga tau mita e 800 watts, lea e mafai ai e le masini ona liua le sima poʻo piliki i le pefu i se mataupu o minute.
  2. Cartridge SDS +. O lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga e faʻamalosia ai suiga vave ma faigofie. O lenei mea e taua tele i le galulue faatasi ma ituaiga uma o mea tumau.
  3. Le mana o le pa. Faailoilo o le 2.5 J ma le 5,000 pa / min e faailoa ai e ono mafai ona faʻaumatia le fana i se taimi pupuu. I le leai o se aoga, o le ufi e 930 tpm. O le mea moni, pe a fesoʻotaʻi ma mea mautu, o le iunite e faʻaititia ai le gaosiga.

O le meafaigaluega o le eletise e i ai lona fesuiaiga o galuega Faʻafetai i ai, e mafai ona faigofie ona e aveese le fofo mai le mea faigaluega po o le puipui. Ae maise lava o le itu i tua e talafeagai pe afai o le elemene o le uila e pipii i luga. O lenei galuega e mafai ai foi ona faʻaaogaina le hata rotate Hyundai H 850 ae le o se sikili sikola. E mafai ona saogalemu lenei masini mo 3 ituaiga autu o galuega:

  • fofo;
  • faʻasologa;
  • faʻatoʻalo.

E le gata i lea, o le lapoa o pu i ituaiga taʻitasi e eseese. Mo laupapa, e 30 mm, o le sima e 26 mm, ma o le uamea e 13 mm. Ina ia aua nei faaleagaina le mea faigaluega ma le mea faigaluega, na saunia e le au gaosi se fetuunaiga lelei o le suiga o le fofo. O le iʻuga, o le masini e mafai ona faʻasalaina mo se ituaiga patino o le fogaeleele. E le gata i lea, o le faa-Saina o nei meafaigaluega ua faʻapipiʻiina ma se pipiʻi saogalemu, lea e le gata ina faʻapitoa i faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae faʻapea foi i mataupu masani.

E tusa ai ma le 'auʻaunaga, o se manogi e le sili ona manaia e sau mai le pusa palasiteni. O le mea lea, e sili atu le teuina i totonu o le faletaavale poʻo luga o le faletusi.

Filifiliga ma le mamanu faʻamalositino

Ole soifuaga o se meafaigaluega e tele lona faalagolago ile tulaga ole teuina. O le mea lea, o se mea faʻapipiʻi palasitika e tatau ona aofia ai i le pusa. Vaega faapitoa ua fuafuaina e teuina uma vaega o le masini, e pei o:

  • isi mea e mafai ona aveesea;
  • solo;
  • tolu faamatalaga o eseese eseese;
  • loloto loloto;
  • le pito i luga.

Hyundai H 850 punch e oʻo atu i le 3 kilokalama. O le mea lea, o le matai e le vaivai tele mai le gasologa o le folau. O le auʻau autu ma le faʻaʻauʻau e faʻataʻitaʻii le foliga o le pama o le tagata. O faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e taofi mau le masini faʻavevesi, ma puipuia ai mai le o ese mai ou lima. O le mea e leaga ai, o le maea malosi e le o umi, e na o le 1.8 m. O lenei mea e matua faatapulaa ai le gafatia o le tagata faigaluega i se potu tele.

I faleoloa Rusia, o le tau e 5490 rubles.

O le tau o nei masini i luga o le AliExpress e maualalo ifo nai lo faleoloa masani. O iinei e mafai ona e faʻatauina mo na o le 5310 rubles.

Ae o faleoloa i luga o le initaneti i Iukureini, o le tau o le punch e 2100 hryvnias, lea o le a pe tusa o le 4900 i rubles.